Disney World Orlando

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Disney World Orlando
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Autor Zpráva
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: so červenec 14, 2007 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja ziju v Orlandu a mam pass do Universalu a Adventuru taky, je to na otisk prstu. Stal me listek 100 na celej rok Very Happy
takze pohoda.
Nebydlet v Orlandu, tak bych asi do tech parku nikdy nesel, jsem spise na prirodu. Tady v Orlandu neni dovolena ale stres na kazdem rohu, v parcich cekate v tom vedru, utratite spostu penez a pak zjistite ze za celej den jste byli na 5 atrakcich.
To radeji budu nekde v Grand Canyonu nez v Disney Cool
Zdar Bucky
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2007 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="BUCKETHEAD"]Ja ziju v Orlandu a mam pass do Universalu a Adventuru taky, je to na otisk prstu. Stal me listek 100 na celej rok :D
takze pohoda.
Nebydlet v Orlandu, tak bych asi do tech parku nikdy nesel, jsem spise na prirodu. Tady v Orlandu neni dovolena ale stres na kazdem rohu, v parcich cekate v tom vedru, utratite spostu penez a pak zjistite ze za celej den jste byli na 5 atrakcich.
To radeji budu nekde v Grand Canyonu nez v Disney 8)
Zdar Bucky[/quote]

Jak dozes zit v miste jako Orlando? My jsme tam byli pred mesicem, horko, humidity, velice neprijemne. Jsou prijemnejsi mista v US, proc zijes tam? Yukon
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2007 11:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeden z duvodu proc nebydled na Floride,besides too many Czechs and Cubans Laughing je ta vlhkost.

Pamatuji si kdyz jsem bydlel v tom klimatu,tak me rucnik,po koupeli,nikdy neuschnul,pradlo na snure schlo cely den.(tady je suche za 20 minut).
A co me hodne stve je plisen a termiti.Tady je nemam.Aspon ted ne.
Florida..akorat tak na navstevu,ale to uz radsi do Ecaudoru nebo Costa Ricy.AzPete Cool
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2007 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Haha, to jsem se zase nasmal!!!
"jak muzes zit v Orlandu" to jako nekdo v Michiganu nebo v Minnesote kde je momentalne 30 F
My tu mozna mame v lete vedro a humid, ale zase mame krasne jak jaro,pozdim i zimu, a ver mi to pocasi lidi nam tu zavidi. Cely rok nosim kratasy a proto tu i ziju, kdybych chtel hory tak jsem v Coloradu, ale nelyzuji cely rok tak jsem rad na Floride.
Takze back off, a kup si poradnou beranici.
Je to ubohy jak muze nekdo neco takoveho napsat. Very Happy
Jarret

Registrace: 19. 06. 2007

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2007 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...pdmlynku,ohledne tveho nazoru na zpusob cestovani cechu nelze neodpovedet,tak si myslim, ze zrovna toto se vyrazne zmenilo,kam se podivam,tak moji znami a kolegove z prace vyuzivaji vyhradne all inclusiv.Nepopiram tim ale,ze nejsou stale taci,kteri preci jen setri,ale fakt se to meni.A Universal v Orlandu mi prijde jako uzasna atrakce ktera se vyplati.Disneyho nemohu posoudit,to uz jsem nestihl a ceny vstupenek me tedy prekvapuji,to jsem nevedel Shocked Jarret
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2007 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jarret napsal:
...pdmlynku,ohledne tveho nazoru na zpusob cestovani cechu nelze neodpovedet,tak si myslim, ze zrovna toto se vyrazne zmenilo,kam se podivam,tak moji znami a kolegove z prace vyuzivaji vyhradne all inclusiv....

Tak to je dobře! Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com