pohovor - interview

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

pohovor - interview

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
marci
Anonymní

PříspěvekZaslal: so srpen 26, 2006 6:36 pm    Předmět: pohovor - interview Odpovědět s citátem

vsechny co straji s interview. Je to v pohode. Byli jsme tam 15min ale cekali predtim hodinu. Pokud jste pripraveni tj. mate s sebou vsechno co chcou na papire, fotky atd. neni problem. Zeptaji se par otazek mezi reci, zkopirujou si veci, proste v klidu. Je fakt ze to neni prijemny ale pokud bydlite spolu, mate konto a fotky tyrat vas nebudou. Horsi jsou pripady kdy zacnete koktat, jste nervozni a jim to zacne byt podezdrele - to je pak jiny kafe. Ale jak rikam my tam byli chvilku a OK
petka
Anonymní

PříspěvekZaslal: st říjen 18, 2006 2:11 pm    Předmět: pohovor Odpovědět s citátem

Za jak dlouho po svatbe jste sli na pohovor?? diky
Marci
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt říjen 26, 2006 4:30 pm    Předmět: Pohovor Odpovědět s citátem

Pohovor nam dali asi 5 mesicu po podani papiru. A za 1.5 mesice mi dosla karta na trvaly pobyt.
Lenka P.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út prosinec 05, 2006 11:27 pm    Předmět: Jak dlouho po zruseni pohovoru? Odpovědět s citátem

Ahoj, chtela jsem se zeptat, jestli mate nekdo zkusenost se zrusenim prvniho pohovoru po svatbe. My jsme byli pozvani na pohovor 8 mesicu po svatbe. Bohuzel jsme tento termin museli zrusit, jelikoz manzel byl na sluzebce mimo staty. Do 30 dnu jsme dostali vyrozumeni, ze interview bylo zruseno, a ze nam daji vedet, kdy se mame dostavit priste. Uz jsou to tri mesice a porad nic. V podstate mi o nic nejde, jelikoz pracovni povoleni i travel permit mam, ale i tak by me zajimalo, jak dlouho to muze trvat - mate nekdo podobnou zkusenost?

Diky Lenka
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: út prosinec 05, 2006 11:40 pm    Předmět: Re: Jak dlouho po zruseni pohovoru? Odpovědět s citátem

Lenka P. napsal:
Ahoj, chtela jsem se zeptat, jestli mate nekdo zkusenost se zrusenim prvniho pohovoru po svatbe. My jsme byli pozvani na pohovor 8 mesicu po svatbe. Bohuzel jsme tento termin museli zrusit, jelikoz manzel byl na sluzebce mimo staty. Do 30 dnu jsme dostali vyrozumeni, ze interview bylo zruseno, a ze nam daji vedet, kdy se mame dostavit priste. Uz jsou to tri mesice a porad nic. V podstate mi o nic nejde, jelikoz pracovni povoleni i travel permit mam, ale i tak by me zajimalo, jak dlouho to muze trvat - mate nekdo podobnou zkusenost?

Diky Lenka

Zkusenost me zname takova, ze pokud by nahradni termin neurgovala, cekala by do soudneho dne......musis je kontaktovat......
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com