|
|
| Autor |
Zpráva |
rk
Registrace: 28. 05. 2007 Příspěvky: 4 Bydliště: ČR-zatím
|
Zaslal: po červen 04, 2007 12:01 am Předmět: rk |
|
|
čau všichni!díky za rady jste fajn,že takhle pomáháte na dálku!
Práci nemám zajištěnou ani nevím jakou něco snad vymyslím,nebo jestli o nějaký víte,určitě nepohrdnu:)
je mi jedno co budu dělat,určitě nechci sedět na zadku!!co děláte vy?co volná zábava co se tam dá dělat,věřim,že jen nemakáte a nesedíte doma co?
jak to tam vypadá nemáte nějaké fotky rád bych se podíval (radek.king(zavinAC)seznam.cz)jak to tam chcodí s úřadama a co musím mít k vyřízení prac.povolení pokud to jde vůbec-vím hodně otázek tak moc díky za rady rk |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1390 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: po červen 04, 2007 7:25 am Předmět: Re: rk |
|
|
| rk napsal: |
Práci nemám zajištěnou ani nevím jakou něco snad vymyslím,nebo jestli o nějaký víte,určitě nepohrdnu
je mi jedno co budu dělat,určitě nechci sedět na zadku!! |
No, chápu že jako spoustu mladých lidí kteří začínají a jsou hladoví na práci, ať jsou v ČR, USA, nebo kdekoliv jinde na světě, jsi ochotný dělat cokoliv, ale je job hunting daleko jednoduší když víš co chceš dělat. Lidi Ti moc nemůžou pomoc když nevědí co hledáš. Je to podobné jako kdyby jsi šel do restaurace, a na otázku jaké jídlo si přeješ odpovíš “Cokoliv. Mám hlad a jím všechno.” Jestli Tě nevyhodí z restaurace, je velice dobrá šance že Ti dají to čeho se chtějí zbavit a né co by Ti vyhovovalo. Podobně, buď jistý že slovo “cokoliv” Ti dveře zavírá, a za polootevřenými dveřmi jsou jen mizerné místa. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|