|
|
| Autor |
Zpráva |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: út květen 15, 2007 8:25 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | Mob napsal: |
das nebo nedas at vim na cem jsem Amici u toho hrajou hrozny divadlo ...
|
In your case it might be helpful to pay upfront  |
Rig, jaky jsou dneska vlastne ceny?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st květen 16, 2007 3:25 pm Předmět: |
|
|
Nemam zdani. Ja jenom vystrcim hlavu z trucku uz mi lot lizzards nabizeji freebies .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: st květen 16, 2007 5:20 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Nemam zdani. Ja jenom vystrcim hlavu z trucku uz mi lot lizzards nabizeji freebies .gif) |
Urcite mas u sebe kameru, nemuzes obcas nejakeho toho lot lizzarda vyfotit?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: čt květen 17, 2007 5:49 pm Předmět: |
|
|
Na to nemam cas, pac prcham a zaroven je odhanim smetakem i hasicim pristrojem. Rekni Karlovi, at Ti posle fotku, kde je blondyna - nejhezci lot lizzard, kterou jsem videl kdysi v Jersey, byla neco jako hezci , blond, sestnactileta verze (nebo sestra) naseho Karla. Uplne mi z toho bylo do breku, tak jsem ji misto placnuti metlou po zadku koupil veceri a dal kupon na sprchu.
That's my America, don't see shit like THIS on "Friends"! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: čt květen 17, 2007 9:14 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Na to nemam cas, pac prcham a zaroven je odhanim smetakem i hasicim pristrojem. Rekni Karlovi, at Ti posle fotku, kde je blondyna - nejhezci lot lizzard, kterou jsem videl kdysi v Jersey, byla neco jako hezci , blond, sestnactileta verze (nebo sestra) naseho Karla. Uplne mi z toho bylo do breku, tak jsem ji misto placnuti metlou po zadku koupil veceri a dal kupon na sprchu.
Znas Karla, mesic casu na ptani se na fotku nemam. Ja jsem moc tech lizzardu nevidel, ale co jsem videl tak zadnej kupon by to nezpravil
Btw, nevedel jsem ze jedes po sestnactiletych verzich  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 8:55 am Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Na to nemam cas, pac prcham a zaroven je odhanim smetakem i hasicim pristrojem. Rekni Karlovi, at Ti posle fotku, kde je blondyna - nejhezci lot lizzard, kterou jsem videl kdysi v Jersey, byla neco jako hezci , blond, sestnactileta verze (nebo sestra) naseho Karla. Uplne mi z toho bylo do breku, tak jsem ji misto placnuti metlou po zadku koupil veceri a dal kupon na sprchu.
No tak Karle, fuj, blondyna to jsem udelala jednou a pripadala jsem si jak Paris Hilton a Britney SPears v jednom Neni nic hnusnejsiho nez odbarveny blond vlasy  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: po květen 21, 2007 5:57 pm Předmět: |
|
|
| Nejedu po zadnych verzich - ani tech ubohych lot lizzards, kterych mi obzvlast tech 16-tiletych je vzdycky strasne lito, ani tech luxusnich typech jako Paris Hilton. Jenom jsem predtusil Tvou odpoved a zduraznil, ze zdaleka ne kazdy lizzard je zrudna troska a obcas je tezke odolat. Ver mi, kdyby Te takova kocka oslovila v baru, misto truck stopu, tak bys paltil bez mrknuti oka i bez kuponu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: po květen 21, 2007 6:37 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | Nejedu po zadnych verzich - ani tech ubohych lot lizzards, kterych mi obzvlast tech 16-tiletych je vzdycky strasne lito, ani tech luxusnich typech jako Paris Hilton. Jenom jsem predtusil Tvou odpoved a zduraznil, ze zdaleka ne kazdy lizzard je zrudna troska a obcas je tezke odolat. Ver mi, kdyby Te takova kocka oslovila v baru, misto truck stopu, tak bys paltil bez mrknuti oka i bez kuponu. |
Ver mi jeste jsem za zadnou lizzardku neplatil ani kupony nepouzil...ja se ti sverim, ja ani nevim co to je...nikdy jsem to nemel, cekam na tu pravou  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|