Nepochopeni lidi zijicich v USA

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Nepochopeni lidi zijicich v USA
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu?
Autor Zpráva
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: ne červenec 30, 2006 12:50 pm    Předmět: Re: blbej zakon Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
zakuj napsal:
Ale když ten blbej zakon otravil život v poslednich letech 35lidem,tak zas až tak mrtvej není,nemyslíš??????

Promiň, ale tohlemu se vážně nedá věřit. No, sice nevím o family law tolik jak bych si přál, ale jsem si docela jistý, že v dnešní době nikdo nebude považovat zákony proti kohabitalizaci svobodné ženy se svobodným mužem za platný. I v Severní Karolínii.

Mohl by jsi napsat kde jsi toto četl?

TO MAJ V PLATNYM STATNIM ZAKONE MLYNKU. JSEM MYSLELA ZE SE TROCHU VIC ORIENTUJES.
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: ne červenec 30, 2006 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidi tak uz se vzpamatujte! Vy jste uz uplne zblbli? Tady zije 300 milionu lidi, vyvola se denne nekolik milionu fotek, sousta tu kde kdo kde koho a vy sem tahate takovy jednotlivy trapny pripady? Budte trochu soudni. To jsou takovy blbosti, o kterych zpiva Ivo Jahelka.
Ja vam v EU taky vyberu oblasti, kde si ani neprdnete, protoze by vam to mistni dali pekne vyzrat.
To je teda tezka okurkova sezona, kdyz tady rozebirate takovy voloviny!
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po červenec 31, 2006 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:

To je teda tezka okurkova sezona, kdyz tady rozebirate takovy voloviny!

Kdyby se tu nerozebiraly voloviny, tak se tu nerozebira nic. Na to 1% rozumnych otazek odpovi Myshojed a zbytek se porad opakuje - sam jsi tu nedavno psal: "FAQ y'all!"

Jen piste! Zvlast kdyz argumentuje Karel a P.D., byva sranda.
scout66

PříspěvekZaslal: po červenec 31, 2006 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jo, to mas pravdu. Aspon je cemu se zasmat Smile
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po červenec 31, 2006 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam vzdycky pravdu ... Cool
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po červenec 31, 2006 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

A s tim mas pravdu - v Karoline a v tehle trapnych statech tam kolem je zakazano:
- mit sex s osobou ktera neni tvoje manzelka/manzel
- ORALNI SEX LOL
- erekce na verejnosti (i kdyz mas kalhoty a dlouhou bundu)

1 bod NENI Pravda!! Vlastni zkusenost!!
2 bod NENI Pravda!! Vlastni zkusenost!!
3 Bod NENI Pravda!! Vlastni Zkusenost!!
3 bod souvisim s druhym a druhy s prvnim -
Proc si myslis ze lidi na tu Myrtle Beach a za Charleston jezdi? Laughing
Jsme si myslel ze ctes vic Cool
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 01, 2006 5:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasim s Mobem.Ziji v Karoline sest let a zkusenosti s timto mam dost.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: út srpen 01, 2006 6:56 am    Předmět: Re: blbej zakon Odpovědět s citátem

XxX napsal:
pdmlynek napsal:
zakuj napsal:
Ale když ten blbej zakon otravil život v poslednich letech 35lidem,tak zas až tak mrtvej není,nemyslíš??????

Promiň, ale tohlemu se vážně nedá věřit. No, sice nevím o family law tolik jak bych si přál, ale jsem si docela jistý, že v dnešní době nikdo nebude považovat zákony proti kohabitalizaci svobodné ženy se svobodným mužem za platný. I v Severní Karolínii.

TO MAJ V PLATNYM STATNIM ZAKONE MLYNKU. JSEM MYSLELA ZE SE TROCHU VIC ORIENTUJES.

Hele, to že to je v rejstříků platných zákonů neznamená že je to dodržované. Neboj, stát nebude nikoho pronásledovat protože nemanželé souloží, žijí spolu, nebo mají orální sex. Jak heterosexuálové, tak homosexuálové.

V USA “zákon” není jen to co zákonodárci napíšou. Je to také to co napíšou soudy. Jestliže zákonodárci napíšou něco co je proti Ústavě (jako kdo s kým souloží) tak to soudy odmítnou dodržovat. Zákonodárci nejsou povinní zákony přepsat když ty zákony soudy označí za protiústavní.
XxX

PříspěvekZaslal: út srpen 01, 2006 9:02 am    Předmět: Re: blbej zakon Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
XxX napsal:
pdmlynek napsal:
zakuj napsal:

Hele, to že to je v rejstříků platných zákonů neznamená že je to dodržované. Neboj, stát nebude nikoho pronásledovat protože nemanželé souloží, žijí spolu, nebo mají orální sex. Jak heterosexuálové, tak homosexuálové.

V USA “zákon” není jen to co zákonodárci napíšou. Je to také to co napíšou soudy. Jestliže zákonodárci napíšou něco co je proti Ústavě (jako kdo s kým souloží) tak to soudy odmítnou dodržovat. Zákonodárci nejsou povinní zákony přepsat když ty zákony soudy označí za protiústavní.

odkdy ty mlynku bojujes za nedodrzovani zakonu???
ty takovej zarputilej bojovnik pro dodrzovani zakonu.
A mimochodem ten zakon tam je, cetla jsem to Smile
zakuj
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 01, 2006 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to nejsou dle meho zanedbane prkotiny scoote66.Taky jsem tam v tom zatuchlym chlivku zvanym USA žil a vím jak mají puritanskou,falesnou moralku!!!!A to si piš ,že nikde v Evropě by se to nestalo!!!!
scout66

PříspěvekZaslal: út srpen 01, 2006 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau zakuj.
Tobe se tady muselo stat neco strasnyho, nebo ti musel nekdo moc ublizit. Jinak proste nechapu, proc clovek s takovou nenavisti a zcela neobjektivnim a vlastni spatnou zkusenosti zkreslenym pohledem na zivot v USA, chodi na forum, ktere ma slouzit k "vymene uzitecnych informaci" pro Cechy a Slovaky zijici v teto krasne zemi Smile
Jedine snad, kdyby ti to tva psychoterapeutka poradila jako neskodny zpusob vybiti vlastni frustrace ze spackanych let zivota tady. To by byla jina. Na to by miro mohl zridit specialni diskuzi, kde by jste se mohli vsichni pekne vyzvracet a chodit si tam pekne naplivat na hvezdnatou vlajku. No a my ostatni bychom se mohli pekne bavit Very Happy
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: út srpen 01, 2006 6:34 pm    Předmět: Re: blbej zakon Odpovědět s citátem

XxX napsal:

pdmlynek napsal:

XxX napsal:
pdmlynek napsal:
zakuj napsal:

Já vážně mám problém se asi jasně vyjádřit. Promiň, ale pokusím se to vysvětlit už po třetí, ale použiju alegorii. Doufám že se mi to podaří vysvětlit.

Doma mám Atlas světa. Je to velice pěkný atlas. Je velice podrobný. Žena mi ho dala na narozeniny jak jsem spolu začali chodit. Je to tak už asi 15 let. Velice často ho použivám protože je tam fůra hor, malých městeček, a detajtů, které chci si najít. Ale bohužel není to vždy přesné. Když se podívám na kus mapy Jihovýchodní Ásie, tak je tam prý země která se nazývá Burma. Burma dnes už ne-existuje; nový název je Myanmar. Když se podívám na mapu střední Evropy, tak je tam země s názvem “Czechoslovakia”.

Jestliže v Atlasu světa co mám je země která je nazývaná “Czechoslovakia”, tak znamená to že tato země dneska existuje? Ne. Proč? Protože svět se změnil od té doby kdy ta mapa byla nakreslená.

Takže když se podíváš do rejstříků zákonů Severní Karolínie, a vidíš že tam je zákon který omezuje pohlavní styk mezi nemanželským párem, tak znamená to že takový zákon dneska je platný? Ne. Proč? Protože svět se změnil od té doby kdy zákonodárci ten zákon napsali.

Domnívat se že rejstříka zákonů kde je že sex mimo manželství je zakázan je asi tak platný jako atlas kde je Czechoslovakia. Né tak úplně.
XxX

PříspěvekZaslal: st srpen 02, 2006 10:51 am    Předmět: Re: blbej zakon Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
XxX napsal:

pdmlynek napsal:

XxX napsal:
pdmlynek napsal:
zakuj napsal:

Já vážně mám problém se asi jasně vyjádřit. Promiň, ale pokusím se to vysvětlit už po třetí, ale použiju alegorii. Doufám že se mi to podaří vysvětlit.

Doma mám Atlas světa. Je to velice pěkný atlas. Je velice podrobný. Žena mi ho dala na narozeniny jak jsem spolu začali chodit. Je to tak už asi 15 let. Velice často ho použivám protože je tam fůra hor, malých městeček, a detajtů, které chci si najít. Ale bohužel není to vždy přesné. Když se podívám na kus mapy Jihovýchodní Ásie, tak je tam prý země která se nazývá Burma. Burma dnes už ne-existuje; nový název je Myanmar. Když se podívám na mapu střední Evropy, tak je tam země s názvem “Czechoslovakia”.

Jestliže v Atlasu světa co mám je země která je nazývaná “Czechoslovakia”, tak znamená to že tato země dneska existuje? Ne. Proč? Protože svět se změnil od té doby kdy ta mapa byla nakreslená.

Takže když se podíváš do rejstříků zákonů Severní Karolínie, a vidíš že tam je zákon který omezuje pohlavní styk mezi nemanželským párem, tak znamená to že takový zákon dneska je platný? Ne. Proč? Protože svět se změnil od té doby kdy zákonodárci ten zákon napsali.

Domnívat se že rejstříka zákonů kde je že sex mimo manželství je zakázan je asi tak platný jako atlas kde je Czechoslovakia. Né tak úplně.

aha tak oni tam maj zakony pro prdel kralikum
zakuj
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 03, 2006 1:25 pm    Předmět: Pro scoota Odpovědět s citátem

Takze podle tebe ten kdo si nezamiloval tu tvou "krasnou zemi"" usa,je podle tebe zakonitě nějak flustrovany nebo vadnej jo???Nikdo mě tam taky nejak neublížil!Jen mam možnost srovnavat!!žil jsem v Řecku,Italii,Rakousku,Kanadě,Anglii a usa!!Procestoval jsem dalšich X zemí jen tak po rekreacich a Usa je u mě na samem dně dna.Holt je to tak.A miluji Italii,kterou ty třeba nemusíš!tak už tochodí chlapče!!Každý to ma hozeny jinak!
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 03, 2006 1:29 pm    Předmět: Re: Pro scoota Odpovědět s citátem

zakuj napsal:
Takze podle tebe ten kdo si nezamiloval tu tvou "krasnou zemi"" usa,je podle tebe zakonitě nějak flustrovany nebo vadnej jo???Nikdo mě tam taky nejak neublížil!Jen mam možnost srovnavat!!žil jsem v Řecku,Italii,Rakousku,Kanadě,Anglii a usa!!Procestoval jsem dalšich X zemí jen tak po rekreacich a Usa je u mě na samem dně dna.Holt je to tak.A miluji Italii,kterou ty třeba nemusíš!tak už tochodí chlapče!!Každý to ma hozeny jinak!

Dobry napad, takze kdy si to hodis? Budem slavit.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 4 z 5

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com