Obnoveni ridicaku

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Obnoveni ridicaku
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses
Autor Zpráva
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2007 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smarja lidi, tohle je internet, prestante to tak strasne zrat a brat vsechno jako osobni urazku hodnou vendetty - velice zarazejici vzhledem k tom, ze se kazdy dusuje, jak mu nezalezi na tom, co ostatni rikaji.

Ja jsem puvodne po precteni scoutova prispevku taky chtel napsat neco sprosteho, ale kousnul jsem se do jazyka. Jinak spousta toho, co Marketa napsala byly moje slova, takze budte spis nastvani na me nez na ni.

Koukam, ze potrefene husy uz zagagaly a kazdy ma trochu pravdu, tak jen dodam toto:

- chtit po ilegalech, obzvlast po tech, kteri jsou tu uz roky rokouci a maji tady businesses, mortgages, deti narozene chodici do skoly atd., aby se vratili do svych rodnych zemi a cekali mesice nebo roky na nejake pracovni vizum, ktere nemusi nikdy prijit a ktere jim po sesti letech vyprsi je nerealne, naivni a stupidni, tudiz se cely tento plan setkal s odporem napric celym politickym spectrem

- souhlasim s postavenim zdi na US-MEX border, souhlasim s posilanim vojaku na hranici, souhlasim se zastavenim veskere, i legalni, imigrace od te doby, nez bude skutecna reforma imigracni politiky, souhlasim s vysokyma pokutama za ilegalni pobyt, souhlasim s podminkou, ze kazdy, kdo se chce legalizovat se musi naucit anglicky, souhlasim s dlouhyma "probation periods" a prisnyma podminkama pred udelenim trvaleho pobytu

- mluvit o tom, ze ilegalove berou nekomu praci, je v dobach global outsourcing celkem smesne a ze se prizivuji na systemu? To se mi zda stejne jako rikat, ze kazdy muslim je terorrista a nenavidi US nebo kazdy odsunuty nemec byl fasista. O tom, ze legalizece, dokumentace a prisna kontrola pristupu ilegalu k socialnim davkam by to do znacne miry eliminovala ani nemluve.

- spousta lidi na tomhle foru by se mela podivat do vlastniho svedomi, ja mam daleko vetsi respekt pro Libby a vsechny ostatni jako je ona, nez pro nekoho, kdo si zaplatil za snatek s US citizen nebo prisel k te svoji GC nejakym podobym radoby legalnim zpusobem, takze az se zase vy "strujci vlastniho stesti" zohnete pro nejaky ten kamen na hazeni, tak se nejdriv rozhlednete jestli nahodou nebydlite ve sklenenem zamku.

- jo v Michiganu to porad jeste jde myslim do konce roku; uz mam par zajemkym, kterym jsem slibil, ze by jsme na konci leta mohli udelat akci "Velky kulovy (blesk)" a navzdory vsem Skautikum sveta je aspon trochu zlegalizovat; dokonce za to ani nic nebudu chtit na rozdil od Michiganskeho Jirky a.k.a. The Thousand Dollar Man (jenom Marketka mi musela upsat svout dusi)

Mephisto
neverim svym ocim
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2007 3:06 pm    Předmět: Blablabla Odpovědět s citátem

Pro Scout:
-Diskutovat nehodlam,protoze si vybiram lidi na debaty a ty mezi ne nepatris.
-Nejsem slusnak,protoze mluvim sproste,ale za to uprimne a bez okolku.
-Ackoli si stojis za tim,ze si nikoho nenapadl a neurazil pokud nekdo neurazil tebe,tak LZES,protoze Libby te vubec nicim neurazila.
-Nikdo ti nekrivdi,vse co jsem zde napsal sis dostatecne zaslouzil.
- a moderatorstvi si strc do p.....( no vis kam,nechci te o5 pobourit sprostymi vyrazy).
Pro me tato diskuze konci.

Pro Biga jenom tak,ze presne takhle ma vypadat prispevek od rozumneho cloveka.

S pozdravem a s pranim co "nejmensich srazek s blby" -ten co neveril svym ocim:))
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2007 3:39 pm    Předmět: Re: Blablabla Odpovědět s citátem

neverim svym ocim napsal:

Pro Biga jenom tak,ze presne takhle ma vypadat prispevek od rozumneho cloveka.

Tak s timto musim, jakozto nezaujaty pozorovatel, naprosto souhlasit. Konecne se nasel nekdo, kdo ma odvahu vam to tady vsem na rovinu rict.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2007 5:35 pm    Předmět: Re: Scout Odpovědět s citátem

Neverim svym ocim napsal:
Teda Scout to je teda sila.Ty ses typickej vymatlanec co zblbnul z Ameriky.
...
Nejenom,ze si nabubrelej sprostak(neumis se chovat k zenskejm),ale budes tu vyskakovat se svoji zelenou prdeli na lidi co hledaj pomoc a radu?
...
Nehodlam s tebou diskutovat,jenom ti chci napsat,ze si HOVADO ! Typicka ukazka ubohyho cechacka,kterej "ke stesti prisel" a ted se hodla povysovat nad ostatni a rozdavat rozumy.Strc si je vis kam.Nikoho tu nezajimaj tvoje rozbory pracovnich sil a prav pro toho ci tamtoho ani tvoje antipatie k ilegalum
...

Nevěřící, promiň, ale já Tvému příspěvku vůbec nerozumím.

Uvědomuješ si o co vůbec jde? Libby napsala že chce si dostat řidičák z jakéhokoliv státu, i když žije ve Wisconsinu. Jestli jí rozumím, tak proti zákonu a pravidlům chce přijít k papírům totožnosti ke kterým nemá právo.

Co Scout napsal je že jí je líto, a že jí fandí a drzí jí pěsti, ale nelibi se mu, když se snaží vinu za svůj stav svalit na někoho jiného. Nepsal že jí nenávidí, nepsal že má jet spátek do ČR, nepsal že jí bude hlásit na policii za její pokus k přístupu k falešným papírům.

Připadá mi to že si myslíš že on je drzý sprosťák protože se domnívá že lidi mají žít podle pravidel a zákonu. Jak si někdo může dovolit nepomoc jiným podvádět?

Kdyby nějaký Ukrajinec se ptal jak zfalšovat papíry aby mohl si nahrabat v ČR, nebo kdyby někdo se ptal jak šidit na daních, nebo kdyby si někdo stěžoval že už nemůže vybírat kapsy turistů na Pražským Metru, taky by jsi nadával tak hrubě na Scout kdyby napsal že by bylo dobré se řídit podle pravidel?

Né že bych se domníval že Scout má pravdu, né že bych s ním souhlasil, né že bych hájil co píše, ale mám dojem že jeho názory na tuto věc jsou platné, a že by měli být zde vítané. Promiň, Nevěřící, ale vážně bych chtěl rozumět proč se domníváš že Scout by se měl za své příspěvky stydět. Mohl by jsi zde vysvětlit proč tak sprostě útočíš na jiného kdo zde napsal svůj příspěvek?

Díky!
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2007 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
takze az se zase vy "strujci vlastniho stesti" zohnete pro nejaky ten kamen na hazeni, tak se nejdriv rozhlednete jestli nahodou nebydlite ve sklenenem zamku.

Bez narazek Karle, my mame Loft, ten je z cihel ne ze skla Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Rakosnik

Registrace: 03. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2007 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele Mlynku nezlob se kdyz te tady obcas ctu tak pises vestinou k veci ale ted nejak nechapu jakou ma souvislost ten Ukrajinec snazici si nahrabat v CR a ostatni veci co tu pises s Libbi ktera si sem prisla pro radu jak obnovit ridicak?? To ze to neni az tak uplne koser mit ridicak z jineho statu nez ve kterem ziju vime ale prece me to neopravnuje k tomu abych ho prirovnaval k takovym individuim jako jsi psal ty.
Myslim ze vetsine lidi kteri tady tak odsuzuji ilegaly chybi takovy ten zdravy odstup od celkoveho problemu a snazi se vsechny hodit do jednoho pytle. Je jedno jestli ten clovek sem opravdu prijel nahrabat vyuzit vsechny a vsechno a trada a nebo jestli sem prijel zit i s tim ze to nebude mit lehky a snazi se zit tak aby se nemusel stydet akorat mu chybi ten posrany papir. A myslim ze je to posledni pro vsechny takove poslouchat a cist takove projevy jako psal Scout alias Bush.
S Rigem a nevericim souhlasim.......nikdo tady nechce prece za 5 baku obcanstvi nejlepe vcera bylo pozde. Ale aby jel clovek do CR a tam cekal az nekdo na ambasade ho posle nekam za nekolik mesicu cekani??? A co treba jejich deti co chodi tady do skoly??? Ty budou v te dobe na prazdinach?? A co veskery majetek co tu ty lidi maji??? Jen tak to tu nechaji a budou spolehat na to ze to vsechno fakt mozna klapne??? To je naivni.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2007 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rakosnik napsal:
Hele Mlynku nezlob se ..

Ne, ja se nezlobim. Chapu jaky Ty mas pristup k veci, a jaky ma Scout. Co odsuzuji je jak ostre Neverici najel na Scouta. Preci Scout snad muze si svuj nazor zde uverejnit aniz by nebyl za to napaden, ne? Nemusime se sebou vsichni souhlasili, ale neni potreba na ostatni tak zautocit jak to provedl Neverici. K cemu to bylo?
Neverim svym ocim
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 6:34 am    Předmět: mlynku Odpovědět s citátem

Odpoved na co se ptas mas preci ale hned v me prvni reakci.Libby si sem prisla pro radu a ne pro nejake tlachani o tom,ze co dela je spatne a proti necemu.Proto ma ostra reakce.Vy si lidi z techto stranek odhanite sami,protoze misto napomocne odpovedi je ihned odsoudite a melete tu o pravidlech,moralce a buhvi cem jeste.Pokud mel Scout potrebu sdelit lidem svuj postoj k imigrantum a jejich pravum ci nepravum,mel si k tomu zalozit zvlast thread ,kde by mohl diskutovat do haleluja.To,ze jsem k tomu prifrnknul jeste i svuj osobni nazor na jeho nazor bylo sice tez od veci,ale na miste diky jeho hloupe zaslepenosti(muj os.nazor).Takze jeste jednou a jednoduseji receno,kdyz se nekdo zepta na to,jestli varit brambory ve slupce nebo oskrabane,tak prosim neodpovidejte tim,ze brambory jsou nezdrave a nemeli by se jist,protoze je vykopali ilegalni mexikani.Myslim,ze je to dostatecne jasne.
Poznamka pro Libby(pokud to tu vubec jeste sleduje):Nedelej si starosti s tim,jestli bude DL z jineho statu nez bydlis.Zaregistruj si v tom stejnem state i auto a pri policejni kontrole vzdy muzes rici,ze mas 2 residence a z toho ta odkud mas DL + registraci je primarni.
ocean*

Registrace: 05. 04. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 6:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm. Libby si sem prisla pro radu. Uz nekolikrat.
NIKDY se pak k zadnemu prispevku nevyjadrila. NIKDY nikomu neodpovedela.
A po nejakem case si sem zase prisla pro radu.
Tolik jen k Libby.

A ted ke mne - Scouttuv nazor je mi blizsi, nez ostatni. Ja souhlasim s tim, ze kdyz holt Amerika urci pravidla, budeme je muset dodrzet. Ted me klidne sezerte, ale i ja souhlasim s touhle valkou. I ja jsem napravo, kecy mistnich demokratu mi pripominaji kecy TECH soudruhu, pred kterymy jsem sem zdrhla.
Vubec si nemyslim, ze k nam ma Amerika nejakou povinnost. My jsme si vybrali, kde a proc budeme zit. Vybrali se vsemi temi riziky. Nebo on nam nekdo sliboval nejakou amnestii?
Nebo je snad US povinnost ji vyhlasovat?
Prdlajs.

Muzeme byt radi, ze nam je s primhourenim oci dovoleno v teto zemi byt. Protoze dostat nas vsechny odsud neni tak tezke. A ted nemam na mysli, ze by nas vsechny posadili do letadla.

Preji krasny den. Bez napadani za nazor. Ten komunismus je v nekterych kurna zazranej, coz?
neverim svym ocim
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 7:04 am    Předmět: Ocean Odpovědět s citátem

Libby si sem prisla pro radu nekolikrat,ale zrejme ji nikdy nebylo odpovezeno,proto zrejme po case ta otazka znovu.Uprimne se vubec nedivim.Aby se tu lidi za chvilku zacali i bat zeptat na neco,co neni Vam nejuzasnejsim koser.Po pravde receno,mozna je to umyslny trend,protoze neni to tak dlouho,co se mi dostala informace od jednoho z ilegalu chycenych na FL,ze tyto stranky jsou v merku frajeru z BCIS (hlavne kvuli inzerci)a lide by meli byt opatrni.Pokud to tak je,pak se nedivim tomuto trendu odsuzovani ilegalnich imigrantu zrovna zde a tudiz to chapu.Paklize to ovsem tak je,tak by opravdu admin techto stranek mel dat na hlavni stranu banner,kde uvede,ze zde nejsou vitani ilegalni jedinci a nedostane se jim zadne pomoci ci rady.
Jestlize tomu tak neni,pak by si myslim vsichni ucastnici teto komunity meli uvedomit,ze neni jeden clovek lepsim a druhy horsim jen kvuli nejakym posranym dokladum.Ale ve finale cemu se divim,tohle je preci typicka ukazka ceske povahy.Spravny cech je schopny se vydrapat po zadech prave tech,ktere nasledne kdyz je na vrcholu z vesela "pokaka".Ale anyway,mas svuj pravicovy nazor na imigracni politiku,ktery je tvuj a nikdo ti ho nebere.Ja mam jiny a dalsich x milionu lidi muze mit take jiny.Od toho je to nazor.Svuj nazor muzes samozrejme kazdemu sdelit a pokusit se ho prodebatovat.Ovsem ne v takove souvislosti,ktera nastala zde v tomto stromu prispevku.Prirovnam to k tomu,ze napriklad se zde nekdo zepta na to co ma delat v pripade,ze dostal pokutu za rychlou jizdu.A mily Scout (mozna ty a Pdmlynek a Vam podobni)misto instrukci kam zajit a co udelat,zacne saaaahodlouze brebentit o tom,ze jezdit se kurva rychle nesmi,protoze je to proti zakonum a ze se mohla stat autonehoda a blablablabla.
Pochopeno?Na to vazne nikdo neni zvedavej!
Snazte se byt lidmi,snazte se ostatnim pomahat(jsou to sakra krajane)a neodsuzujte nikoho pro to,jaky si zaridil zivot.To je to,oc tu jde,nic vic-nic min.
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro neverici oci:

Me tlachani nebylo k otazce ohledne nelegalniho ziskani DL. Na tu mohl odpovedet nejaky odbornik po mne. Me tlachani byla reakce na styl, ktery je na tomto foru prevladajici a podle mne spatny. Kdyby slo jen o otazku DL, presel bych na dalsi prispevek a nechal odpoved odbornikum. Nic podstatneho prave k teto problematice nevim. Moje tlachani se tykalo pasazi:

"Memu synovi skoncila platnost ridicaku,proto si ho sel obnovit.Bylo mu zdeleno,ze mu ho neprodlouzi bez dodanych platnych dokladu( jak tomu uz je v mnoha statech) ss,legalita atd.NEDOSTAL!"

Uz tento uvod byl ve stylu "Predstavte si, co si to na tech uradech dovoluji!"

Pokracovani bylo obdobne:

"Dnes maji tabule pres pul stolu,ze nevydaji ani ID nebo RIDICAK,bez dolozeni....Duleziti."

Pricemz za DULEZITI si mame klidne dolozit neco jako kreteni, bastardi nebo neco jeste tvrdsiho.

Me tlachani dale komentovalo uplne zcestnou, zavadejici a lzivou cast teto "otazky":

"Je to smutne,evropa se snazi otevirat pracovni trh pro lidi z dalsich zemi a USA se ji snazi zavrit."

Uz temer tradicni nase dokonala, kulturni, vzdelana a mirumilovna Evropa proti prohnile, namyslene a panovacne Americe musi byt soucasti otazky k vyrizeni DL?

Uplne na zaver smerovalo me tlachani k casti:

"...pokud tady clovek zije s celou rodinou leta,radne,cloveka toto rozlobi a zaboli."

Tam bych spis cekal: "...pokud tady clovek zije s celou rodinou leta,radne,cloveka toto rozlobi a zaboli, ze byl tak lehkovazny a dostal se do tak neprijemne situace."

Ke kritice vlady nebo k vypsani vlastni sebelitosti si podle mne mela Libby otevrit nove diskusni tema. V rubrice ridicskych prukazu mela zustat u otazky, kde ho ziskat. Ale ani to by nebyl takovy proble. Vetsina diskuzi tady prubezne meni tema, podle toho, co se v urcitych prispevcich objevi. Nekdy to neni na skodu a otevre se debata, ktera tu do te doby nebyla.
Libby (a spoustu dalsich) jsem urazil tim, ze jsem zcela uprimne (tak, jak to preferujes i ty) vyjadril, co si o jejim pristupu myslim. Mne se nelibi, ze ti lide, co jsou tu nelegalne hledaji vinu u vlady, v zakonu, v urednicich. Oni ji musi hledat v sobe. Vsichni sli vedomne do rizika, ze jednou treba nedostanou ridicak nebo ze budou muset vsechno prodat a odjet. Oni si vybrali toto riziko, poslali deti do americkych skol, udelali si pujcky, zalozili si firmy, aniz by meli vyreseno to zakladni. Imigracni zakon se nezmenil ze dne na den. Vsichni s tim museli pocitat a ne az ty problemy opravdu nastanou, zacit jednohlasne nadavat na vladu. Prave proto, ze dobre vim, odkud pochazim, tak si moc dobre uvedomuju, jak typicky je tento pristup prave pro Cechy. Odmitani vlastni zodpovednosti, svalovani viny na system, hledani jednoducheho nelegalniho reseni, pred slozitejsim legalnim. Co poradite Libby za rok, az jeji kluk o ten ridicak z MI prijde a uz ani tam novy nedostane? At si nahlasi pobyt na Aljasce? Az ani tam to nepujde? At se prestehuje do Portorika? Nebo ji reknete good bye, je nam to lito a pozdravuj v Cesku? Pokud Libby netrpelive ceka, az ji ta zla vlada da legalni moznost se zlegalizovat a jde jen o docasne reseni, proc ne. Obavam se ale, ze jde jen o nekonecne oddalovani problemu, jehoz princip se za soucasneho vyvoje situace kolem noveho zakona nikomu ani resit nechce, protoze mu prijde to reseni drahe a komplikovane. Takze rozumni lide asi brzy zdvojnasobi pocet obyvatel statu MI v nejvetsim kulovem blesku vsech dob a blbci budou platit pravniky, pokuty a poplatky.
Tim koncim sve dalsi tlachani a nechavam prostor nazorum rozumnych lidi.

Pokud bych mohl jeste zareagovat na ten priklad s bramborama, tak spravne by mel vypadat asi takto:

"Chtela bych se vas zeptat, jestli je lepsi varit brambory ve slupce, nebo oskrabane? A nevite, proc v tom nasem krame jsou ted tak strasne drahe, kdyz jinde jsou levne? Proc ten majitel toho naseho obchodu chce vydelavat zrovna na me? Vzdyt my tam nakupujeme uz tak dlouho a on nam je ted najednou tak zdrazil. Ma tam takove cedulky s tou vysokou cenou, je tak dulezitej az to cloveka stve."

Odpoved c.1: "Var je ve slupce. Je to chutnejsi a zdravejsi."

Odpoved c.2: "jak je varit nevim, ale nenadavej na vaseho obchodnika a bud si vydelavej vic, nebo bez nakupovat do jinyho kramu."

VSECH NELEGALNICH PRISTEHOVALCU SI NEKUTECNE VAZIM, PROTOZE ZA TU CENU, KTEROU ONI ZA SVUJ ZIVOT V USA MUSI ZAPLATIT, BYCH TADY JA NEVYDRZEL.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66: Velmi pekne napsane, a mas stoprocentni pravdu a otazka porad zustava proc ti lide kterym America tak ublizuje nejdou do Evropy, casto slysivam jak je to v Anglii dobre, kousek domu (meli by si taky ujasnit kde je doma) a LEGALNE. Pro ty co by se pro tuhle volbu rozhodli, PROSIM napiste jak se mate lepsi (ale po pravde) DEKUJI.
neverim svym ocim
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 9:35 am    Předmět: Tlachani a zas jen tlachani Odpovědět s citátem

Scoute,to ze nyni si vyberes par pasazi ,ktere absolutne prevratis k obrazu svemu je to nejnizsi co bych od cloveka rozumneho( za ktereho te stale povazuji diky slovni urovni tvych prispevku)cekal.
To,ze Libby napise :"Memu synovi skoncila platnost ridicaku,proto si ho sel obnovit.Bylo mu zdeleno,ze mu ho neprodlouzi bez dodanych platnych dokladu( jak tomu uz je v mnoha statech) ss,legalita atd.NEDOSTAL!"
pro mne neznamena nic vic ,nez strucne oznameni pocatku problemu.
Absolutne v nem nevidim styl "Predstavte si, co si to na tech uradech dovoluji!"
Dale jeji pasaz o tabulich a tve sofistikovane prevzeti si tohoto v podobe bastardu je vicemene smesne.
Konstatovani -"Je to smutne,evropa se snazi otevirat pracovni trh pro lidi z dalsich zemi a USA se ji snazi zavrit." -pro me znamena Libbyno rozhorceni nad jeji situaci a vyjadreni nazoru,ktery je samozrejme pravdivy a take se vztahuje k tematu ziskani platneho US dokladu.
Jeji zaverecnou poznamku:"...pokud tady clovek zije s celou rodinou leta,radne,cloveka toto rozlobi a zaboli." chapu jako povzdech nad tim,do jakeho problemu se dostala( i kdyz jeji vinou,ale to uz neni na me ani na tobe posuzovat).
Nesnaz se prosim Scoute nyni prekroucet fakta ci vytvaret umele nahledy na vec,ktere jsou v tvem obranarskem podani smesne.Alespon v necem jsi uznaly a to :"Libby (a spoustu dalsich) jsem urazil tim, ze jsem zcela uprimne (tak, jak to preferujes i ty) vyjadril, co si o jejim pristupu myslim."
Ano,urazil jsi a to naprosto bezduvodne.Opakuji uz ponekolikate,ze jeji dotaz nebyl hozenou rukavici na probrani a diskuzi ferovosti ci legalnosti jejiho pocinani,ale obycejny dotaz a zadost o radu a pomoc.
On tento tvuj prispevek rozvijejici se dal v jednosmerne osobni pojeti v tve zaslepenosti a neochoty naslouchat druhym jaksi presne odrazi to o cem jsem psal jiz od zacatku.Lide se zeptaji na problem s rychlou jizdou a dockaji se kritiky jejich pocinani.Nic vic,nic min.Zachovej si prosim osobni hrdost a nesnaz se delat z rozumnych lidi hlupaky takovouto formou.Na primitiva to mozna zanecha pusobivy dojem,ale romumny clovek se ti musi pouze smat.Abych nezapomnel,je take opravdu mozne,ze takto doopravdy vnimas sve okoli a pak se na tebe nelze zlobit,ale uprimne je mi te lito.
Mohli by jsme si tu slovne pinkat donekonecna,ale myslim si,ze je to jiz zbytecne.Ja pevne doufam,ze me rozhorceni je a nebo bude pochopeno a ty se snad zamyslis nad tim,ze jako moderator tohoto fora jsi neuspesny a zbytecny.Pokud mas touhu hanit jakekoli pocinani te ci one osoby at z jakychkoli duvodu,pak to prosim delej jinde.Mel jsem takovy dojem,ze toto forum opravdu slouzi lidem,kteri potrebuji poradit a hledaji pomoc tech vice zkusenych.Zatim jsem zde od tebe(samozrejme na par vyjimek,mam-li byt spravedlivy)niceho takoveho nedockal.Tve proti-imigrantske nazory jiste dostatecne oceni jiny tisk ci diskuzni boardy,ktere jsou k tomuto urceny.
Opravdu jsem se nechtel poustet do sahodlouhe diskuze,ktera zrovna zde nema co delat,ale snazil jsem se obhajit sve nazory,stejne tak jako ses snazil ty.Myslim,ze se nam to obema podarilo a usudek,at uz si udelaji jini sami.
S pozdravem ten co vazne neveril svym vlastnim ocim:))
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ocean* napsal:
Ted me klidne sezerte, ale i ja souhlasim s touhle valkou. I ja jsem napravo, kecy mistnich demokratu mi pripominaji kecy TECH soudruhu, pred kterymy jsem sem zdrhla.

Muzeme byt radi, ze nam je s primhourenim oci dovoleno v teto zemi byt. Protoze dostat nas vsechny odsud neni tak tezke. A ted nemam na mysli, ze by nas vsechny posadili do letadla.

Preji krasny den. Bez napadani za nazor. Ten komunismus je v nekterych kurna zazranej, coz?

Ocean, ty jsi clovek kteryho mam rada, ale presto mi to neda a zeptam se :
Poslala bys sveho syna bojovat za TVOJI US zemi?

Jak koukam tak s valkou tady souhlasej vsichni ti co v ni nebyli a nikoho v ni neztratili!!! Confused
Zabijeni nic nevyresi. Nasili plodi zase jen nasili Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

PS:nene, ze me nemluvi komunismus Cool
Me se to netyka a nikdy netykalo, my nebyli politicky Rolling Eyes
Rakosnik

Registrace: 03. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ocean muzes mi vysvetlit co je komunistickyho na to ze lidi nechtej zit v komunismu?? Nevim pred cim ci kym jsi zdrhla ty ale asi jsme uplne z jine zeme mozna planety...me prave tyto vase kecy pripominaji projevy nasich byvalych politickych spicek!!!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 3 z 6

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com