|
|
| Autor |
Zpráva |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 279
|
Zaslal: pá červen 30, 2006 1:06 pm Předmět: Re: DL |
|
|
| Marci napsal: | | Bohuzel i Michigan uz pozaduje SS na vyrizeni DL od 2005. Ale je jeden stat kde clovek nemusi mit SS, nevim ale ktery. |
Ja vim,je to Ceska republika  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa Anonymní
|
Zaslal: čt září 21, 2006 6:57 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | Kdyby to bylo uplne koser, tak bych napsal: lidi, udelam pro vas prvni posledni! Mam kamose na INS a na MVD a ten mi vyridi DL pro kohokoliv bez pozadovanych dokladu. Tak honem, nez ho vyhodi nebo zavrou.
Pokud nekdo ani nenaznaci, jak neco takoveho dokaze, nemuze se divit neduvere a opatrnosti. Takze ja bych se zase tak vehementne neomlouval a znovu radeji varoval zoufalce, kteri jsou bez dokladu, aby se vyvarovali neceho ukvapeneho. |
MAS JESTE STALE TOHO KAMOSE? NEBO HO UZ ZAVRELI.POTREBUJU PRODLOUZIT RIDICAK Z NY |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: pá září 22, 2006 2:21 am Předmět: |
|
|
Marketo, ja jsem hodne trpelivy clovek, ale co ty jsi tu dokazala za jediny den udelat, to je neuveritelny.
Ptas se toho nepravyho! Nechapes ironii, jsi strasne hrrr, povrchni a absolutne nevis co chces!
Takovym, jako jsi ty, ja rikam, aby sem vubec nejezdily, nebo aby jely rychle domu a zamyslely se nad tim, jak vlastne chteji v USA zit. Sorry, ale ty jsi prilitla jako au-pair, ted jsi zrovna utekla z otroctvi, mas uplny ho*no a chces z nej do zitrka uplest bic. Trochu spomal, uklidni se, srovnej si par veci v hlave, podivej se na netu na sve moznosti, procti si poradne nektera fora, nez zacnes vysilovat a pak bude vsechno jinak. Zatim se, s prominutim, chovas jako pekne potrestena nana! Nemyslim to jako urazku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út březen 13, 2007 6:09 pm Předmět: |
|
|
Tento panacek(pekne vypeceny) pozaduje za tuto sluzbicku $1000(jeden tisic dolaru americkych).Kdyz jsem se zeptal jestli to neni trochu moc odpoved byla ,ze ta adresa mesicne stoji $1000.
Takze asi takhle.Toto at vypravi sve babicce.Takoveto podnikani opravdu nehodlam podporovat.Zase jeden z tech
"pravych" Cechu.Jak smutne.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 316 Bydliště: New York
|
Zaslal: st březen 14, 2007 2:29 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | Marketo, ja jsem hodne trpelivy clovek, ale co ty jsi tu dokazala za jediny den udelat, to je neuveritelny.
Ptas se toho nepravyho! Nechapes ironii, jsi strasne hrrr, povrchni a absolutne nevis co chces!
Takovym, jako jsi ty, ja rikam, aby sem vubec nejezdily, nebo aby jely rychle domu a zamyslely se nad tim, jak vlastne chteji v USA zit. Sorry, ale ty jsi prilitla jako au-pair, ted jsi zrovna utekla z otroctvi, mas uplny ho*no a chces z nej do zitrka uplest bic. Trochu spomal, uklidni se, srovnej si par veci v hlave, podivej se na netu na sve moznosti, procti si poradne nektera fora, nez zacnes vysilovat a pak bude vsechno jinak. Zatim se, s prominutim, chovas jako pekne potrestena nana! Nemyslim to jako urazku. |
Sice uz je to starej clanek ... ale co ...
Nevim jestli znas to rceni,ze tonouci se stebla chyta ... jestli ne, tak by ses ho mel naucit nazpamnet aby sis ho priste pamatoval.
Nevis v cem ten clovek v te chvili, kterej to pise, zrovna je .. tak ho nemuzes posuzovat. Nadavat nekomu do Potrestenych nan (no kdyz te to uspokoji a cejtis se pak dulezitejsi, tak mi tak klidne rikej) ... ale povrchni?? Vis vubec co to slovo znamena? Asi ne, protoze jinak bys ho na me nepouzil. Ja muzu bejt vsechno,ale povrchni teda ne.
Kolikrat si tady ctu hrozny veci.
Nektery lidi jsou proste s nervama v hajzlu,nevedi co by uz delali (a cteni clanku z roku 1998 na techto strankach je ani nenapadne a radsi se primo zeptaj) .. snazej se chytnout cehokoli a vy je tady normalne potapite (ne vsichni! Nemyslim to obecne .. ale najdou se pripady) misto aby jste jim pomohli .. me se to nezda moc fer a ani moc lidsky ..
Copak jste vsichni zapomneli,jak tezke to bylo na zacatku pro vas? Asi uz jo co ...
Promin Scoute ... ale fakt se nemuzes do tech lidi vzit .. do jejich situaci, do jejich pocitu, tak je neodsuzuj .. a jestli jim nedokazes odpovedet ve slusne "vete" ... tak snad ani neodpovidej ...
Ja vim,ze ten clanek je starej ... ale odpoved ti na nej sand este furt dluzim ... tak tady je .. a nezlob se na me .. mozna ze v te dobe (kdy mi teklo do bot) jsem byla v celku hystericka, ale jak jsem rikala uz na zacatku ... Tonouci se stebla chyta ...a je mu jedno jestli je to steblo tluste nebo tenke .. proste ho chce uchopit,aby se zachranil ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: st březen 14, 2007 6:24 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | Tento panacek(pekne vypeceny) pozaduje za tuto sluzbicku $1000(jeden tisic dolaru americkych).Kdyz jsem se zeptal jestli to neni trochu moc odpoved byla ,ze ta adresa mesicne stoji $1000.
Takze asi takhle.Toto at vypravi sve babicce.Takoveto podnikani opravdu nehodlam podporovat.Zase jeden z tech
"pravych" Cechu.Jak smutne.... |
To porad ctu, jak tady vsichni brecej a narikaj a stezujou si jak ti "pravi" cesi je okradaj a takovy kraviny.
Ja jsem taky prava ceska, 100% ceska krev mi tece v zilach a jsem na to hrda, a nikoho neokradam a me taky nikdo neokrada a totalne me dojimaj ty narky...
Kdyz se ti nelibi za kolik nekdo poskytuje "sluzby" (jasne at je to rip-off nebo ne) tak si to udelej sam nebo si najdi nekoho jinyho...
Ja vim, jsem zla, , ale i kdyz se rika co Cech to zlodej, tak ne zdaleka vzdy je to pravda. Spolehej se jen sam na sebe a zivot bude uplne jinej  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 279
|
Zaslal: st březen 14, 2007 7:37 pm Předmět: |
|
|
Chte nechte musim s exkou souhlasit..tento clovek nikomu nic nenuti,nasel proste cestu a jestli opravdu chce zaplatit az po zarizeni veci,beru to proste jako cenu za sluzbu..komu se to nelibi,muze hledat skulinku na vlastni pest a kdyz budu mluvit za sebe,pokud bych to potreboval a sam si nevedel rady,klidne tuhle cenu zaplatim,tenhle doklad je totiz pro zivot v USA docela potrebny..
..spis se divim te odvaze,sem napalit mail a telefon,myslim docela riskantni,ale clovicek asi vi,co dela.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ocean*
Registrace: 05. 04. 2005 Příspěvky: 224
|
Zaslal: čt březen 15, 2007 3:39 am Předmět: |
|
|
| Souhlasim s obema predeslyma. Ja tady nemit kamarada rozeneho v Cesku, jsem v haji. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 516 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: čt březen 15, 2007 7:58 pm Předmět: |
|
|
Souhlasim take, a jeste dodam ze je lepsi zaplatimt $ 1000 nez se nechavat bail out a chodit po soudech.
US ridicak je jak pro ukrajince obcanka v CR.
Takze jestli to jde lidicky tak nevahejte.
Ja dostal Floridskej ridicak na 7 let asi tyden dozadu no ale mam GC takze se me neptejte jak sem to udelal.
Zdravim vsechny Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
|
Zaslal: so březen 17, 2007 12:16 pm Předmět: |
|
|
To Marketa_NY:
At delam co delam, nekteri lide (a ty patris mezi ne) porad nepochopili, ze nekdy je nejlepsi rada - PORAD SI SAM! A NEBOJ SE, JE TO JEDNODUCHE.
Jsou otazky na ktere hledat odpoved je zdlouhave, slozite, nepresne a pritom na ne nekdo zna odpoved. To beru. A pak jsou otazky, na jejihz zodpovezeni staci par kliknuti a znas odpoved mnohem driv, nez ti tu stejnou hodi nekdo sem na forum.
Takze nez tomu tonoucimu strkat jedno steblo za druhym, je lepsi na nej zavolat, jak mam plavat.
Opravdu me stale vic udivuje, jak muze byt nekdo, kdo se vyda zit na jiny kontinent, tak nesamostatny a neschopny starat se sam o sebe. Jenomze jsem zjistil, ze je to vetsinou jenom lenost a ne neschopnost. A na lenost by v Americe mel kazdy rychle zapomenout.
Ja jsem radil a pomahal lidem, ktere stacilo jen popostrcit, natuknout a jeli sami na 150%. A pak to byli lidi, kteri se ptali i na to, jak se maji pro vyrizeni neceho nekde "uvolnit z prace".
Neber to nijak osobne Muj prispevek je pouze objasnujici. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: so březen 17, 2007 9:57 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | To Marketa_NY:
At delam co delam, nekteri lide (a ty patris mezi ne) porad nepochopili, ze nekdy je nejlepsi rada - PORAD SI SAM! A NEBOJ SE, JE TO JEDNODUCHE.
Jsou otazky na ktere hledat odpoved je zdlouhave, slozite, nepresne a pritom na ne nekdo zna odpoved. To beru. A pak jsou otazky, na jejihz zodpovezeni staci par kliknuti a znas odpoved mnohem driv, nez ti tu stejnou hodi nekdo sem na forum.
Takze nez tomu tonoucimu strkat jedno steblo za druhym, je lepsi na nej zavolat, jak mam plavat.
Opravdu me stale vic udivuje, jak muze byt nekdo, kdo se vyda zit na jiny kontinent, tak nesamostatny a neschopny starat se sam o sebe. Jenomze jsem zjistil, ze je to vetsinou jenom lenost a ne neschopnost. A na lenost by v Americe mel kazdy rychle zapomenout.
Ja jsem radil a pomahal lidem, ktere stacilo jen popostrcit, natuknout a jeli sami na 150%. A pak to byli lidi, kteri se ptali i na to, jak se maji pro vyrizeni neceho nekde "uvolnit z prace".
Nevym jestli znas slovo "IRONIE" ale jestli ne, tak si ho najdi ve slovniku.
Nektere me odpovedi na tomto foru vcetne "uvolneni z prace" jsou psany ciste ironicky nikoli hledajice odpoved na nemozne!
Nevim jestli ted tou lenosti urazis me? Ale jestli ano, tak bys to mel honem rychle vzit zpatky,protoze o mem zivote vis s prominutim hovno a absolutne nevis, co jsem si pro to abych tu mohla byt musela projit. A ne jen ted, ale i v drivejsich dobach jsem nic nemela zadarmo a rozhodne nejsem linej clovek a tim vic se o sebe umim zcela bezproblemove postarat.
Nevim jestli si urazenim ostatnich lidi neco dokazujes, ale rozhodne to o tve osobe moc nerika
Tim jsem skoncila a uz se o tom nechci bavit .. DIK |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 551 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: ne březen 18, 2007 12:19 pm Předmět: |
|
|
| Marketa_NY napsal: | | scout66 napsal: | To Marketa_NY:
Nevym jestli znas slovo "IRONIE" ale jestli ne, tak si ho najdi ve slovniku.
Nektere me odpovedi na tomto foru vcetne "uvolneni z prace" jsou psany ciste ironicky nikoli hledajice odpoved na nemozne!
Nevim jestli ted tou lenosti urazis me? Ale jestli ano, tak bys to mel honem rychle vzit zpatky,protoze o mem zivote vis s prominutim hovno a absolutne nevis, co jsem si pro to abych tu mohla byt musela projit. A ne jen ted, ale i v drivejsich dobach jsem nic nemela zadarmo a rozhodne nejsem linej clovek a tim vic se o sebe umim zcela bezproblemove postarat.
Nevim jestli si urazenim ostatnich lidi neco dokazujes, ale rozhodne to o tve osobe moc nerika
Tim jsem skoncila a uz se o tom nechci bavit .. DIK |
Please, guys, take it easy - nebo se tu fakt nebudeme mit nikdo rad (ted cituji Mira ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
|
Zaslal: ne březen 18, 2007 3:55 pm Předmět: |
|
|
To Marketa_NY:
Neznam te, je mi uplne jedno, co delas, jak se o sebe staras, jestli jsi lina, pilna, chytra, hloupa, vesela smutna....a ani to vedet nepotrebuju.
Nevim, jak to napsat jeste vic jasne, ale ja to NEMYSLEL OSOBNE.
Ja mluvil uplne obecne o tom, jak to tady v posledni dobe na foru, kteremu po letech uz pomalu prestavam rozumet, vypada. Verim tomu, ze pokud si to prectes jeste jednou a pozorne, neni tam o tobe ani zminka a o nejakych urazkach uz nemuze byt vubec rec.
Slova o uvolneni z prace jsem si vypujcil od tebe prave s trochou nadsazky a doufal jsem, ze to jako znalec ironie pochopis.
V duchu zaveru tveho prispevku ve stylu "jsi blb a uz se s tebou nebudu bavit" zakoncim podobne.
Podle toho, co jsem si tady od tebe precetl, tak presto, ze o tvem zivote vim to sproste slovo, mi pripadas jako trochu namyslena a do sebe zahledena blondynka s ponekud zvysenou mirou exhibicionismu a navic hodne vztahovacna. Ale protoze vychazim jenom z tveho psaneho projevu tady na foru, urcite se mylim. A taky s tebou uz nepotrebuju komunikovat  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: ne březen 18, 2007 9:17 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | To Marketa_NY:
Neznam te, je mi uplne jedno, co delas, jak se o sebe staras, jestli jsi lina, pilna, chytra, hloupa, vesela smutna....a ani to vedet nepotrebuju.
Nevim, jak to napsat jeste vic jasne, ale ja to NEMYSLEL OSOBNE.
Ja mluvil uplne obecne o tom, jak to tady v posledni dobe na foru, kteremu po letech uz pomalu prestavam rozumet, vypada. Verim tomu, ze pokud si to prectes jeste jednou a pozorne, neni tam o tobe ani zminka a o nejakych urazkach uz nemuze byt vubec rec.
Slova o uvolneni z prace jsem si vypujcil od tebe prave s trochou nadsazky a doufal jsem, ze to jako znalec ironie pochopis.
V duchu zaveru tveho prispevku ve stylu "jsi blb a uz se s tebou nebudu bavit" zakoncim podobne.
Podle toho, co jsem si tady od tebe precetl, tak presto, ze o tvem zivote vim to sproste slovo, mi pripadas jako trochu namyslena a do sebe zahledena blondynka s ponekud zvysenou mirou exhibicionismu a navic hodne vztahovacna. Ale protoze vychazim jenom z tveho psaneho projevu tady na foru, urcite se mylim. A taky s tebou uz nepotrebuju komunikovat  |
Nepotrebuji se k tomu vyjadrovat ... o tobe jsem si udelala svuj osobni obrazek ... a na rozdil od tebe ho nepotrebuji zvelicovat. Ale jak uz jsem psala ... kdyz holt nekdo potrebuje si to svoje ego trosku zvysit urazenim ostatnich, tak at si poslouzi ... ja na rozdil od jinych diky Bohu identifikacni problem se svou osobou nemam a jsem se sebou naprosto spokojena ... a nikoho nenutim,aby se se mnou bavil, tot vse.
A mimochodem,jsem nikdy nerekla,ze jsi blb, jen ze rad urazis ostatni a to na tvou osobu nehazi zrovna dobry dojem ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
|
Zaslal: ne březen 18, 2007 11:42 pm Předmět: |
|
|
No tak trosku jsi se k tomu preci jen vyjadrit asi potrebovala.
Mame asi uplne jiny pohled na to, co je urazka a ego.
V Boha jsem nikdy neveril a identifikacni problem se svou osobou je pojem, ktery jsem ted slysel opravdu poprve.
Ja znovu a znovu a znovu opakuju, ze o tobe nic nevim a tvoje chovani osobne nekomentuju! Mluvim obecne o tom, kam se postupem casu dostala uroven debaty na tomto foru. nekolik lidi tu jak kolovratek porad dokola zodpovida ty nejprimitivnejsi a nejzakladnejsi otazky, na ktere staci fakt par kliknuti na Google!
Vetsina debat se po par prispevcich zvrhne v osobni chatovani, ktere krome par zucastnenych jedincu nemusi vubec nikoho zajimat a vetsinou opravdu ani nezajima. Kdyby z nejzakladnejsich tematickych celku vypadlo 90% privatnich prispevkum, ktere se daji resit daleko vhodneji treba na Skype nebo ICQ, cele forum by bylo mnohem prehlednejsi a plnilo by spravne svoji puvodni funkci. Postupne se z toho tady stal jeden velky chaos prospikovany osobnimi vzkazy. O tom, kolik nepresnych, neoverenych az nebezpecnych "rad" se tu objevuje, ani nemluvim. Ty vyslovene nelegalni a trestne postizitelne bych snad ani nemel zminovat.
Je mi lito, ze to tak nejak vyslo k tvemu prispevku, ale nema to skutecne nic spolecneho s tvoji osobou. Jestli to tak sverepe citis a nuti te to k podrazdene reakci a uplne zcestnym zaverum, je mi to lito.
Ale je to zaroven i jeden z duvodu, proc se mi sem uz ani nechce dal prispivat ci jinak zasahovat do diskuzi..
Ja mel toto forum opravdu rad. Zacal jsem sem chodit uz pred vice nez 4 lety, jeste na to stare, ale co je z toho v posledni dobe, je jen odvar toho puvodniho "Chicaga". Uz nekolikrat jsem to tu proste znechucene zabalil a z nejake snad nostalgie se vzdycky zase vratil. Nasel jsem tu pritelkyni, par dobrych kamaradu a je tu nekolik velice inteligentnich, ochotnych a prijemnych lidi. Ale vetsinou uz jen prebehnu aktualni prispevky a pokud me to vylozene nevytoci, tak s klidem forum zavru. Neni uz vetsinou o cem rozumne mluvit. Na druhou stranu se vsak clovek i uprimne pobavi. Jako napriklad o tom, ze by bylo dobre prevest penize do "Svicarska", kam je to z Ceska blizko a kde maji penize vsichni komunisti Bohuzel to bylo zaroven i hodne typicke pro deni na Chicagu za posledni rok
Uprimne se ti omlouvam za vsechno, co jsi naprosto mylne povazovala za urazku sve osoby. Ja na urazeni jinych lidi proste neverim a proto jsem presvedceny o tom, ze jde o hluboke nedorozumneni. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|