|
|
| Autor |
Zpráva |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: po červen 19, 2006 2:23 am Předmět: |
|
|
| Mob napsal: | tak jsem vam chtel poslat pohled ze Samoty u lesa, ale .. vim jak to nahrat ale picture je OBROVSKYCH rozmeru i kdyz zadam aby se to nahralo maly ... I know Im fucking noob ... kdyz pomuzete muzete videt moji Samotu  |
To Mob:
Mobe, nemusíš posílat foto celého tvého panství, stačí jen pár čtverečních miles  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
Registrace: 15. 05. 2006 Příspěvky: 340 Bydliště: Böhmen
|
Zaslal: po červen 19, 2006 2:57 am Předmět: |
|
|
A to zas ne, ja chci videt cele Mobovo Panstvi, a taky vsechny jeho nemovitosti  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
|
Zaslal: po červen 19, 2006 3:27 am Předmět: |
|
|
| ShaQuan napsal: | Muhehehehe
ani jedno, sou to Modrany - Praha 12 - kousek od nemocnice Krc, no ne kousek ale dal to asi neznas
Bleeeeeeee Haje  |
vono s tím sněhem je to trochu matoucí, ale jestli bydlíš tam, kde si myslím, tak tam to na Prahu docela ujde (na tom tvém sídlišti by se měla nacházet základní škola s takovým skateparčíkem, ve kterém je mini mini rampička, na jejímž kopingu jsem se učil "rock to fakie")
Jinak souhlas, střed Hájů je Evil, ale jedna známá na Hájích bydlí u lesa, kterej se svažuje k hostivařský přehradě - a tam to taky docela ujde...ale nejlíp je tam, kde se sám člověk cítí nejlíp...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
|
Zaslal: po červen 19, 2006 4:54 am Předmět: |
|
|
Heh myslis Angelovova, nj, ta neni daleko ale to je docela dabelska skola, jeji povest ji vsude predezene, vetsinou, ale tak vis kde, no, je to kousek do ni, smerem na ZS Rakovskeho kera je kousek asi tak 400m od ni, tak nedaleko ty skoly bydlim  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
|
Zaslal: po červen 19, 2006 9:12 am Předmět: |
|
|
| ShaQuan napsal: | Heh myslis Angelovova, nj, ta neni daleko ale to je docela dabelska skola, jeji povest ji vsude predezene, vetsinou, ale tak vis kde, no, je to kousek do ni, smerem na ZS Rakovskeho kera je kousek asi tak 400m od ni, tak nedaleko ty skoly bydlim  |
Angelova, to je přesně vono. A okolí tvého bydliště celkem znám, není vůbec špatné - jak říkám na Prahu je to celkem ucházející místo ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
|
Zaslal: po červen 19, 2006 9:34 am Předmět: |
|
|
tjn, a kde vubec ted bydlis ty?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
|
Zaslal: po červen 19, 2006 10:07 am Předmět: |
|
|
| ShaQuan napsal: | tjn, a kde vubec ted bydlis ty?  |
Jeden čas jsem bydlel v Kobylisích, pak s bývalou přítelkyní (a kajmanem) na Lužinách, v současné době bydlím v jednom baráčku za Zličínem... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
|
Zaslal: po červen 19, 2006 10:14 am Předmět: |
|
|
hmm to de za Zlicinem to uz je hezky, ale novy butovice a to predtim se mi moc nelibi, navic mas blizko IKEA coz je vyhoda prisun cerstvych masovych kulicek a zminoval ses jednou ze chces pak odjet nafurt do US, kam tam chces jet, esli se muzu optat? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: po červen 19, 2006 11:42 am Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: |
 |
krasa
jeste par tydnu a jsem tam taky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
|
Zaslal: po červen 19, 2006 12:33 pm Předmět: |
|
|
Krasa, jeste par let a sem tam taky
docela rad bych videl vyhled z okna na aljasce, Czolgosi pls pls  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1036 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po červen 19, 2006 1:30 pm Předmět: |
|
|
moje utociste
vyhled v sousedstvi
highway vedouci do civilizace
Tak asi tak. Snad se tam jednou usadim natrvalo. Zatim jsem Ementaluv skorosoused  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
|
Zaslal: po červen 19, 2006 1:49 pm Předmět: |
|
|
czolgosi, pockej, jedu za tebou, UAAAAAAAAA
kde presne si, v jakem meste a v jakych mistech na aljasce, ten stat je ponekud vetsich rozmeru, tak by me zajimalo kde se "da bydlet" predpokladam ze nekde na pobrezi, ktere vede od Vancouveru ne?? nebo pobliz?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
|
Zaslal: po červen 19, 2006 2:26 pm Předmět: |
|
|
| ShaQuan napsal: | hmm to de za Zlicinem to uz je hezky, ale novy butovice a to predtim se mi moc nelibi, navic mas blizko IKEA coz je vyhoda prisun cerstvych masovych kulicek a zminoval ses jednou ze chces pak odjet nafurt do US, kam tam chces jet, esli se muzu optat? |
Jóóó masový kuličky, to je hotová filharmonie , Zličín není nejhorší, ale je to skutečně jen dočasný bydliště - tím příštím, jak se to tak rýsuje, bude LA County v Cali  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1036 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po červen 19, 2006 2:27 pm Předmět: |
|
|
To ShaQuan: Jsi asi prehlidl moji posledni vetu, ze jsem zatim Ementaluv skoro soused. Tzn. Praha zapad  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
|
Zaslal: po červen 19, 2006 2:32 pm Předmět: |
|
|
| czolgos napsal: | Jsi asi prehlidl moji posledni vetu, ze jsem zatim Ementaluv skoro soused. Tzn. Praha zapad  |
nazdar, skorosousede , co se týče místa tvýho budoucího pobytu - to fakt nemá chybu (až na tu zimu) .... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|