MMA,UFC, PRIDE ...rika to nekomu neco, sleduje to nekdo

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

MMA,UFC, PRIDE ...rika to nekomu neco, sleduje to nekdo
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 9:47 pm    Předmět: Re: Free fight!! on SpikeTV Odpovědět s citátem

XxX napsal:
CroCop vs Gonzaga
- tak takovy KO jsem uz dloooouho nevidela Shocked Very Happy to bylo fantasticky!

Cekal jsem kdo se ozve, ale XxX? To jsem necekal jako asi Cro Cop necekal High kick Cool
Ty se na to divas pravidelne?

PS:Nejvetci prekvapeni letosniho roku!!
Serra bylo taky dobry, ale tohle bylo KO se vsim vsudy!! Doporucuji vyGooglet!!
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muj kamos je do toho celej zhavej a porad mne laka, at s nim zajdu aspon na jeden souboj. Ted tu ma snad byt nejakej ten Cotour, ci co. Ale nesel bych na to ani za nic. me to za tim dratenym plotkem prijde nejaky barbarsky. A co jsem videl par zaberu, jak ten jeden sedi na tom druhym a bije do nej hlava nehlava, to je uplne udesny. Mne to prijde jak z praveku.
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2007 7:11 am    Předmět: Re: Free fight!! on SpikeTV Odpovědět s citátem

Mob napsal:
XxX napsal:
CroCop vs Gonzaga
- tak takovy KO jsem uz dloooouho nevidela Shocked Very Happy to bylo fantasticky!

Cekal jsem kdo se ozve, ale XxX? To jsem necekal jako asi Cro Cop necekal High kick Cool

Jasne, ultimaty jsou nejlepsi!!!!
Bud cumime doma, nebo chodime ke znamejm co maj platno Very Happy
ALe tohle KO bylo nejlepsi co jsem za posledni dobu videla!!!!!!!
Mob

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2007 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Muj kamos je do toho celej zhavej a porad mne laka, at s nim zajdu aspon na jeden souboj. Ted tu ma snad byt nejakej ten Cotour, ci co. Ale nesel bych na to ani za nic. me to za tim dratenym plotkem prijde nejaky barbarsky. A co jsem videl par zaberu, jak ten jeden sedi na tom druhym a bije do nej hlava nehlava, to je uplne udesny. Mne to prijde jak z praveku.

Daruju leve varle za ticket na UFC !!!

PS:Ty rad basketbal ze jo? Neco sameho jako Pistons vs Pacers pred rokem ci dvema Cool akorat tam se jich valelo na sobe vic Wink
Mob

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2007 4:57 pm    Předmět: Re: Free fight!! on SpikeTV Odpovědět s citátem

XxX napsal:
Mob napsal:
XxX napsal:
CroCop vs Gonzaga

Jasne, ultimaty jsou nejlepsi!!!!
Bud cumime doma, nebo chodime ke znamejm co maj platno Very Happy
ALe tohle KO bylo nejlepsi co jsem za posledni dobu videla!!!!!!!

Videla jsi Rashad Evans vs Sean Salmon?? To bylo taky slusny KO.
Pristi mesic!!! Chuck (The Iceman) Liddell vs. Quinton (Rampage) Jackson Twisted Evil
Koukas na SpikeTV na TUF5??
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2007 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau Mobe. Co bude Liddell vs. Jackson? Masakr? Jatka? Mam na to pozvani. Ale reknu ti, ze kdyz vidim ty lidi, co se na ty boje sjedou do Vegas, tak ja bych mezi nima v te "arene" asi nevydrzel. Neni to urcite tvuj pripad, ale drtiva vetsina z nich jsou na tom intelektualne dost mizerne. To poznas na prvni pohled. Pro nekoho paradni zabava se skopkem v ruce u obrovskeho platna, pro nekoho hnus, kde rozhodne nejde jenom o cisty sport. Je to smes prvotridni brutality bez minimalniho omezeni, strikajici krev, lamani kosti, lechtani nejnizsich pudu obecenstva, legalni surovost v tom nejcistcim provedeni za jedinym ucelem - $$$$$$$$$$$$ Sad
Zajimave je, kolik lidi, kteri toto sleduji, kategoricky odmitaji zapasy psu. A to neni vymysl.
Mob

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2007 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Cau Mobe. Co bude Liddell vs. Jackson? Masakr? Jatka? Mam na to pozvani. Ale reknu ti, ze kdyz vidim ty lidi, co se na ty boje sjedou do Vegas, tak ja bych mezi nima v te "arene" asi nevydrzel. Neni to urcite tvuj pripad, ale drtiva vetsina z nich jsou na tom intelektualne dost mizerne. To poznas na prvni pohled. Pro nekoho paradni zabava se skopkem v ruce u obrovskeho platna, pro nekoho hnus, kde rozhodne nejde jenom o cisty sport. Je to smes prvotridni brutality bez minimalniho omezeni, strikajici krev, lamani kosti, lechtani nejnizsich pudu obecenstva, legalni surovost v tom nejcistcim provedeni za jedinym ucelem - $$$$$$$$$$$$ Sad
Zajimave je, kolik lidi, kteri toto sleduji, kategoricky odmitaji zapasy psu. A to neni vymysl.

Zdravim scoutiku Cool
Jak na to odpovedet Smile
Lidell vs. Jackson bude neco jako Lakers vs. Celtics, Magic vs. Bird, East vs. West Cool Jedinecny zapas. Kus historie. Dva gladiatori, kteri odevzdaji uplne vsechno co maji "anything goes". Pokud se ty na to podivas vidis probably dva polonahy chlapce kteri si zmeri sily tim ze si daji do drzky...ja v tom vidim neco navic Wink

citace:
Je to smes prvotridni brutality bez minimalniho omezeni, strikajici krev, lamani kosti, lechtani nejnizsich pudu obecenstva, legalni surovost v tom nejcistcim provedeni za jedinym ucelem - $$$$$$$$$$$$

WRONG, WRONG AND WRONG Rolling Eyes
Omezeni tam je, jako kazdy sport i tento ma sva jasna pravidla, rozhodci and judges.

Krev tam je.

Lamani kosti - nedeje se. Pokud si vzpominam, stalo se to jen jednou Andrei Arlovski vs Tim Sylvia.

Co si predstavujes pod pojmen "lechtani nejnizsich pudu obecenstva"? Ja si predstavim NASCAR fans:bunch of dumb ass hillbillys making left turns

Surovost? Pokud je jeden mensi, slabsi potom bych rekl surovost. Tady mas dva stejne vyvazene borce kteri v ringu si zmeri sily legalnim zpusob Smile

Jeste pred 5 lety to zadne $ nevydelavalo...

Zapasy psu nesnasim. Osoby ktere to provadeji bych zavrel nebo rovnou odstrelil, pro takovy hnus nemam pochopeni. To se sportem jako UFC je, nema nic spolecneho!

Jak rikam daruji leve varle, leve oko a levou ruku za ticket na UFC!!

Tento sport neni pro vsechny. Urcite se nedivas na boxing, wrestling(nemyslim tim WWE), kickboxing ect. Ja zase nemusim krasobluseni Laughing
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2007 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hned jsem si vzpomnel na Moba, kdyz jsem to cetl a nemohl jsem odolat ...

LOOSE CHANGE:
CHANGE OF PLANS?
by Charlie Teljeur

The following is purely fictional and meant for entertainment purposes only. By entertainment, we mean we hope you laugh while reading this, while framing this, or while burning this. Any similarities between this and actual events is strictly coincidental and frankly, dumb luck. Remember to remind your lawyer about the made-up part, OK?

Maybe we’ve been going at this thing all wrong. A player like Chris Pronger attempts to decapitate an opponent, the league acts self-righteous and embarrassed, then suspends said offender in an attempt to clean up the sport’s image to a vast majority of people who simply don’t care about athletes who wear thin strips of metal on their feet.

Meanwhile across town at the UFC, essentially the same thing happens but this story ends with a victorious champion collecting a belt, a vanquished opponent collecting brain cells and people who run the league collecting mansions.

So, on the one hand we have – no rules, lots of money – and on the other - lots of rules, no money. Do I need to connect the dots here?

Think about it: the UFC has Cro-Magnon jarheads going at it at relatively pedestrian speeds while the NHL has the potential of monumental collisions at breakneck speeds – with padding!

We already know it’s relatively safe. They have but three rules (no biting, no gouging, and no litigation) and there has yet to be one competitor seriously maimed (admittedly though, college, for some, is now out of the question).

The NHL insists on keeping a clean image by mandating this respectful on-ice decorum, yet generates all its publicity when someone breaks from the script.

Dave Shultz and Don Saleski whet the American appetite for destruction way back in the ‘70s and we’ve been denying their hunger ever since. So, their thirst for blood goes from hockey to the WWE to the UFC. Hockey has been the big-boned girl trying to fit into the little black cocktail dress. It has not only been denying its past but its destiny as well.

The UFC could be knocked off so easily. They have 12 athletes sparring over the course over an entire evening. Hockey can have the same number fighting to submission on every shift.

It’s such a natural progression from where we’re already headed. The rules change every year, no one sticks to them even when they do change and the Chris Prongers and Jordan Tootoos of the league are already morphing their abilities and showcasing their talents in anticipation of the coming dramatic shift.

Epic Warriors of The Rounded Rectangle Unite. A new day is coming. Let’s get it on – this time, legally.
Mob

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 6:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Huh?
Nekdo se nastval ze Pronger dostal stopku na par zapasu Laughing Nejak jsem to nepochopil o cem ze to ma byt.
NHL umira, nikdo na to nechodi a nikdo to nesleduje, proc ale je tam UFC to nechapu, boxing mozna...urcite me neco uniklo Cool
Mob

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 6:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak co koukal se nekdo na UFC 71? Chuck vs. Rampage mam par odkazu kdyby byl zajem ...
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 7:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

postni odkazy, rad se na to mrknu.
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob napsal:
Huh?
Nekdo se nastval ze Pronger dostal stopku na par zapasu Laughing Nejak jsem to nepochopil o cem ze to ma byt.
NHL umira, nikdo na to nechodi a nikdo to nesleduje, proc ale je tam UFC to nechapu, boxing mozna...urcite me neco uniklo Cool

Sorry, darlin', nak me to necekane odhlasilo Embarassed. Je to clanek z THN od jejich "resident jokester". Sarkasmus, satira, ironie a predevsim kritika momentalni zoufale az smesne situace profesionalniho hokeje na US trhu. Teljeur docela nevybirave sije jak do NHL tak do UFC a mam tam, myslim, par zajimavych a vtipnych postrehu.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com