Existuje moznost jak tu zustat legalne?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Existuje moznost jak tu zustat legalne?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidi za tu dobu co ne tohle forum chodite, tak by jste uz meli vedet ze poustet se do diskusi anebo brat rady od XXX nema cenu, protoze tam u ni nahore nikdo neni doma / uplne prazdna hlava. Takze za jeji pohled na svet a chovani vuci druhym, at je to jenom urazeni anebo zneuzivani dobrych a duverivych lidi asi nemuze protoze ne kazdy prijde na tenhle svet normalni a tyhle lidi ani nevi ze je s nimi neco v neporadku. To je na ostatnich brat je s rezervou a snazit se jim pomoci anebo je aspon uklidnit a ne jim opetovat jejich vulgarnost. Very Happy
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BUCKETHEAD napsal:

Nerikej te mi, ze kazdy z vas zacal hned z Green Card nebo immigration visa statusem...

KAZDY NE, JA JO Smile

ZAVIST JE HNUSNA VEC... MEL BYS SE SEBOU NECO UDELAT

Rolling Eyes

PRYC S NELEGALAMA!
XxX

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Lidi za tu dobu co ne tohle forum chodite, tak by jste uz meli vedet ze poustet se do diskusi anebo brat rady od XXX nema cenu, protoze tam u ni nahore nikdo neni doma / uplne prazdna hlava. Takze za jeji pohled na svet a chovani vuci druhym, at je to jenom urazeni anebo zneuzivani dobrych a duverivych lidi asi nemuze protoze ne kazdy prijde na tenhle svet normalni a tyhle lidi ani nevi ze je s nimi neco v neporadku. To je na ostatnich brat je s rezervou a snazit se jim pomoci anebo je aspon uklidnit a ne jim opetovat jejich vulgarnost. Very Happy

ZNEUZIVANI, TYS ME DOJAL. LOL

SERE TE ZE NEKDO SE MA DOBRE V USA SE ZELENOU KARTOU A NEKDO TRCI V CECHACH NA VESNICI A AKORAT SI PROHLIZI AMERIKU NA OBRAZKACH VID Rolling Eyes

HOLT JAK SE RIKA:

VSICHNI JSME SI ROVNI,
ALE S NEKYM JSME SI ROVNEJSI!!!!!!!!!!!
Anonymní

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
BUCKETHEAD napsal:

Nerikej te mi, ze kazdy z vas zacal hned z Green Card nebo immigration visa statusem...

KAZDY NE, JA JO Smile

Rolling Eyes

PRYC S NELEGALAMA!

Jo zacala s GC ale jak se k ni dostala? Snatek pro papiry. Spis pryc s podvodnikama, protoze ze je nekdo nelagalne porad to muze byt dobry clovek, se zdravym usedkem a proto prinos pro spolecnost.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX
A co jsi dokazala hvezdo? Mam rad takovyhle arogantne neinteligentni nymandy jako jsi ty...
Vsechno vis, vsechno znas, od vseho mas klice co?
Urcite jsi v te tvy KILLFORNII za zoufalou cesku, ktera nevi kde ma domov. Wink
Nerikej nic proti nelegalum ty hvezdo Exclamation
Anonymní

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
Anonymous napsal:

ZNEUZIVANI, TYS ME DOJAL. LOL

SERE TE ZE NEKDO SE MA DOBRE V USA SE ZELENOU KARTOU A NEKDO TRCI V CECHACH NA VESNICI A AKORAT SI PROHLIZI AMERIKU NA OBRAZKACH VID Rolling Eyes

HOLT JAK SE RIKA:

VSICHNI JSME SI ROVNI,
ALE S NEKYM JSME SI ROVNEJSI!!!!!!!!!!!

Kdyz se tu (US) mas tak dobre proc jsi tak negativni a vsechny napadas a urazis a povysujes nebo se snazis byt rovnejsi? A hned si i odpovim; jenom ukazujes jak jsi timto spusobem snazis vylepsit sebevedomi. Smutne je ze ti zatim nedoslo ze to nefunguje. A vsadim se ze ti to urcite nedojde ani po tomhle prispevku.

P.S. Ja se tu (US) mam dobre, je to muj domov. A citim se taky rovnejsi aspon charakterem. Very Happy Laughing
Anonymní

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUCKETHEAD napsal:
XxX
A co jsi dokazala hvezdo? Mam rad takovyhle arogantne neinteligentni nymandy jako jsi ty...

BUCKETHEAD pokud narazis na nekoho kdo to nema v hlave v poradku tak jakikoliv rozumny rozhovor neprichazi v uvahu a jenom se rozrusis jak je mozne ze nekdo nechape zakladni zivotni principy a jak vychazet s ostatnimi. A to je pripad XXX. Laughing
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Klidek debateri. To uz je od tematu prece jen na hony vzdalene. Zalozte si tema o vzajemnych sympatiich a antipatiich a tam si to rozdavejte.
Tema legal-nelegal je hodne citlive, ale uznejte, ze kazdy mel stejnou sanci a kazdy si vybral svou vlastni cestu a nemusi ho az tak moc zajimat, jaka byla ta cesta tech druhych. Je nesmyslne hodnotit lidi podle jejich statusu, ale myslim, ze prisla doba, kdy lhat lidem o pohodovem zivote nelegala je nezodpovedne. Pokud totiz kdokoliv z "novacku" premysli o tom, ze by se v USA usadil natrvalo a chtel tu zit opravdu svobodny a plnohodnotny zivot a ne zivot slavika ve zlate kleci, je nelegalni pobyt *S*P*A*M* rozhodnutim. S ohledem na chystanou zmenu imigracniho zakona je uplne nesmyslne zustavat v USA nacerno pouze s J1 vizem, protoze by se clovek mohl sam dostat do situace, kdy si zavre dvere pred moznosti vyuzit nove chystatnych pravidel pro udelovani pracovnich viz a naslednym zistanim GC.
Proto ja tak nerad vidim rady typu 'Klidne zustan, prace je dost, nenech se odradit, nikam neodjizdej.' Ukazte te holce vic moznosti a nechejte ji rozhodnout, co ona vlastne chce. Vysvetlete klady a zapory, pripomente rizika. Pak bude takova 'rada' kompletni.
Podle toho, co jsem zazil ja, jsem presvedceny, ze usadit se v USA jako nelegal je dnes holy nesmysl a existuji opravdu i jine cesty, jak se 'rozkoukat' a pritom vyuzivat naplno legalniho statutu.
Problem je v tom, ze to neni uplne jednoduche a drtiva vetsina lidi preferuje nejlehci a nejrychlejsi reseni bez toho, aniz by premysleli o nasledcich.
Nechci sahat nikomu do svedomi, ale znam prilis mnoho lidi, kteri by se radi vzdali sveho majetku ktery tu nabyli za posledni roky jen za moznost, aby mohli treba cestovat nebo studovat. Znam spoustu lidi kteri odjeli s vedomim, ze uz se nebudou moci nikdy vratit jenom proto, ze uz psychicky nevydrzeli tu tihu sveho nelegalniho pobytu a nevideli pro svuj dalsi zivot v USA zadnou perspektivu. Ten zbytek tise a s nadeji ceka, co prinese zmena v imigracnim zakone, ktera by jim mohla dat sanci na legalni reseni. A pak jsou tu samozrejme i ti, kterym je vsechno jedno, kteri proste hrabou a hrabou s vedomim, ze tady zit nechteji a ze se kdykoliv seberou a pojedou jinam. Nemaji k teto zemi zadny vztah a jenom vyuzivaji sily ekonomiky k tomu aby si zily rlativne pohodovy zivot.
Co chce Kacenka netusim, ale podle jejiho puvodniho dotazu by rada nasla moznost, jak tady pobyvat legalne.
Takze jeste jednou sam za sebe, aniz by mne zajimal vas nazor nebo status.
V USA jsem nelegalne nebyl ani den a presto jsem si vyridil vsechny potrebne dokumenty, mohl kdykoliv odcestovat a zase se vratit. Pracoval jsem sice bez pracovniho povoleni, ale svuj status jsem mel 100% kryty az do dne, kdy jsem se ozenil. Znam takovych lidi vic. Vim, jak ziskava hrstka lidi ruzne druhy viz, aniz by splnovali vseobecne zname podminky pro udelovani. Znam lidi, kteri uz roky jezdi do Statu jen na povolenych 6 mesicu s B2 a domu si vezou 20 tisic, se kterymi si dalsiho pul roku uzivaji v Cesku. Ale jakmile se jednou clovek rozhodne zustat nelegalne, spousta moznosti zanika.
Proto moje rada zni - dobre si vsechno promyslete, nez udelate rychle a spatne rozhodnuti, ktere uz nepujde vzit zpatky.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To: scout66
XxX

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
XxX napsal:
BUCKETHEAD napsal:

KAZDY NE, JA JO Smile

Rolling Eyes

PRYC S NELEGALAMA!

Jo zacala s GC ale jak se k ni dostala? Snatek pro papiry. Spis pryc s podvodnikama, protoze ze je nekdo nelagalne porad to muze byt dobry clovek, se zdravym usedkem a proto prinos pro spolecnost.

KDO UMI TEN UMI!
KDO NEUMI JEN ZAVIDI!
LOL
XxX

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUCKETHEAD napsal:
XxX

ZAVIST ZAVIST
HNUSNA TO VLASTNOST

TO JE KILLAFORNIA, NE KILLFORNIA, ALE TO JEN NA OKRAJ...

MUJ DOMOV JE VSUDE KDE SE CITIM DOBRE Smile

PRYC S NELEGALAMA!!!
XxX

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:

V USA jsem nelegalne nebyl ani den a presto jsem si vyridil vsechny potrebne dokumenty, mohl kdykoliv odcestovat a zase se vratit.

PRESNE SCOUTE,
JAK RIKAM,
KDO UMI TEN UMI!!!! Cool

P.S. DIK ZA VSECHNY RADY, TYS MI POMOHL ZE VSECH NEJVIC A JA SI TOHO VELICE VAZIM.
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No rozkecli jste se tu vsichni pekne (4 stranky bludu ), ale pokud jsem dobre cetl, tak ani jedna skutecne prakticka rada, ktera by se tykala tematu - jak tu zustat legalne po ukonceni au-pair pobytu?

Coz takhle napsat sem holcine jake druhy viz se tady daji ziskat a jak na ne? Nebo ji hodit kontakt na nejakeho vdavkuchtiveho amika, ktery s ni bude ochotny projit vsema tema srajdama nutnyma k ziskani GC? Nebo Ty, Scoute, neznas nekoho kdo to udela aspon za 3 litry?

Nebo jsou tu sami Jirkove z Michiganu, kteri radi poradi a pomuzou ... jenom ne zadara?

Ja osobne bych par rad mel, ale uz tady nekteri tak vehementne zduraznili, otazka se tykala legalniho pobytu.

BTW. jeste porad mi nikdo nevysvetlil jak ji propadne to SSN Sad
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau velkej Rigu. SSN samozrejme nepropadne. O tom se ani nema cenu bavit. Ja bych urcite par opravdu dobrych rad mel, ale proste se nejak zdraham to tady verejne publikovat. Nekomu by se to nemuselo libit, i kdyz to je v podstate vsechno koser. Mozna to sepisu a pak to sem hodim z nejakyho pocitace nekde v knihovne.
Par dobrych tipu na ta viza, par tipu co pak s nima dal, par tipu jak najit pokud mozno spolehliveho manzela/ku atd. Ale chce to cas, protoze povrchni informace jsou k nicemu.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
No rozkecli jste se tu vsichni pekne (4 stranky bludu ), ale pokud jsem dobre cetl, tak ani jedna skutecne prakticka rada, ktera by se tykala tematu - jak tu zustat legalne po ukonceni au-pair pobytu?

Coz takhle napsat sem holcine jake druhy viz se tady daji ziskat a jak na ne? Nebo ji hodit kontakt na nejakeho vdavkuchtiveho amika, ktery s ni bude ochotny projit vsema tema srajdama nutnyma k ziskani GC? Nebo Ty, Scoute, neznas nekoho kdo to udela aspon za 3 litry?

Nebo jsou tu sami Jirkove z Michiganu, kteri radi poradi a pomuzou ... jenom ne zadara?

Ja osobne bych par rad mel, ale uz tady nekteri tak vehementne zduraznili, otazka se tykala legalniho pobytu.

BTW. jeste porad mi nikdo nevysvetlil jak ji propadne to SSN Sad

Za tri litry to zni dobre, mas kontact to be byla cela rada zajemcu.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Strana 4 z 8

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com