|
|
| Autor |
Zpráva |
ladislavflekal Anonymní
|
Zaslal: st červenec 12, 2006 12:44 pm Předmět: amerika |
|
|
| Tak chlapce v americe sem stravi 18 mesicu a videlal jsem hovno protože češi a slovaci ukrajinci u kterých pracujes ti zadný peníze nikdy nedaj a budeš rad kdyš si vy delas na cestu spadky a budes mít v čecach ješte dluh jako ja tak na to zapomen nebo budes nestasnej jako ja prachi te daj na jidlo a najem to je vse na letenku musís usetrit na jídle as přijedes tak s chlapa jako ja vaha nes jsem ojel byla84kg vyska 182cm po navratu 56kg tak si to rozmisli v americe žijou samí svine a kurvi to je vse jestli chces tak mi napis na lada232(zavinAC)centrum.cz rčad ti odvovim na jakoukoli otasku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WIKAS Anonymní
|
Zaslal: st červenec 12, 2006 2:51 pm Předmět: Re: amerika |
|
|
| ladislavflekal napsal: | | Tak chlapce v americe sem stravi 18 mesicu a videlal jsem hovno protože češi a slovaci ukrajinci u kterých pracujes ti zadný peníze nikdy nedaj a budeš rad kdyš si vy delas na cestu spadky a budes mít v čecach ješte dluh jako ja tak na to zapomen nebo budes nestasnej jako ja prachi te daj na jidlo a najem to je vse na letenku musís usetrit na jídle as přijedes tak s chlapa jako ja vaha nes jsem ojel byla84kg vyska 182cm po navratu 56kg tak si to rozmisli v americe žijou samí svine a kurvi to je vse jestli chces tak mi napis na lada232(zavinAC)centrum.cz rčad ti odvovim na jakoukoli otasku |
Boze, do ceho jsi to dusi dal. Primitiv by si mel nejdrive doplnit znalosti ceskeho jazyka. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: st červenec 12, 2006 8:32 pm Předmět: |
|
|
| ban?? maybe?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 15, 2006 7:05 am Předmět: |
|
|
A to je psano v ceskem jazyce?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
salaska
Registrace: 27. 01. 2005 Příspěvky: 81 Bydliště: Chicago,IL
|
Zaslal: so červenec 15, 2006 7:58 am Předmět: |
|
|
cesky banan  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
marcibrno Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 20, 2006 3:02 pm Předmět: no kdyz ses v USA tak delejte pro americany a ne cechy ne? |
|
|
| Zase jeden stezovatel - v USA jsou neomezene moznosti jak vydelat dost penez a zas tak moc nedrit. Je par pravidel a jednim z nich je umet anglicky a delat bud na sebe nebo pro americany ne pro Polaky a Cechy. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: po únor 19, 2007 10:11 pm Předmět: |
|
|
| Mob napsal: | | ban?? maybe?? |
Jen ho nechte,kazdy nazor je nazor. Jsme v Demokratickem systemu,right? AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: po únor 19, 2007 11:59 pm Předmět: Re: no kdyz ses v USA tak delejte pro americany a ne cechy n |
|
|
KDYŽ SE TI TO NELIBI, TAK PRO NĚ NEDĚLEJ!!!
Naposledy upravil XxX dne ne červen 10, 2007 11:02 am, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jakudo
Registrace: 28. 01. 2006 Příspěvky: 129 Bydliště: Trebic/Praha/Seoul(Jižní Korea)
|
Zaslal: ne květen 13, 2007 3:57 pm Předmět: |
|
|
Když je prostě člověk srab a nejde jinam, tak nemá šanci...mám dva kamarády, kteří loni v USA začali dělat stejnou práci, plavčíka, fakt debilní práce blbě placená a absolutně o ničem. Jeden prostě odešel a našel si práci u nějaké frmy s vodníma turbínama a na USA vzpomíná jen v superlativech a chce tam jet znova ať se děje, co se děje. Ten druhej mi na jeho zážitky popsal podobně jako ladislavflekal...
Jaký si to uděláš, takový to máš...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sunkovej narez Anonymní
|
Zaslal: st květen 23, 2007 1:17 am Předmět: Co to melete? |
|
|
Ja nevim co delate za praci,ale ja mam podobny zkusenosti jako ten borec!!! Pri prijezdu 90 kilo svalu dnes sem 72 kilo a nic vic.Kdyz jsem se vyhrabal z toho delat pro lidi,co prisli driv nez ja,tak to trvalo rok a pul ted sem tu tri roky a penize furt na hovno...delam 6 dni v tydnu,asi delam nekde chybu?? Odjel bych,ale momentalne z jednoho duvodu nemuzu
Jak rikam,je to dycky a jenom o lidech co potkas..to je uplne jedno v jaky situaci,miste nebo case,dycky jen o lidech. Pak se taky lisi ty zkusenosti...moje je v USA velice spatna ale to automaticky neznamena,ze bude spatna i pro vas....jen muj nazor. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st květen 23, 2007 6:11 am Předmět: Re: no kdyz ses v USA tak delejte pro americany a ne cechy n |
|
|
| marcibrno napsal: | | Zase jeden stezovatel - v USA jsou neomezene moznosti jak vydelat dost penez a zas tak moc nedrit. Je par pravidel a jednim z nich je umet anglicky a delat bud na sebe nebo pro americany ne pro Polaky a Cechy. |
Jak se tento omezenec muze naucit anglicky, kdyz ani poradne neumi cesky. Co sem vubec takovy magori lezou?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marci Anonymní
|
Zaslal: pá květen 25, 2007 2:01 pm Předmět: |
|
|
| prave proto leze sem do USA protoze v CR by si neskrtl ale tu i hlupak vydela slusne a zije si slusne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
češi v emigraci Anonymní
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 7:32 am Předmět: Re: amerika |
|
|
| ladislavflekal napsal: | | Tak chlapce v americe sem stravi 18 mesicu a videlal jsem hovno protože češi a slovaci ukrajinci u kterých pracujes ti zadný peníze nikdy nedaj a budeš rad kdyš si vy delas na cestu spadky a budes mít v čecach ješte dluh jako ja tak na to zapomen nebo budes nestasnej jako ja prachi te daj na jidlo a najem to je vse na letenku musís usetrit na jídle as přijedes tak s chlapa jako ja vaha nes jsem ojel byla84kg vyska 182cm po navratu 56kg tak si to rozmisli v americe žijou samí svine a kurvi to je vse jestli chces tak mi napis na lada232(zavinAC)centrum.cz rčad ti odvovim na jakoukoli otasku |
ježiši kristě proč pracovat pod nějakým českým bossem
vždyt to je podobný něco jako ukrajinec v čechách nebo turek v německu -to bud rád že jsi neskončil někde v bordelu
jestli umíš anglicky tak jsi požádej o pracovní povolení takovej burger king nebo mcdonalds ti ho vyříděj za menší poplateK(když to jde tady v NSR takto musí jít i v nejsvobodnější zemy světa) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 9:45 am Předmět: Re: amerika |
|
|
| češi v emigraci napsal: | | [............jestli umíš anglicky tak jsi požádej o pracovní povolení takovej burger king nebo mcdonalds ti ho vyříděj za menší poplateK................) |
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1036 Bydliště: Praha
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 2:58 pm Předmět: Re: amerika |
|
|
| češi v emigraci napsal: | | jestli umíš anglicky tak jsi požádej o pracovní povolení takovej burger king nebo mcdonalds ti ho vyříděj za menší poplateK(když to jde tady v NSR takto musí jít i v nejsvobodnější zemy světa) |
Zatim asi moc nevis, jak to v Americe funguje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|