|
|
| Autor |
Zpráva |
viki Anonymní
|
Zaslal: ne květen 08, 2005 1:28 pm Předmět: muzes specifikovat jaky druh prace jsi delala? |
|
|
| Tylli napsal: | | Ja mam obcas dojem, ze jsem chodi lidi spis brecet misto aby neco delali, ja jsem snad zivy dukaz toho, ze i jako cizinec se muze clovek v USA alespon trochu vypracovat, za penize vydelane za 2 roky v USA mam postaveny pekny dum v Cechach, auto a vse jsem si vydelala poctivou praci pro americany, ne prez nejaky blby bosse, kterym kouka z oci, jak by druheho okradly. Samozrejme jsem se pred tim par let ucila intenzivne anglictinu a to je asi zaklad, ty co na to kaslou a spolehaji se na to, ze za ne vsechno nekdo zaridi a kdyz ne tak halasne nadavaji v hospode, tak tam muzou byt do konce zivota a nebudou mit nikdy nic. Ale vsem, kteri se vypracovali a maji to v hlave srovnany moc fandim, at se jim stale dari, USA je skvela zeme a rada tam zase pojedu a je tam lepsi zivot nez v Cechach, tady je to mnohem tezsi, takze se netrapte vy kdo jste prez cas, existuji telefony, pocitace, video atd, tak se muzete alespon timto zpusobem podivat domu, pro mnohe, kdo jsou uz radu let zabydleny v USA by navrat na trvalo mohl byt docela sok a mohli by jste i zalitovat.... |
muzes specifikovat jaky druh prace jsi delala? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tylli Anonymní
|
Zaslal: út květen 10, 2005 1:43 am Předmět: |
|
|
Ahoj, ja jsem Travel coordinator a v USA jsem organizovala taky bankety v jednom hotelu a restauraci ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 912 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út září 13, 2005 12:03 am Předmět: |
|
|
| www.czech-tv.cz , Vysilani on-line, porad Reporteri CT z 12.9.2005. Bylo to o Cesich v Americe. Prvni cast je o 11/09/2001 a druha se tyka zivota Cechu v Seattlu. Docela zajimavy. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 267 Bydliště: Tennessee
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 954 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: út září 13, 2005 8:55 am Předmět: |
|
|
Opravdu zajimava reportaz.
Nekdo mozna jeste nevi, ze pri sledovani takovehoto videa se da video zvetsit na celouu obrazovku monitoru.
Postup:
1) pockat az se nacte film a spusti se
2) klik pravim tlacitkem na plochu filmu
3) klik na Zoom -> Full Screen
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 267 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: út září 13, 2005 10:20 am Předmět: |
|
|
A nekdy clovek potom zjisti ze je lepsi to sledovat v tom zmensenem nez ve velkem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kurvinek Anonymní
|
Zaslal: st září 14, 2005 7:17 am Předmět: |
|
|
| Kdyz to dam na full screen,tak je to rozmazane a boli z toho oci.Radsi se divam na nezvetsenou podobu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zafod
Registrace: 07. 09. 2005 Příspěvky: 6 Bydliště: kazdou chvili jinde
|
Zaslal: pá září 16, 2005 1:38 pm Předmět: |
|
|
trochu redneck je pan reporter. isn't he?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 954 Bydliště: Chicago
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
andel
Registrace: 01. 02. 2006 Příspěvky: 3 Bydliště: blackwood,new jersey,usa
|
Zaslal: čt únor 16, 2006 3:26 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem take holka  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
serunavaskonzum Anonymní
|
Zaslal: po červenec 17, 2006 10:35 am Předmět: dolary |
|
|
| Tak mezi takovyma jsem stravil lidicky ,věřte tomu 3roky.Jen jsem poslouchal,kde co stojí o par centů mmín,nebo vic!!!A kolik je kurz dolaru na koruny a kolik kdo jestě musí ušetřit!!!tak jsem se nasral projel tu pro mě neoblíbenou zemi,mapříč,vratil se do čech a vůbec nelituju.(to,ze jsem se vratil)usa totiž není země pro mě.A kurz dolaru je stejně v prd....A ten kdo si chce vydělat dobrou měnu a LEGALNE...odjede do V.Britanie,irska,Svedska.....Divim se vam,že v te nekulturní zemi trčíte,kvuli upadajicimu dolaru!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: po červenec 17, 2006 12:08 pm Předmět: |
|
|
To je dobre, ze ses ted stastnej  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: po červenec 17, 2006 12:11 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | To je dobre, ze ses ted stastnej  |
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
serunavaskonzum Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 30, 2006 2:13 am Předmět: 3tastnej |
|
|
| štastnej,stastnej?????Co je to štastnej????Asi spíš spokojeny....A Usa mě teda vůbec neschází,to mi teda věř!!!!!A diky ze mi to přeješ!!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: ne červenec 30, 2006 2:25 am Předmět: |
|
|
| To je teda dobre, ze ses "asi spis spokojeny". Tak to ma byt, ne? |
|