|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: po červen 11, 2007 7:22 am Předmět: |
|
|
| basti napsal: | Tak moment, terorizmus neni jen problemem USA, to ze nejvic vyvadi jeste neznamena ze neni jinde. To ze vime o konfliktech v Africe kulovy je proto, ze banda krovaku nikoho nevzrusuje, protoze narozdil od arabasu nesedej na tretine svetovy ropy.
Tohle je predevsim medialni valka a Bushovy vyroky o Bohu do politiky nepatri. Zaprvy tim primo urazis ostatni kultury a za druhy to obcas silne zavani krestanskou svatou valkou. |
...AMEN...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: po červen 11, 2007 11:01 am Předmět: |
|
|
| basti napsal: | Tak moment, terorizmus neni jen problemem USA, to ze nejvic vyvadi jeste neznamena ze neni jinde. To ze vime o konfliktech v Africe kulovy je proto, ze banda krovaku nikoho nevzrusuje, protoze narozdil od arabasu nesedej na tretine svetovy ropy.
|
Samozrejme mas pravdu. Ale tohle forum je predne o Americe a ne krovacich v Africe. A reagovala jsem na tvuj prispevek o Americe. Snazis se proste globalizovat, coz je v poradku. A ja se snazim bavit o soucasnosti v Americe [je to pro me aktualnejsi nez krovaci v Africe, IRA v Irsku, muslimove ve Spanelsku, muslimove v Britanii, muslimech v Cecensku atd...]. Tim padem jeden o koze a druhy o voze ;]
| basti napsal: |
Tohle je predevsim medialni valka a Bushovy vyroky o Bohu do politiky nepatri. Zaprvy tim primo urazis ostatni kultury a za druhy to obcas silne zavani krestanskou svatou valkou. |
Krestanska svata valka jsou hooodne silna slova. V obraceni se k bohu bych videla snahu o prizen z rad krestanu. Lidovci u nas jsou v tomhle stejna verbez. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: po červen 11, 2007 11:36 am Předmět: |
|
|
| Buba napsal: | | basti napsal: | Tak moment, terorizmus neni jen problemem USA, to ze nejvic vyvadi jeste neznamena ze neni jinde. To ze vime o konfliktech v Africe kulovy je proto, ze banda krovaku nikoho nevzrusuje, protoze narozdil od arabasu nesedej na tretine svetovy ropy.
|
Samozrejme mas pravdu. Ale tohle forum je predne o Americe a ne krovacich v Africe. A reagovala jsem na tvuj prispevek o Americe. Snazis se proste globalizovat, coz je v poradku. A ja se snazim bavit o soucasnosti v Americe [je to pro me aktualnejsi nez krovaci v Africe, IRA v Irsku, muslimove ve Spanelsku, muslimove v Britanii, muslimech v Cecensku atd...]. Tim padem jeden o koze a druhy o voze ;]
| basti napsal: |
Krestanska svata valka jsou hooodne silna slova. V obraceni se k bohu bych videla snahu o prizen z rad krestanu. Lidovci u nas jsou v tomhle stejna verbez. |
Bubaku, teda nechapu proc jeste trcis tam u tebe na okraji Denveru hehe, a uz davno nejsi v politice, takovy jako ty tam potrebujou! Ty bys ukecala i mrtvyho hehe...
mej se a pis dal, ctenim tvych prispevku se bavim vic nez kdyz mi volas a mas v sobe 3 flasky vodky hehe  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: po červen 11, 2007 4:14 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: |
Bubaku, teda nechapu proc jeste trcis tam u tebe na okraji Denveru hehe, a uz davno nejsi v politice, takovy jako ty tam potrebujou! Ty bys ukecala i mrtvyho hehe...
mej se a pis dal, ctenim tvych prispevku se bavim vic nez kdyz mi volas a mas v sobe 3 flasky vodky hehe  |
H*vno vim a do vseho blbe pindam. Sem proste pro politiku jako stvorena ;] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 484 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: čt červen 21, 2007 2:13 pm Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | Bush je to nejhorsi co se mohlo Americe stat. Nanesteti je jiz trochu pozde.Jak se tady pridavaji fotky.Neda se to z PC hardrive? AzPete.  |
Pete BUSH je nejlepsi americky prezident v historii |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt červen 21, 2007 2:28 pm Předmět: |
|
|
Zajimalo by mne jaky je vas nazor treba na staty kde ve vlade jsou treba mafiani,kteri maji na svedomi desitky mrtvych.Nebo v jizni americe jsou staty kde ve vlade jsou drogovi dileri a chteji prosadit legalizaci grog,a drogy zabijeji tisice lidi rocne.
V nekterych vladach jsou dokonce fasisti?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: pá červen 22, 2007 10:02 pm Předmět: |
|
|
| Henek napsal: | | AzPete napsal: | Bush je to nejhorsi co se mohlo Americe stat. Nanesteti je jiz trochu pozde.Jak se tady pridavaji fotky.Neda se to z PC hardrive? AzPete.  |
Pete BUSH je nejlepsi americky prezident v historii |
To je tvuj nazor a jsem rad ze mas sveho hrdinu.AzPete. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: pá červen 22, 2007 10:05 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | Zajimalo by mne jaky je vas nazor treba na staty kde ve vlade jsou treba mafiani,kteri maji na svedomi desitky mrtvych.Nebo v jizni americe jsou staty kde ve vlade jsou drogovi dileri a chteji prosadit legalizaci grog,a drogy zabijeji tisice lidi rocne.
V nekterych vladach jsou dokonce fasisti?? |
To jako mluvis o mem milovanem state Arizone. Bydlis blizko? Dejme si sraz a pokecame,ale dej si bacha jak pojedes nikdy nevis kdo co ma ve vedlejsim aute za kalibr.AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so červen 23, 2007 8:03 am Předmět: |
|
|
| Neni to o Arizone ale celkove ve svete. |
|
| Návrat nahoru |