|
|
| Autor |
Zpráva |
Marketa Anonymní
|
Zaslal: čt září 21, 2006 7:13 pm Předmět: PRO scout66 |
|
|
Cau
cetla jsem,ze znas nekoho,kdo udela DL...je to pravda nebo BS? Mam ridicak z NY, ale propadne mi v lednu.Je tu moznost prodlouzeni????? Nebo uz toho tvyho kamarada zavreli ....
Dik moc |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: čt září 21, 2006 7:56 pm Předmět: |
|
|
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1390 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: čt září 21, 2006 8:04 pm Předmět: Re: PRO scout66 |
|
|
| Marketa napsal: | Cau
cetla jsem,ze znas nekoho,kdo udela DL...je to pravda nebo BS? Mam ridicak z NY, ale propadne mi v lednu.Je tu moznost prodlouzeni????? Nebo uz toho tvyho kamarada zavreli ....
Dik moc |
Podívej se na stránky New Yorského DMV. Podle http://www.nydmv.state.ny.us/license.htm#licenserenew tak můžeš si to obědnat poštou, nebo přes internet.
How to Renew a Driver License, a Learner Permit, or an ID Card (Photo Documents)
You can renew a driver license no more than one year before the expiration date, or no more than two years after the expiration date. The expiration date of your driver license is your date of birth. The DMV mails you a driver license renewal notice approximately 45 to 60 days before your driver license expires. You can renew a driver license on-line, by mail, or at a DMV office. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: pá září 22, 2006 2:07 am Předmět: |
|
|
No co se to tu deje? Samozrejme, ze je to jeden velkej BS! Zadny kamarady, kteri neco prodluzujou nemam! Proc porad chcete neco prodluzovat a nikdo nechce nic zkratit?
To je jak Big_Rigovi na rozesmani....Ja a prodluzovani! Hm, co to tady lita za famy, z toho jde jednomu hlava kolem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: pá září 22, 2006 4:43 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | No co se to tu deje? Samozrejme, ze je to jeden velkej BS! Zadny kamarady, kteri neco prodluzujou nemam! Proc porad chcete neco prodluzovat a nikdo nechce nic zkratit?
To je jak Big_Rigovi na rozesmani....Ja a prodluzovani! Hm, co to tady lita za famy, z toho jde jednomu hlava kolem  |
NO jo uz vyplouva na povrch ze nakonec to byl scout kdo ma tady zname kteri vydavaj falesny ridicaky a ssn karty!!!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: so září 23, 2006 1:11 am Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | No co se to tu deje? Samozrejme, ze je to jeden velkej BS! Zadny kamarady, kteri neco prodluzujou nemam! Proc porad chcete neco prodluzovat a nikdo nechce nic zkratit?
Crap! Skoda ze's to vykec.
Ja uz jsem mel vymyslenou krasnou historku o Scoutovi a jeho gangu - spousta akce, romantiky i hlubokych myslenek na tema, jak prodlouzit ridicak. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|