Uz me nebavi byt sama a bez prace

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Uz me nebavi byt sama a bez prace

Autor Zpráva
monci

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: so září 23, 2006 1:43 pm    Předmět: Uz me nebavi byt sama a bez prace Odpovědět s citátem

Lidicky bydli nekdo v Californii ve meste Lancaster?
A pomohl by mi tak od samoty a treba i neake informace o praci.Je vubec neaka ceska komunita tady v Lancaster ?? Dekuji predem
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so září 23, 2006 1:50 pm    Předmět: Re: Uz me nebavi byt sama a bez prace Odpovědět s citátem

monci napsal:
A pomohl by mi tak od samoty a treba i neake informace o praci.Je vubec neaka ceska komunita tady v Lancaster ?? Dekuji predem

Posli fotku mozna bych pro tebe neco mel Cool
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: so září 23, 2006 1:54 pm    Předmět: Re: Uz me nebavi byt sama a bez prace Odpovědět s citátem

monci napsal:

V Californii se to cechy obecne moc nehemzi, ale co se tyka prace, je mnohdy mnohem lepsi se od cechu a polaku trosku distancovat....
pokud nemas problemy s anglictinou a jsi tu legalne, neni problem sehnat cokoliv.....pokud ses tu ilegalne, moc moznosti nemas, mexikani srazili mzdy hooodne dolu, pak snad jedine nejaky uklid, nebo peci o stare lidi, to se ale taky moc dobre neplati a je to casove dost narocne....a i tak je problem neco bez papiru tady sehnat...
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so září 23, 2006 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mobe Monca je kocka vsech kocek, ale do niceho ji netahej, je stastne vdana. Je to moje sestrenka BTW Wink Monca by asi jen potrebovala kamosku, myslim.
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so září 23, 2006 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:
Mobe Monca je kocka vsech kocek, ale do niceho ji netahej, je stastne vdana. Je to moje sestrenka BTW Wink Monca by asi jen potrebovala kamosku, myslim.

ooops Laughing
Ja jen ze moje krestansko-katolicka cirkev hleda nekoho na vypomoc pres weekendy Cool Twisted Evil
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: ne září 24, 2006 5:28 am    Předmět: NENI PRACE? Odpovědět s citátem

TO JE TO TAM DOLE S TOU PRACI TAK SPATNY?
JA TEDA NEVIM JO? ALE JA JDU NEKAM,REKNU ZE CHCU PRACI ( A TO PODOTYKAM,ZE NEDELAM ZADNE UKLIZENI .. ALE NORMALNI PRACI ZA FRONT DESK) TAK MI JU HNED DAJI. Smile

JE TEDA FAKT,ZE MAM ASI VYHODU TIM,ZE (ACKOLI NEVIM CIM TO JE) NEMAM SKORO ZADNEJ PRIZVUK.LIDI SI VETSINOU NEVSIMNOU TOHO,ZE NEJSEM AMERICANKA .. A KDYZ UZ JIM NECO DOJDE,TAK SE ME ZEPTAJ JESTLI NEJSEM Z JIHU ... HM... ASI TO BUDE TIM,ZE MLUVIM ANGLICKY UZ OD 4LET..NEBO JE TO BOZI DAR... Rolling Eyes

ALE TO JSEM SI TROSKU ODSKOCILA.CHTELA JSEM JEN RICT,ZE JESTLI NEMAS PRACI,TAK DOJET DO NEW YORKU,TADY JE TOLIK PRACE!!!!! Wink
Nikl

Registrace: 30. 12. 2006

PříspěvekZaslal: ne leden 21, 2007 6:25 pm    Předmět: Re: NENI PRACE? Odpovědět s citátem

Marketa_NY napsal:
JA TEDA NEVIM JO? ALE JA JDU NEKAM,REKNU ZE CHCU PRACI ( A TO PODOTYKAM,ZE NEDELAM ZADNE UKLIZENI .. ALE NORMALNI PRACI ZA FRONT DESK) TAK MI JU HNED DAJI. Smile

JE TEDA FAKT,ZE MAM ASI VYHODU TIM,ZE (ACKOLI NEVIM CIM TO JE) NEMAM SKORO ZADNEJ PRIZVUK.LIDI SI VETSINOU NEVSIMNOU TOHO,ZE NEJSEM AMERICANKA .. A KDYZ UZ JIM NECO DOJDE,TAK SE ME ZEPTAJ JESTLI NEJSEM Z JIHU ... HM... ASI TO BUDE TIM,ZE MLUVIM ANGLICKY UZ OD 4LET..NEBO JE TO BOZI DAR... Rolling Eyes

ALE TO JSEM SI TROSKU ODSKOCILA.CHTELA JSEM JEN RICT,ZE JESTLI NEMAS PRACI,TAK DOJET DO NEW YORKU,TADY JE TOLIK PRACE!!!!! Wink

Nejvetsi rozdil mezi NY a Californii je zrejme pocasi. Wink Nevim jak v lete, ale v zime urcite.

To same tady, kde ziju(na Vancouver ostrove). Je tadu pomerne teplo, ne tedy jako v Californii, ale mnohem tepleji nez v jinych castech Canady. Kolem naseho ostrova totiz proudi teply morsky proud(neco jako Golfsky), ktery ohriva pevninu.
V zime jsou tu teploty mezi 5 az 9 stupni, coz se neda vubec srovnavat s ostatnimi canadskymi provinciemi.
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: út leden 23, 2007 8:20 am    Předmět: Re: NENI PRACE? Odpovědět s citátem

Nikl napsal:
Marketa_NY napsal:

Nejvetsi rozdil mezi NY a Californii je zrejme pocasi. Wink Nevim jak v lete, ale v zime urcite.

To same tady, kde ziju(na Vancouver ostrove). Je tadu pomerne teplo, ne tedy jako v Californii, ale mnohem tepleji nez v jinych castech Canady. Kolem naseho ostrova totiz proudi teply morsky proud(neco jako Golfsky), ktery ohriva pevninu.
V zime jsou tu teploty mezi 5 az 9 stupni, coz se neda vubec srovnavat s ostatnimi canadskymi
provinciemi.

Jo jo ... pocasi Cool

Naposledy upravil Marketa_NY dne út leden 23, 2007 8:23 am, celkově upraveno 1 krát
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: út leden 23, 2007 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No a k tomu pocasi .... musim teda rict,ze leto je tady katastrofalni ... vedro ze by se z toho jeden po ... a v zime celkem pohodicka .. loni jsme tu teda meli par dni snih, ale letos vubec nic. Jeste dokonce Decembra jsme meli 70F! Coz bylo docela sileny ... ted uz je chladno .. ale slunecno s azurove modrou oblohou ...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com