|
|
| Autor |
Zpráva |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1036 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt květen 10, 2007 2:33 pm Předmět: Nejpouzivanejsi messangeri v USA |
|
|
Jake jsou podle vas nejpouzivanejsi messangeri?
Nedavno jsem rikal kamaradce, jestli ma icq a nechapave se ptala coze to ma byt. Myslim ze v USA nejvice frci MSN a o Jabberu, Mirande, ICQ a dalsich toho moc nevedi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: čt květen 10, 2007 5:58 pm Předmět: |
|
|
| Tak tak. Nikdo je nepouziva. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 710 Bydliště: Canada
|
Zaslal: čt květen 10, 2007 7:11 pm Předmět: Re: Nejpouzivanejsi messangeri v USA |
|
|
| czolgos napsal: | Jake jsou podle vas nejpouzivanejsi messangeri?
Nedavno jsem rikal kamaradce, jestli ma icq a nechapave se ptala coze to ma byt. Myslim ze v USA nejvice frci MSN a o Jabberu, Mirande, ICQ a dalsich toho moc nevedi. |
Ja napriklad pouzivam MSN Messanger. Zajimalo by me, jestli nekdo zna a nebo pouziva Yahoo Messanger.
ICQ je hodne pouzivane v Cechach. Nevim jestli se pouziva take nekde jinde v Evrope. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: čt květen 10, 2007 9:57 pm Předmět: Re: Nejpouzivanejsi messangeri v USA |
|
|
| Rumburak napsal: |
ICQ je hodne pouzivane v Cechach. Nevim jestli se pouziva take nekde jinde v Evrope. |
Kamosi ze Spanel a Francie to zavadeli jenom kvuli me. Jinak frceli na MSN. Do jednoho. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1036 Bydliště: Praha
|
Zaslal: pá květen 11, 2007 12:37 am Předmět: Re: Nejpouzivanejsi messangeri v USA |
|
|
| Rumburak napsal: | Zajimalo by me, jestli nekdo zna a nebo pouziva Yahoo Messanger.
Ja pouzivam Mirandu a na ni mam spusteno zaroven ICQ, Jabber, MSN a Yahoo. Skoda ze tam nebezi jeste Skype.
Na mobilu pouzivam IM+ kde jdou taky spustit vsechny ctyri messangeri najednou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|