Práce v Kanadě

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Práce v Kanadě

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody
Autor Zpráva
Karel_Pawlas
Anonymní

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2007 12:23 pm    Předmět: Práce v Kanadě Odpovědět s citátem

Dobrý den,
mám v plánu jet do Kanady na jazykový kurz přes agenturu a chtěl bych vědět jestli je možnost tam poté zůstat a najít si tam práci. Potřeboval bych někoho, kdo mi poradil ohledně práce v Kanadě. Jestli by se takový někdo našel at se mi prosím ozve na mail: Karel.Pawlas@seznam.cz

Děkuji moc za pomoc
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so prosinec 01, 2007 12:13 am    Předmět: Re: Práce v Kanadě Odpovědět s citátem

Karel_Pawlas napsal:
Dobrý den,
mám v plánu jet do Kanady na jazykový kurz přes agenturu a chtěl bych vědět jestli je možnost tam poté zůstat a najít si tam práci. Potřeboval bych někoho, kdo mi poradil ohledně práce v Kanadě. Jestli by se takový někdo našel at se mi prosím ozve na mail: Karel.Pawlas@seznam.cz

Děkuji moc za pomoc

http://www.canada.cz/am3/asp/text.asp?pageID=ioGvJQem
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com