us .army

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

us .army
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi
Autor Zpráva
míra
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 11, 2006 11:34 am    Předmět: us .army Odpovědět s citátem

Čauky chtěl bych se zaptat jaké podmínky sou pro vstup do us.army díky za odpověd
míra
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 11, 2006 12:00 pm    Předmět: us.army Odpovědět s citátem

tak to bys to moch skusit
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 11, 2006 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prohledni se websites:

http://www.goarmy.com/JobCatList.do?redirect=true&fw=careerindex&bl=

ale pak mas dalsi na NAVY, AIR FORCE,SPECIAL OPPS.
míra
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 11, 2006 12:18 pm    Předmět: us.army Odpovědět s citátem

díky moc ale asi mam slabší angličtinu a nemužu najít neco konkrétního co hledám(podmínky)
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 11, 2006 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Otazka je: co konkretne hledas, chces jenom do ARMY, kdy se chces prihlasit, jses v US nebo Czech?
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 11, 2006 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podminky pro US ARMY:

U.S. citizen or permanent resident alien
17-41 years old
Healthy and in good physical condition
In good moral standing
High School or Equivalent Education
Some positions may have additional qualifications

Podminky pro US NAVY:

http://navy.com/careers/nrotc/eligibility/

Podminky pro US AIR FORCE:

http://airforce.custhelp.com/cgi-bin/airforce.cfg/php/enduser/std_alp.php?p_sid=UWP8hohi&p_lva=&p_sp=&p_li=
míra
Anonymní

PříspěvekZaslal: út září 12, 2006 3:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

díky moc jsem v Zcech,chtěl bych se prřihlásit až dodělam školu ,chtěl jsem k naší armádě ale nevzali by mě pač mam astma
Anonymní

PříspěvekZaslal: út září 12, 2006 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to nevym jestli to pujde, protoze zdravotni testy a dobry zdravotni stav se vyzaduje vsude. Co takhle CIZINECKA LEGIE.
míra
Anonymní

PříspěvekZaslal: út září 12, 2006 10:57 am    Předmět: us.army Odpovědět s citátem

já sem slyšel že k amíkům astma nevadí ,o cizinecký nevim skoro vůbec nic jak to tam chodí ,us.army je od mala můj sen tak to skusím nejdříve tam.
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út září 12, 2006 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neni trosku blbost,prirovnavat us army a legii?Vubec o ni nepremyslej..
No a pokud jde o astma,tak jsem taky skepticky,protoze tezko ti nekde v Iraku na barikade bude nekdo strikat sprej do huby,znam to,mela to mamka a tezko se s tim zije za normalnich podminek,natoz pri plne namaze,jak psychicke tak fyzicke..

PS:jeste k te legii,vse je tam,vcetne naborovych testu,zamereno na behani a kondici,nevim,jestli s tvou nemoci by jsi to zvladnul,ale jak jsem psal,ser na legii,je to opravdu pakarna,aspon co jsem slysel vypraveni dezerteru..[/b]
míra
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 13, 2006 11:42 am    Předmět: us.army Odpovědět s citátem

já sem na silný zátěže zvyklí ,hraju airsoft a nedělá mi to problem a za druhé dýchátko nema akorát takové kapsličky s praškem ,nemam ani náký záchvaty a to dost sportuju (běham)
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 13, 2006 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak si zajdi do "Recruiting Center" a uvidis co ti reknou.
míra
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 13, 2006 12:54 pm    Předmět: us.army Odpovědět s citátem

Ještě s tím vyčkám ,tvě mámě se astma nezlepšuje? jestli se tedy můžu zeptat
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 13, 2006 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

! Sensitive subject; ale MIRA urcite nenarazi rekl bych ze jenom necetl tve (American Chopper) prispevky tak nevi.
míra
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 13, 2006 1:28 pm    Předmět: us.army Odpovědět s citátem

jake příspěvky ?jak si myslel že nenarazím?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com