|
|
| Autor |
Zpráva |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: pá únor 09, 2007 4:47 am Předmět: |
|
|
mne nikdo zadne iluze o manzelstvi brat nemusel. Nikdy jsem zadne nemel. v hloubi duse jsem vzdycky vedel, ze je to nejaka blbost, kterou nam proste po staleti vnucovali, az se z toho stala blba samozrejmost, ktere se ted stejne dlouho budeme zbavovat. Tak jako ostatne celeho kultu Jezise Krista a "pisma svateho"  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 09, 2007 9:02 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: |
mne nikdo zadne iluze o manzelstvi brat nemusel. Nikdy jsem zadne nemel. v hloubi duse jsem vzdycky vedel, ze je to nejaka blbost, kterou nam proste po staleti vnucovali, az se z toho stala blba samozrejmost, ktere se ted stejne dlouho budeme zbavovat. Tak jako ostatne celeho kultu Jezise Krista a "pisma svateho"  |
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
Registrace: 30. 12. 2006 Příspěvky: 198
|
Zaslal: so únor 10, 2007 12:26 am Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | Nikl napsal: |
Mlynku a co pripad O.J. Simpson?
|
Pokud vím, tak O.J. Simpson nic nenahrával a nepodváděl. |
Nepodvadel jo? A co ta rukavice, co mu soudu rekli at si ji navlikne. No mozna reknes ze byla scvrkla, ale i tak do ni rukou "podivne" lezl.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
Registrace: 30. 12. 2006 Příspěvky: 198
|
Zaslal: so únor 10, 2007 12:41 am Předmět: |
|
|
[quote="Mob"] | pdmlynek napsal: | Jó, a pákrát jsem je crashoval (asi 10 let než vyšel film Nesvatbovi (“Wedding Crashers”))
Mlynku, to jsi si trosku pridal ne. Sice jsem te nikdy nevidel, ale nedokazu si te predstavit jako nekho kdo jde crash wedding  |
To je tedy fakt, ani ja bych si nedokazal predstavit Mlynka, jak "radi" na nejakem party
Kdysi jsem jeste v Cechach videl italskou komedii "Moji pratele". Mozna ze se na to nekdo pamatuje. Byli to kaky nejaci chlapici(uz postarsi), kteri chodili na ruzna party a podobne a nikdo je tam neznal. Byl to docela dobry film.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 551 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: so únor 10, 2007 6:12 pm Předmět: |
|
|
| Nikl napsal: | | Mob napsal: | | pdmlynek napsal: | Jó, a pákrát jsem je crashoval (asi 10 let než vyšel film Nesvatbovi (“Wedding Crashers”))
Mlynku, to jsi si trosku pridal ne. Sice jsem te nikdy nevidel, ale nedokazu si te predstavit jako nekho kdo jde crash wedding  |
|
To je tedy fakt, ani ja bych si nedokazal predstavit Mlynka, jak "radi" na nejakem party
Kdysi jsem jeste v Cechach videl italskou komedii "Moji pratele". Mozna ze se na to nekdo pamatuje. Byli to kaky nejaci chlapici(uz postarsi), kteri chodili na ruzna party a podobne a nikdo je tam neznal. Byl to docela dobry film.  |
Panove, tak to ja si Mlynka predstavit docela dobre dokazu; hodnekrat jsem zazila, ze nekdo, kdo se v prvni chvili nezdal, se pak 'vybarvil' uplne jinak . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so únor 10, 2007 7:00 pm Předmět: |
|
|
| Dana_MI napsal: | | Nikl napsal: | | Mob napsal: | | pdmlynek napsal: | Jó, a pákrát jsem je crashoval (asi 10 let než vyšel film Nesvatbovi (“Wedding Crashers”))
|
Panove, tak to ja si Mlynka predstavit docela dobre dokazu; hodnekrat jsem zazila, ze nekdo, kdo se v prvni chvili nezdal, se pak 'vybarvil' uplne jinak . |
Jo jo, rika se: "Ticha voda brehy mele"  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|