|
|
| Autor |
Zpráva |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 316 Bydliště: New York
|
Zaslal: čt únor 22, 2007 9:27 am Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | Marketa_NY napsal: | | Nikl napsal: | Z tvojich fotek vypadas bajecne, tak se divim ze te jeste nikdo "neklof". Zrejme tam u vas nezijou ty pravy chlapy A co sehnat taky nejakyho karatistu, ktery se te nebude bat  |
Ba ne .. v tom neni problem .. ja ti prozradim tajemstvi .. ale je desne tajny .. oni by me klofali, ale ja su strasne vybirava ... .. tak proto !
Ale fakt ..nikomu ani muk  |
To žádné tajemství není. Toto je problém skoro každé ženy co pracuje jako barterner. Je moc, moc uchazečů kteří mají zájem klofat, ale pro ni to je velice moc malý kvalitní výběr. |
Coz o to ... ja delam bartendra v privatnim golfovem clubu,kam chodej samy prachaci a hezounci,vsechno je to cistounky,navoneny a napomadovany .. takze zadna spina z kazdodenniho baru .. vyber by tam tedy byl ... ten problem je v tom, ze jsou snad uplne vsichni zenati nebo uz skoro po smrti! Tak proto ten vyber neni az tak suprovej ... doufam,ze v lete sem dojedou nejaky normalni a svobodni dole z Floridy, jinak me tu uz z tech oplzlejch dedku klepne.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: čt únor 22, 2007 11:40 am Předmět: |
|
|
| Marketa_NY napsal: | ... doufam,ze v lete sem dojedou nejaky normalni a svobodni dole z Floridy, jinak me tu uz z tech oplzlejch dedku klepne.  |
To nevis ze Rig ma letni byt na FLoride a bude k vam jezdit na golf?
Jo anebo jsem ti ted zkazila prekvapeni??
pockej teda,
- normalni - tak to nemuzu zarucit
- svobodnej - jojo 100 %
- starej oplzlej - no to ti taky zarucuju, LOL, zije tu uz od 1968 a porad sam  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: čt únor 22, 2007 11:52 am Předmět: |
|
|
Normalni - rozhodne ne
Svobodny - Karel ma pravdu, malo lidi je svobodnejsich nez ja
Oplzly - ne, pouze jsem ztratil jakekoli komplexy
Stary - az od 11. brezna letosniho roku
Golf nehraju, ale kdysi jsem na golfovem hristi pracoval. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: čt únor 22, 2007 11:57 am Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Normalni - rozhodne ne
Svobodny - Karel ma pravdu, malo lidi je svobodnejsich nez ja
Oplzly - ne, pouze jsem ztratil jakekoli komplexy
Stary - az od 11. brezna letosniho roku
Golf nehraju, ale kdysi jsem na golfovem hristi pracoval. |
No Rigu, nevim nevim ted sis to zkazil, chtela jsem te zachranit a povysila te z uklizece na golfistu...
Nevim jak se ta tvoje pravda ted bude Markete libit  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: čt únor 22, 2007 12:06 pm Předmět: |
|
|
| Sem holt blbej! Ale musim rict, ze jsem tam neuklizel, alebrz pomahal fotrovi, ktery delal udrzbu. Nikdy sem nechapal, co se jemu, spickovemu strojari, ktery by tady mohl mit job za 100K+, na tom golfovem hristi tak libilo, dokud jsem s nim chvilku nepracoval. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|