|
|
| Autor |
Zpráva |
Liberal syndicate Anonymní
|
Zaslal: pá březen 25, 2005 8:59 pm Předmět: zelena karta |
|
|
Zdravim vsechny , mel bych dotaz jestli nekdo mate informace o teto spolecnosti z Chicaga vede to nejaka pani Jarka, znamy mi tvrdi ze mu vyrizuji zelenou kartu pres politicke duvody, nevim jestli to je seriozni nebo ne, jestli nekdo neco vite napiste diky
Milan |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 974 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: pá březen 25, 2005 9:12 pm Předmět: |
|
|
Liberal Syndicate Inc
3034 N Milwaukee Ave
Chicago, IL 60618
Main Phone: 773-862-2175
staci zadat do google "Liberal Syndicate" |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
Registrace: 17. 01. 2005 Příspěvky: 157
|
Zaslal: so březen 26, 2005 5:08 am Předmět: |
|
|
Ja myslel ze uz je vsechny zavreli
jiste ze vyridit azil jde ze jistych okolnosti i dnes....Ale neznam nikoho komu bi jej vyridila Liberal Syndicate Inc Je tady vsak spousta lidi kterym ji nevydridila Taky jsem tam byl,ale me penize nedostali....nastesti Nenaleti jim kazdej proto zijou (nebo zili) ty dva (polak Chris a pani Jarka)z prodeje starych hadru.No pokud porad pokracujou ve ,,vyrizovani azilu,,bylo bi dobre kdybi se na ne nekdo podival bliz a zjednal poradek  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
Registrace: 17. 01. 2005 Příspěvky: 157
|
Zaslal: so březen 26, 2005 5:32 am Předmět: |
|
|
miro na starem ,,chicagu,, byla tahle ,,firma,,poradne probrana.Nemas jeste pristup k te diskusi?Prave tam je toho vice nez na google  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
milan Anonymní
|
Zaslal: so březen 26, 2005 11:46 am Předmět: |
|
|
| no me je divny ze to kamosovi vyrizuji nekolk let a stale nic nema, ale co jsem s nim mluvil tak stale veri ze mu neco vyridi, jo a prej jsou nekde na ulici Addison v Chicagu tak ne na Milwoukee. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 974 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: so březen 26, 2005 2:12 pm Předmět: |
|
|
Atlanta-man>>
Dik za doplneni. Sorry data ze stare debaty jsou pryc.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
salakova.eva Anonymní
|
Zaslal: pá červen 17, 2005 9:06 pm Předmět: liberal sindicate |
|
|
| ahoj lidi davejte si velky pozor na tuto firnu zkurvencu.Momentalne se zchovavaji na adrese 5000 addison.Tesne za laramie.V ofisu T-Mobile.Ja jsem jim taky naletela. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
blb Anonymní
|
Zaslal: ne leden 08, 2006 1:02 pm Předmět: |
|
|
Evo, nepekla si ty S... nahodou vanocni pecivo? Jestli jo, jen skoda, ze si ji tam nepridala pomalu smrtici jed....
Jsou tam jeste porad? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kosťa Anonymní
|
Zaslal: st leden 18, 2006 3:02 pm Předmět: |
|
|
| Měl bych dotaz a sice, když jsem poislal přihlášku do DV.lottery a chci o prázdninách na work and travel, tak mám do žádosti uvádět že jsem žádal o immigrant visa? je tam na to kolonka. díky za reakce. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kosťa Anonymní
|
Zaslal: st leden 18, 2006 3:03 pm Předmět: |
|
|
| Do žádost o J-1 visa |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kosťa Anonymní
|
Zaslal: st leden 18, 2006 3:06 pm Předmět: |
|
|
Este pro upresneni: na ambasade v CR  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 935 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st leden 18, 2006 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Kosťa napsal: | | Měl bych dotaz a sice, když jsem poislal přihlášku do DV.lottery a chci o prázdninách na work and travel, tak mám do žádosti uvádět že jsem žádal o immigrant visa? je tam na to kolonka. díky za reakce. |
Ne. Jestli chces, aby ti to vizum dali bez problemu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kosťa Anonymní
|
Zaslal: čt leden 19, 2006 4:35 am Předmět: |
|
|
Teď mi napsali z ambasady email ze tam mam napsat ANO a DV-lottery.
Neposeru neco tim, ze to tam nenapisu??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kosťa Anonymní
|
Zaslal: čt leden 19, 2006 4:51 am Předmět: |
|
|
Ptám se proto, že nevim moc jak to chodí. Loni sem byl na WaT a v agenture nas strasne strasili, jak jsou na ambasade prisni a kazda anomalie je zaminka k neudeleni viza. Tak resim dilema, zda tam napsat NE, protoze je to otazka, "vystavil nekdo nekdy petici na imigracni visa?", no a nikdo za me petici nevystavil. Ja sam sem se prihlasil. Na druhou stranu mi na konkretni dotaz na tuto kolonku cislo 36 v DS-156form s timto dotazem odpovedeli z ambasady ze mam napsat PRAVDU tedy ano. mam dokonce pocit ze jsem nekde cetl, ze to nema vliv ucast v DV-lottery na udeleni viza (naprJ-1). Nebo by spis nemelo mit vliv... Ale vubec nevim jestli to bylo tady na Foru, nebo nekde jinde.
Tak fakt resim dilema, co mam delat. Mimo jiny by me stvalo i to ze se v tomhle programu (WaT) utopi vdycky dost penez, a jak asi vite tak je to program pro studenty. No a ze bych mel zrovna penize na vyhazovani, to teda ne, pri neudeleni viza je storno jako blazen... Kazdopadne diky za nazory... Doufam, ze poctivost se zatim netresta... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 935 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt leden 19, 2006 5:05 am Předmět: |
|
|
| Kosťa napsal: | Teď mi napsali z ambasady email ze tam mam napsat ANO a DV-lottery.
Neposeru neco tim, ze to tam nenapisu??? |
Na podzim 2004 jsem si vsadil v loterii a za 6 mesicu jsem sel zadat na ambasadu o turisticke vizum. Do formulare jsem nepsal, ze jsem se zucastnil loterie a nic se nestalo.
Nemyslim si, ze by meli propojenou databazi loterie s ambasadama.
Kdyz to tam uvedes, tak si aspon priprav nejake rozumne vysvetleni, proc jsi zadal o zelenou, protoze je pravdepodobne, ze si toho vsimnou a zeptaji se te. Nerikej, ze jsi tam chtel zustat, ale neco jako, ze jsi tam chtel napr. studovat na univerzite apod. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|