Starý pas?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Starý pas?

Autor Zpráva
Lucka
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2006 1:04 am    Předmět: Starý pas? Odpovědět s citátem

Prosím lidičky poraďte !Sad Mám starší pas ještě ten zelený (ne EU), ale platí mi do roku 2010. Za týden se chystám na dovolenou, stačí mi tento pas (doufámj) ? Diky moc...
Maxipes

Registrace: 05. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2006 4:57 pm    Předmět: Re: Starý pas? Odpovědět s citátem

Lucka napsal:
Prosím lidičky poraďte !Sad Mám starší pas ještě ten zelený (ne EU), ale platí mi do roku 2010. Za týden se chystám na dovolenou, stačí mi tento pas (doufámj) ? Diky moc...

Ahojky Lucko.
Tvuj PAS muzes pouzivat dokud ti neskonci jeho platnost.Nektere zeme vyzaduji pri jejich navsteve minimalni platnost PASU treba 6 mesicu,nebo i rok od datumu jeho skonceni,ale to neni tvuj pripad.

Kdy je cestovní doklad neplatný
Platnost cestovního dokladu skončí:

uplynutím doby v něm vyznačené
ohlášením ztráty nebo odcizení
pozbytím státního občanství,
úmrtím nebo nabytím právní moci rozhodnutí soudu o prohlášení držitele cestovního dokladu za mrtvého.
Orgán příslušný k vydání cestovního dokladu rozhoduje o skončení jeho platnosti, jestliže:

je poškozen tak, že zápisy v něm uvedené jsou nečitelné nebo je porušena jeho celistvost,
obsahuje nesprávné údaje nebo neoprávněně provedené změny,
jeho držitel podstatně změnil svou podobu.

Zatim se mej hezky. Maxipes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com