|
|
| Autor |
Zpráva |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 516 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: so červenec 14, 2007 2:22 pm Předmět: |
|
|
Ja ziju v Orlandu a mam pass do Universalu a Adventuru taky, je to na otisk prstu. Stal me listek 100 na celej rok
takze pohoda.
Nebydlet v Orlandu, tak bych asi do tech parku nikdy nesel, jsem spise na prirodu. Tady v Orlandu neni dovolena ale stres na kazdem rohu, v parcich cekate v tom vedru, utratite spostu penez a pak zjistite ze za celej den jste byli na 5 atrakcich.
To radeji budu nekde v Grand Canyonu nez v Disney
Zdar Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 10:51 pm Předmět: |
|
|
[quote="BUCKETHEAD"]Ja ziju v Orlandu a mam pass do Universalu a Adventuru taky, je to na otisk prstu. Stal me listek 100 na celej rok :D
takze pohoda.
Nebydlet v Orlandu, tak bych asi do tech parku nikdy nesel, jsem spise na prirodu. Tady v Orlandu neni dovolena ale stres na kazdem rohu, v parcich cekate v tom vedru, utratite spostu penez a pak zjistite ze za celej den jste byli na 5 atrakcich.
To radeji budu nekde v Grand Canyonu nez v Disney 8)
Zdar Bucky[/quote]
Jak dozes zit v miste jako Orlando? My jsme tam byli pred mesicem, horko, humidity, velice neprijemne. Jsou prijemnejsi mista v US, proc zijes tam? Yukon |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 11:50 pm Předmět: |
|
|
Jeden z duvodu proc nebydled na Floride,besides too many Czechs and Cubans je ta vlhkost.
Pamatuji si kdyz jsem bydlel v tom klimatu,tak me rucnik,po koupeli,nikdy neuschnul,pradlo na snure schlo cely den.(tady je suche za 20 minut).
A co me hodne stve je plisen a termiti.Tady je nemam.Aspon ted ne.
Florida..akorat tak na navstevu,ale to uz radsi do Ecaudoru nebo Costa Ricy.AzPete  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 516 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 9:21 am Předmět: |
|
|
Haha, to jsem se zase nasmal!!!
"jak muzes zit v Orlandu" to jako nekdo v Michiganu nebo v Minnesote kde je momentalne 30 F
My tu mozna mame v lete vedro a humid, ale zase mame krasne jak jaro,pozdim i zimu, a ver mi to pocasi lidi nam tu zavidi. Cely rok nosim kratasy a proto tu i ziju, kdybych chtel hory tak jsem v Coloradu, ale nelyzuji cely rok tak jsem rad na Floride.
Takze back off, a kup si poradnou beranici.
Je to ubohy jak muze nekdo neco takoveho napsat.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarret
Registrace: 19. 06. 2007 Příspěvky: 18 Bydliště: CZ
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 4:10 pm Předmět: |
|
|
...pdmlynku,ohledne tveho nazoru na zpusob cestovani cechu nelze neodpovedet,tak si myslim, ze zrovna toto se vyrazne zmenilo,kam se podivam,tak moji znami a kolegove z prace vyuzivaji vyhradne all inclusiv.Nepopiram tim ale,ze nejsou stale taci,kteri preci jen setri,ale fakt se to meni.A Universal v Orlandu mi prijde jako uzasna atrakce ktera se vyplati.Disneyho nemohu posoudit,to uz jsem nestihl a ceny vstupenek me tedy prekvapuji,to jsem nevedel Jarret |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1390 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 10:57 pm Předmět: |
|
|
| Jarret napsal: | | ...pdmlynku,ohledne tveho nazoru na zpusob cestovani cechu nelze neodpovedet,tak si myslim, ze zrovna toto se vyrazne zmenilo,kam se podivam,tak moji znami a kolegove z prace vyuzivaji vyhradne all inclusiv.... |
Tak to je dobře!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|