|
|
| Autor |
Zpráva |
Marcibrno
Registrace: 02. 06. 2007 Příspěvky: 74 Bydliště: Orange County,CA
|
Zaslal: čt září 06, 2007 4:10 pm Předmět: USA |
|
|
Petrovi Gejdošovi - nejakej zmatenej ne? Byl jsi ty osobne nekdy v USA? Kolik znas Americanu ze o nich tak vsechno vis?
Ja tu ( v USA) bydlim uz 7 rok a nevidim moc velky rozdim mezi lidmi tu a v CR .Jsou tu chudi,bohati, chytri,hloupy, optimicti.. Kazdej z nich chce to nej pro sve deti, chcou byt zdravi, stastni...Jen v oblasti LA bydli 12 milionu lidi tj. vic nez v cele CR a ty mi chces tvrdit ze vsichni jsou stejni (nevzdelani, materialisticky....) ? Porovnavas jabka s hruskami tj neco jako visku u Brna s Francii. Taky bych umena kritizovat CR podle toho co se tu o ni pise (prostitutky, Romove, diskriminace ) atd. podle toho co ctu z US novin ale nema to smysl. Kritizovat umi kazdej ale veci zlepsit ci zmenit to uz je jina, vlastne tvuj prispevek rika ze jsi z Cech - kecy a kritika, vymluvy proc to nejde atd. Nadavat umi kazdej, ale co ty osobne jsi dokazal, zmenit ci zlepsil to by mne zajimalo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
asdf Anonymní
|
Zaslal: čt září 06, 2007 5:15 pm Předmět: zpět k tématu |
|
|
| Dolar aktuálně za 20.1330 CZK. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 516 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: čt září 06, 2007 6:19 pm Předmět: |
|
|
Marcibrno Right on , baby |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 484 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: čt září 06, 2007 7:20 pm Předmět: Re: zpět k tématu |
|
|
| asdf napsal: | | Dolar aktuálně za 20.1330 CZK. |
to je litr benzinu za 13 KORUN .................. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
asdf Anonymní
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: pá září 07, 2007 7:11 pm Předmět: Perspektiva |
|
|
3. května 2000 - Koruna dosáhla dalšího historického minima vůči dolaru, když oslabila až na 40,43 Kč za dolar.
18. prosince 2001 - Koruna vůči dolaru zpevnila o 66 haléřů a poprvé prolomila hranici 35 Kč/USD. Dostala se na 34,76 Kč/USD, což bylo její dvouleté maximum.
27. června 2002 - Česká měna k dolaru prolomila poprvé od ledna 1999 hranici 30 Kč/USD (dostala se na 29,88 Kč/USD).
20. října 2004 - Česká měna byla vůči dolaru nejsilnější v historii. Prolomila hranici 25 Kč/USD (24,95 Kč/USD).
7. září 2007 - Koruna poprvé ve své historii posílila pod hranici 20,00 Kč/USD (dosáhla na 19,98 Kč/USD). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 710 Bydliště: Canada
|
Zaslal: po září 10, 2007 10:50 pm Předmět: Re: je to tady |
|
|
Porad tady pises, jaky je pomer US dolaru k Ceske korune. Nejak jsem jeste nepochopil o co ti jde.
Jestli se chystas do Statu, tak uz je pozde  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
asdf Anonymní
|
Zaslal: út září 11, 2007 7:05 pm Předmět: komu tím pomůžete? |
|
|
| o nic mi nejde. používám kurs CZK/USD místo kalendáře. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út září 11, 2007 7:39 pm Předmět: Re: komu tím pomůžete? |
|
|
| asdf napsal: | | o nic mi nejde. používám kurs CZK/USD místo kalendáře. |
Kdyz ti o nic nejde proc to pises? Nikoho to nezajima a taky kazdy si to muze najit sam. Je uplen jedno jaky je pomer dolaru a koruny vuci sobe. Jde o to co si za kazdou menu/vyplatu poridis v zemi kde se tato mena pouziva. Takze jesli bude dolar=korune me je jedno, dulezite je co si koupim za dolar v USA anebo za korunu v CR. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: út září 11, 2007 8:41 pm Předmět: Re: komu tím pomůžete? |
|
|
| Anonymous napsal: |
Jde o to co si za kazdou menu/vyplatu poridis v zemi kde se tato mena pouziva. Takze jesli bude dolar=korune me je jedno, dulezite je co si koupim za dolar v USA anebo za korunu v CR. |
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
asdf Anonymní
|
Zaslal: st září 12, 2007 1:18 am Předmět: Nový rekord |
|
|
| Snadná pomoc. Když vás to nezajímá, tak to nečtěte. CZK/USD 19,875 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st září 12, 2007 6:59 am Předmět: Re: Nový rekord |
|
|
| asdf napsal: | | Snadná pomoc. Když vás to nezajímá, tak to nečtěte. CZK/USD 19,875 |
Hned jsem si to myslel, takze jsi jenom provokater  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st září 12, 2007 1:51 pm Předmět: |
|
|
Houby provokater - vynalezce je to Pouzivat CZK/USD kurz misto kalendare je briliantni myslenka, jen tak dal ASsDeaF, bratrim Wrightum se zavistivci taky smali. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
asdf Anonymní
|
Zaslal: čt září 13, 2007 2:16 am Předmět: otázka |
|
|
| slabý dolar je jedním z důvodů, proč ještě v čechách neplatíme za benzín padesát korun za litr. kupuju si občas z amazonu knížky, dvd, pc komponenty a elektronika také jedou velmi často přes dolar. a je fakt příjemný vyjet do ciziny a nehroutit se z obecné drahoty všeho kolem, jak bylo běžné ještě nedávno. živě si pamatuju, jak jsem jel na čtvrt roku ven za dolar za čtyřicet, teď jsem byl zase někde a kurs za polovic. každej na to koukáme z jiný strany, pro mě to má slabej dolar svý nepopiratelný kouzlo, pro jiné je to zase pain in the... no však víte kde. znám programátory, co sedí v čechách a pracují pro us firmy, jsou placení v dolarech a dost těžce nesou, jak se jim příjem zmenšuje. blbý, chápu. ale tak už to chodí. na poklesu akcií taky někdo vydělá, někdo prodělá. a navíc - každej může převíst svoje úspory na koruny a teď spokojeně sledovat, jak rok od roku bohatne. pokud úspory nemáte, tak vám to může být jedno a nemusíte se vztekat. bye. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bukacek Anonymní
|
Zaslal: čt září 13, 2007 7:32 am Předmět: Re: otázka |
|
|
| asdf napsal: | | slabý dolar je jedním z důvodů, proč ještě v čechách neplatíme za benzín padesát korun za litr. kupuju si občas z amazonu knížky, dvd, pc komponenty a elektronika také jedou velmi často přes dolar. a je fakt příjemný vyjet do ciziny a nehroutit se z obecné drahoty všeho kolem, jak bylo běžné ještě nedávno. živě si pamatuju, jak jsem jel na čtvrt roku ven za dolar za čtyřicet, teď jsem byl zase někde a kurs za polovic. každej na to koukáme z jiný strany, pro mě to má slabej dolar svý nepopiratelný kouzlo, pro jiné je to zase pain in the... no však víte kde. znám programátory, co sedí v čechách a pracují pro us firmy, jsou placení v dolarech a dost těžce nesou, jak se jim příjem zmenšuje. blbý, chápu. ale tak už to chodí. na poklesu akcií taky někdo vydělá, někdo prodělá. a navíc - každej může převíst svoje úspory na koruny a teď spokojeně sledovat, jak rok od roku bohatne. pokud úspory nemáte, tak vám to může být jedno a nemusíte se vztekat. bye. |
Podivej, nikdo se tady nevzteka. To ze lidi na tebe reagovali je tim, ze jim tady porad pises, jaky je pomer dolaru k cesky korune.
Zatim se smejes ty(ackoliv nevim proc)
Az u vas zavedou Euro, tak se smat prestanes.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|