Cestovani do Puerto Rica.

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Cestovani do Puerto Rica.

Autor Zpráva
sandy

Registrace: 03. 10. 2006

PříspěvekZaslal: po říjen 30, 2006 9:19 pm    Předmět: Cestovani do Puerto Rica. Odpovědět s citátem

Moje otazka zni: Je to s cestovanim z US do PR stejne jako napr z NY.na Floridu?

Myslim tim,jelikoz jsem tady v Americe "pretahla" pobyt,nebudu mit na odbaveni(zvlaste cestou zpet do US) problemy ?
Na Floridu letam pravidelne a zatim bez problemu,ale mozna by mohl byt v pripade Puerto Rica hacek v tom,ze je to "jen" teritorium US a ne stat a tim padem to pri zpatecni ceste (jelikoz se vlastne vraci na pudu US) kontroluji prisneji?

Diky moc za rady!!!
Pol

Registrace: 28. 09. 2005

PříspěvekZaslal: út říjen 31, 2006 5:30 pm    Předmět: Puerto Rico Odpovědět s citátem

No vsichni Portorikanci jsou od narozeni citizeni takze si myslim (nevim jiste), ze by to melo byt bez problemu a ID by mela stacit. Nejlip ale udelas, kdyz zavolas primo spolecnosti od ktere mas letenku....Ti to vedet budou urcite.
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: út říjen 31, 2006 7:30 pm    Předmět: Re: Cestovani do Puerto Rica. Odpovědět s citátem

sandy napsal:
Moje otazka zni: Je to s cestovanim z US do PR stejne jako napr z NY.na Floridu?

DO Porto Rica muzes bez problemu ale zpet do usa musis pres celni odbaveni a musis mit vizum.(je to stejne jako z ceska)
sandy

Registrace: 03. 10. 2006

PříspěvekZaslal: st listopad 01, 2006 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dik moc za rady !
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne listopad 05, 2006 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NO ja jsem se malem tnehle rok z Puerto Rica nevratila. Pretahla jsem o rok...no a pitoma husa jsem se tam rozjela s pritelem...thinking..nothing can go wrong! ...

Drzeli nas tam tri hodiny s tim,ze nas proste nepustej a vyhrozovali,ze na nas zavolaj INS a podobne nesmysli. Nakonec pritel zaplatil celnikum a pustili nas.

Ale uz bych tam nejela...

Zadne risky....
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com