|
|
| Autor |
Zpráva |
monci
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 2 Bydliště: California Lancaster
|
Zaslal: st listopad 22, 2006 8:03 pm Předmět: Tak teda taky neco o me |
|
|
Ahojte lidicky,ja nevim jak Vy ale me ta amerika k srdci neprirostla.Prestehovala jsem se do ameriky jen proto ze jsem se zamilovala a nakonec vdala.Nu a jsem tu.Byla jsem v mnoha ruznych kontinentech a podle meho Japonsko je nejlepsi zeme co znam.Procestovala jsem 10 let sveho zivota a desne moc miluji lidi.Nedokazu byt sama a tady v americe uz jsem pul roku bez kamaradu,znamych a rodiny.Uz to na me dost naleha a mam pocit ze se asi zblaznim.S manzelem se porad nekam stehujem kvuli jeho praci takze namam sanci si poridit nove pratele.A to me nici.Manzel je v praci cely dny a tak ja zustavam sama doma a dokazete si predstavit jak se asi citim? .Ale porad nekde v jadru sve duse verim ze se jednou usadime a vse se zmeni.Napsala bych vic ale dal uz me to nepusti.Tak vam vsem preji hezky den.Monika |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1001 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: čt listopad 23, 2006 11:22 am Předmět: |
|
|
| Tenhle problem ma kazda holka co si vzala Amika. Tohle chce cas. Musis to vydrzet. Jen si vem jak se tvuj manzel citil sam v CZ kdyz tu s tebou byl takovou dobu. Myslim, ze mu to tak trochu dluzis a mela by jsi to zkousnout. Radsi ti poslu privatni zpravu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 200 Bydliště: CA
|
Zaslal: čt listopad 23, 2006 11:10 pm Předmět: Re: Tak teda taky neco o me |
|
|
| monci napsal: | Ahojte lidicky,ja nevim jak Vy ale me ta amerika k srdci neprirostla.Prestehovala jsem se do ameriky jen proto ze jsem se zamilovala a nakonec vdala.Nu a jsem tu.Byla jsem v mnoha ruznych kontinentech a podle meho Japonsko je nejlepsi zeme co znam.Procestovala jsem 10 let sveho zivota a desne moc miluji lidi.Nedokazu byt sama a tady v americe uz jsem pul roku bez kamaradu,znamych a rodiny.Uz to na me dost naleha a mam pocit ze se asi zblaznim.S manzelem se porad nekam stehujem kvuli jeho praci takze namam sanci si poridit nove pratele.A to me nici.Manzel je v praci cely dny a tak ja zustavam sama doma a dokazete si predstavit jak se asi citim? .Ale porad nekde v jadru sve duse verim ze se jednou usadime a vse se zmeni.Napsala bych vic ale dal uz me to nepusti.Tak vam vsem preji hezky den.Monika |
Monci, tak se snaz nejak zabavit, dost lidi by bylo dalo nevim co, kdyby meli volno aspon sem tam.....sportuj, myslim ze dost zenskych ma podobny problem jako ty....manzel v praci a ony jsou doma....proste se snaz ten cas vyuzit....
jako jsi byvala zvykla kdekoliv jinde...... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: pá listopad 24, 2006 1:41 am Předmět: |
|
|
Sem si sliboval, ze si ty jedovate poznamky odpustim, nebudu sem psat, klepl jsem se uz u nekolika prispevku kladivkem pres prsty, ale uz to proste nevydrzim - mile "desperate housewives", vase starosti na moju hlavu .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: pá listopad 24, 2006 6:24 am Předmět: |
|
|
Krasna ukazka toho, jak relativni muze byt "problem"
Po techto "starostech" a "domacim trapeni" amricke manzelky v domacnosti sni podle mne na svete asi tak 5 miliard lidi. Jestli toto je problem, tak techto 5 miliard je potom v tak neskutecnym pruseru, ze jim neni od bidneho konce prazadne pomoci
Jinak pro lasku k lidem je nejen v USA obrovsky prostor a vsude privitaji ochotneho volunteera s otevrenou naruci  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Klara
Registrace: 04. 05. 2006 Příspěvky: 115
|
Zaslal: pá listopad 24, 2006 11:08 am Předmět: |
|
|
Monco,ja jsem v podobne situaci jako ty.Mam sice krasny zivot -mam relativne vsechno co chci,poznala jsem spoustu krasnych mist ..atd..ale jsem cely dne sama.Prestehovali jsme se loni z FL kde jsem mela spoustu pratel do PA kde nemam nikoho.Vim,ze nekteri si rikaj ,ze jsme asi prasteny,ze si stezujeme,ale asi kdo to nezazil nepochopi.
Ja si na svuj zivot nestezuju ,jsem moc rada,ze mam tu moznost chodit do skoly a nestresovat se .Ale moc mi chybi zajit kavco ,pokecat o blbostech...jet na kolo atd..a vypnout od anglictiny...
Clovek muze mit materialne vsechno,ale to nenahradi tu psychyckou stranku ...Klara |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|