|
|
| Autor |
Zpráva |
Jirka Anonymní
|
Zaslal: pá červen 23, 2006 9:20 pm Předmět: Možnost vyřízení DL |
|
|
| Můžu pomoct vyřídit nebo prodloužit Americký řidičák na auto i na motorku. Je možnost auto zaregistrovat i pojistit. Neni nutný soušl nebo visum v pase. Férové jednáni a plná záruka spokojenosti. Kontak je na 616-633 4386 nebo jirkaridicak(zavinAC)seznam.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Chicago
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so červen 24, 2006 3:19 pm Předmět: |
|
|
| Cetl jsem si tvuj pribeh, ale to co se stalo tobe neznamena, ze ted nutne musi byt vsichni spatni. Toho koho jsi nepravem oznacila za podvodnika je rovnej clovek. Je schopen skutecne pomoc a nic nechce dopredu!!! tzn. vse je prave a legalni a kdyby nekdo nebyl spokojeny tak mu za jeho pomoc nikdo nic davat nemusi. Nic o nem nevis, mela by ses omluvit!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
okradena Anonymní
|
Zaslal: ne červen 25, 2006 10:04 am Předmět: |
|
|
Anonyme(Jirko)priste nez zacnes nekoho osocovat tak se prosimte poradne podivej na to kdo to poslal Ja jsem to do tehle kolonky nevlozila,byl to MIra pro tvoji informaci,takze kdo se ma komu omlouvat  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jirka Anonymní
|
Zaslal: ne červen 25, 2006 6:23 pm Předmět: |
|
|
| Před pár dny jsem tu dal inzerát a nestačím se divit. S nikým si nejsem nic dlužen a není nikdo, kdo by tu mohl napsat, ze bych někoho podvedl, o něco obral nebo neco jineho. Mirovi bych doporučil nejdriv než o někom něco řekne, aby se nejdrív ujisti, že je to skutečně tak jak ríká. S ničím co by bylo falešné nemám a nikdy jsem neměl nic společného, ani bych to v zádném případě nilomu nedoporučoval Jirka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1279 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: ne červen 25, 2006 8:44 pm Předmět: |
|
|
| Jirka napsal: | | Před pár dny jsem tu dal inzerát a nestačím se divit. |
Vidíš, a v tomto je ten problém. Inzeráty se na forum nedávají. Davají se do Inzerce USA. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: po červen 26, 2006 12:39 am Předmět: Re: Možnost vyřízení DL |
|
|
| Jirka napsal: | | Neni nutný soušl nebo visum v pase. |
Ok Jirko, jestli mluvis pravdu tak se omlouvam, je mozne, ze co rikas je pravda a je dobre, ze jsi se ohradil. Vetsina inzratu na falesne doklady ale zni dost podobne jako ten tvuj. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: po červen 26, 2006 2:29 am Předmět: |
|
|
Kdyby to bylo uplne koser, tak bych napsal: lidi, udelam pro vas prvni posledni! Mam kamose na INS a na MVD a ten mi vyridi DL pro kohokoliv bez pozadovanych dokladu. Tak honem, nez ho vyhodi nebo zavrou.
Pokud nekdo ani nenaznaci, jak neco takoveho dokaze, nemuze se divit neduvere a opatrnosti. Takze ja bych se zase tak vehementne neomlouval a znovu radeji varoval zoufalce, kteri jsou bez dokladu, aby se vyvarovali neceho ukvapeneho. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červen 26, 2006 8:21 am Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | Kdyby to bylo uplne koser, tak bych napsal: lidi, udelam pro vas prvni posledni! Mam kamose na INS a na MVD a ten mi vyridi DL pro kohokoliv bez pozadovanych dokladu. Tak honem, nez ho vyhodi nebo zavrou.
Pokud nekdo ani nenaznaci, jak neco takoveho dokaze, nemuze se divit neduvere a opatrnosti. Takze ja bych se zase tak vehementne neomlouval a znovu radeji varoval zoufalce, kteri jsou bez dokladu, aby se vyvarovali neceho ukvapeneho. |
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červen 26, 2006 8:43 am Předmět: |
|
|
| Mel by zajem, ale zaplatim ti vsechny poplatky az po obdrzeni documentu. Co ty na to? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jirka Anonymní
|
Zaslal: st červen 28, 2006 1:22 am Předmět: |
|
|
| Souhlasím s pdmlynek. Dat to tu znamena, že si tu k tomu může každý připsat to podle toho jake, kdo ma zkušenosti. Taky souhlasim s scout66, který neduvěřuje. Nicméně tu vše podrobně vypisovat asi taky nemá smysl, protože každý ma trochu jinou situaci. A souhlasim taky i s poslednim odkazem. Snad bych i taky rad poradil at nikdo nikomu za nic neplatí dopředu a u všeho co se vyřizuje je osobně, aby si byl jist, ze ma vše vyřízene tak jak ma mít a nikdy se s tim co má nedostal do problému. Kontakt jsem na sebe nechal v prvnim odkazu, ma-li někdo skutečný zájem muže se ozvat. Ješte jednou píšu, že NIC nechcu dopředu do doby než je vše vyřízené. Jirka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 878 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st červen 28, 2006 2:54 pm Předmět: |
|
|
Mozna by neskodilo napsat, ze v Michiganu jeste porad nevyzaduji pri vydavani ID nebo non-com. DL prokazani legalniho pobytu ani SSN. Dokonce tusim povoli pri testech i prekladatele, pokud se pro dotycny jazyk zaregistruje u Michigan DMV, takze ani anglictina neni nutna.
Tudiz platit podobne "dobrodince" neni nutne, chce to jenom se zvednout a neco pro to udelat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Klarka Anonymní
|
Zaslal: st červen 28, 2006 6:23 pm Předmět: |
|
|
| Aho Big-Ring ,myslis,ze tam po me budou chtit potvrzeni o pobytu?Diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Anonymní
|
Zaslal: st červen 28, 2006 7:29 pm Předmět: |
|
|
| no ja nevim kdyby to bylo tak jednoduche a stacilo jen tak nekam dojet a vyridit si ho tak ho jednak uz dnes maji vsichni a taky by to uz bylo davno zakazane to tu je prece cilem, aby nam znemoznili si ho udelat. Ja jsem rad ze ho mam a nemusim nic resit. Jestli to jeste nekde jde tak je to jenom dobre. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marci Anonymní
|
Zaslal: čt červen 29, 2006 11:42 am Předmět: DL |
|
|
| Bohuzel i Michigan uz pozaduje SS na vyrizeni DL od 2005. Ale je jeden stat kde clovek nemusi mit SS, nevim ale ktery. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|