|
|
| Autor |
Zpráva |
sandy
Registrace: 03. 10. 2006 Příspěvky: 6 Bydliště: NYC
|
Zaslal: po říjen 30, 2006 9:19 pm Předmět: Cestovani do Puerto Rica. |
|
|
Moje otazka zni: Je to s cestovanim z US do PR stejne jako napr z NY.na Floridu?
Myslim tim,jelikoz jsem tady v Americe "pretahla" pobyt,nebudu mit na odbaveni(zvlaste cestou zpet do US) problemy ?
Na Floridu letam pravidelne a zatim bez problemu,ale mozna by mohl byt v pripade Puerto Rica hacek v tom,ze je to "jen" teritorium US a ne stat a tim padem to pri zpatecni ceste (jelikoz se vlastne vraci na pudu US) kontroluji prisneji?
Diky moc za rady!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pol
Registrace: 28. 09. 2005 Příspěvky: 13 Bydliště: Alexandria, VA
|
Zaslal: út říjen 31, 2006 5:30 pm Předmět: Puerto Rico |
|
|
| No vsichni Portorikanci jsou od narozeni citizeni takze si myslim (nevim jiste), ze by to melo byt bez problemu a ID by mela stacit. Nejlip ale udelas, kdyz zavolas primo spolecnosti od ktere mas letenku....Ti to vedet budou urcite. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 484 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: út říjen 31, 2006 7:30 pm Předmět: Re: Cestovani do Puerto Rica. |
|
|
| sandy napsal: | | Moje otazka zni: Je to s cestovanim z US do PR stejne jako napr z NY.na Floridu? |
DO Porto Rica muzes bez problemu ale zpet do usa musis pres celni odbaveni a musis mit vizum.(je to stejne jako z ceska) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sandy
Registrace: 03. 10. 2006 Příspěvky: 6 Bydliště: NYC
|
Zaslal: st listopad 01, 2006 8:32 am Předmět: |
|
|
| dik moc za rady ! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 7:14 pm Předmět: |
|
|
NO ja jsem se malem tnehle rok z Puerto Rica nevratila. Pretahla jsem o rok...no a pitoma husa jsem se tam rozjela s pritelem...thinking..nothing can go wrong! ...
Drzeli nas tam tri hodiny s tim,ze nas proste nepustej a vyhrozovali,ze na nas zavolaj INS a podobne nesmysli. Nakonec pritel zaplatil celnikum a pustili nas.
Ale uz bych tam nejela...
Zadne risky.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|