God bless America!

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

God bless America!
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu?
Autor Zpráva
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: ne červen 25, 2006 10:22 am    Předmět: Re: no ja se nestacim divit ... Odpovědět s citátem

navypier napsal:
smarja lidi - co se s Vama stalo? Jeden ma mindrak a chce nekam utyct ale asi nak jeste nevi kam a co tam bude delat a druhej (s velmi prilehavym nickem) vykreslil US Police jako vzor vsi ctnosti - no to sem fakt nezral.
God Bless ... zdravej lidskej rozum napriklad pac naposled kdy se povedlo spojit nabozenstvi s politikou horeli lidi na hranicich.
spis "blahoslaveni chudi duchem"
peace
navy

Very Happy tak takovýhle anonymní jedinci á la Navypier mne vždycky docela spolehlivě pobavěj svým povrchním, rádoby nekonvenčním přístupem, který deklarujou jako svůj univerzální patent na "zdravej lidskej rozum".
No, nevím, Navypier, ale když si něco letmo přečteš, vytrhneš určitá sdělení z kontextu a pak z toho vyvodíš rádobyzávěr pomocí otřepanejch frází - tak tím akorát nastavuješ zrcadlo odrážející bohužel pouze tvé nepříliš hluboké duševní obzory... Cool... ale neboj, může se to zlepšit, uber jen na svém egu a změň svůj povrchní přístup,

zdraví ExMeD.
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 01, 2006 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem rad defekte,(osloveni je v tomto pripade definitivne sdeleni vytrzene z kontextu a povrchni lec pro mne prilehave) ze jsem Te (pri osloveni pouzivame velka pismena) alespon pobavil lec ve Tvem poslednim prispevku reagujici na moji poznamku k debate o policii jsem bohuzel nenasel nic, co by hloubku mych "dusevnich obzoru" rozsirilo (nikoli prohloubilo pac obzor a hloubka nejak nejdou dohromady i kdyz v Tvem pripade inklinaci k "hloubce" chapu).V me poznamce neni ani patent na rozum ani nic radoby hlubokeho jen reakce nekoho, komu analni horolezectvi (rozumej vlezdoprdelnictvi) mainstreemovych proamerickych agitatoru neschopnych jakykoli jiny nazor nejen pochopit ale ani ho vyvratit ci jen o nem diskutovat jednoduse leze na nervy.Pravdu ale mas v jednom - mel bych, kdyz uz vubec reaguji na prispevky takoveho razu, zmenit svuj pristup a vykaslat se na sve ego a proto tuto "diskusi" (vzhledem k tomu, ze jsem nenasel ve tve reakci nic k tematu ani do debaty) zcela konvencne a s pouzitim zdraveho lidskeho rozumu koncim frazi mozna otrepanou ale zcela prilehavou " vyliz mi prdel kaspare"
navy
excellentmentaldefect

PříspěvekZaslal: so červenec 01, 2006 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Navypier napsal:
Jsem rad defekte,(osloveni je v tomto pripade definitivne sdeleni vytrzene z kontextu a povrchni lec pro mne prilehave)

Very Happy pro tebe je spousta povrchních věcí vytžených z kontextu jak se zdá pro tebe přiléhavých (chápej typických)

Navypier:
ze jsem Te (pri osloveni pouzivame velka pismena)

Very Happy a nebo taky ne, nepoužívání velkých písmen není žádnou gramatickou chybou...

Navypier:
alespon pobavil lec ve Tvem poslednim prispevku reagujici na moji poznamku k debate o policii jsem bohuzel nenasel nic, co by hloubku mych "dusevnich obzoru" rozsirilo

Very Happy můj příspěvek reagující na tvou poznámku k debatě o policii nebyl z kategorie "obzory rozšířující" ale z kategorie "komentující" tvé obzory

Navypier:
(nikoli prohloubilo pac obzor a hloubka nejak nejdou dohromady i kdyz v Tvem pripade inklinaci k "hloubce" chapu).

Very Happy bohužel nechápeš - přesněji nechceš pochopit nic kromě své jedinečnosti. Co se týče pojmů "obzor" a "hloubka" >> pouze rádoby intelektuálně slovíčkaříš - nechce se mi věřit, že bys tomuto slovnímu spojení nerozuměl...

Navypier:
V me poznamce neni ani patent na rozum ani nic radoby hlubokeho

Very Happy konečně jsi provedl doznání

Navypier:
jen reakce nekoho, komu analni horolezectvi (rozumej vlezdoprdelnictvi) mainstreemovych proamerickych agitatoru neschopnych jakykoli jiny nazor nejen pochopit ale ani ho vyvratit ci jen o nem diskutovat jednoduse leze na nervy.

Confused tento tvůj názor přesně zapadá do tvého profilu. Ty na sebe nahlížíš jako na originálního jedince jdoucího svou vlastní, alternativní a originální cestou, kterej má o všem přehled, všechno zná a všude byl alespoň 2x. Jenže ono sebepojetí (v tvém případě těžká iluze) a realita jsou dvě rozdílné věci, milý Navypiere! Z tvých ostatních příspěvků se mi profiluješ spíš jako Českej buranskej Pepík, kterej teď vrní blahem, že si nahrabal nějaké to materiálno a už se těší na to, jak v Čechách bude velkej king válející se u rybníka s cejnama jak lopaty a nad lahváčem se bude vytahovat na místní burany. Pak se snaž vykládat někomu něco o mainstreamu, když ani nevíš, jak se to správně píše, natož co to asi znamená...
Že ti uniklo (a uniká ) spousta dalších věcí, z kterejch se skládá život, to si asi nepochopil.
A prosím tě, co se týče "nepochopení" a nedostatku ochoty k diskusi - tak těmito syndromy spíš trpíš ty, ne?

Navypier:
Pravdu ale mas v jednom - mel bych, kdyz uz vubec reaguji na prispevky takoveho razu, zmenit svuj pristup a vykaslat se na sve ego

Very Happy jenomže to ty nikdy neuděláš...

Navypier:
a proto tuto "diskusi" (vzhledem k tomu, ze jsem nenasel ve tve reakci nic k tematu ani do debaty) zcela konvencne a s pouzitim zdraveho lidskeho rozumu koncim frazi mozna otrepanou ale zcela prilehavou " vyliz mi prdel kaspare"
navy[/quote]

Very Happy[i] hehe, vždyť to říkám, rádoby intelektuální českej buranskej Pepík, opravdu jsi mne nezklamal...
[/i]
navy
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 01, 2006 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oplzlost s jakou ses pustil defekte do rozboru clanku a hlavne mne sameho me ani nezarazi ani neprekvapuje. Typicka reakce - myslim tech o kterych jsem predtim psal - ani jeden solidni argument jenom vyrvavani zhovadilosti na nekoho, kdo si dovolil kritiku nebo nedej buh jiny nazor.Co takhle postavit mne ve jmenu lepsich zitrku ke zdi a zastrelit a nebo radsi upalit a pak mi vsechno znarodnit.Stejne mi vsechno v zivote unika a pro spolecnost jsem radikalne nebezpecny tak vo co de ne? Treba jenom to materialno ktery Te asi vod toho pocitace nekde z prace za bidnou almuznu musi srat asi ze vseho nejvic protoze je pro Tebe zrejme zcela nepochopitelne, ze nekdo s tak narusenym pohledem na svet vubec nejake materialno ma zejo .Lidi ktery jsou schopni zit jinak a jeste jsou uspesni Te ocividne vytaci k nepricetnosti. A verim, ze vzhledem k Tve velkohubosti slychavas i horsi veci nez abys nekomu vylizal prdel a to bez rozdilu socialnich vrstev - Pepiky nevyjimaje.A nebo se mylim a ve skutecnosti jsi krehky mladik (ci divenka) s jemnymi rysy ve spolecnosti sice nevyrazny ale vicemene oblibeny a opravdu se rozdovadis az sam(a) nekde u PC?
Rekni mi jak se ti (s "malym" tentokrat - mam silnej pocit ze to muze byt dalsi z Tvych problemu)zije kdyz te takovej ceskej buran jako ja nekde na netu dokaze takhle pekne vytocit??
Je to asi drina co?
Vidis vidis - o to to mame my povrchni jednodussi - jen tak nas neco nenasere a kdyz uz prece no tak si dame dalsiho lahvace a jdeme na net nasrat nejakyho dementa ..oops defekta ..
neber to osobne .. kaslu na ego a uprimne se tesim na dalsi T(t)vuj "rozbor" .. pac venku je vedro a zacinam se uprimne bavit a mozna se i nastartuju a maznu tam nejakyho smajlika a at se prasi za kocarem ..
your turn ..
Navy
Novis-M

Registrace: 25. 05. 2006

PříspěvekZaslal: ne červenec 02, 2006 3:40 am    Předmět: Vypadni Odpovědět s citátem

To navy: Hele, nechápu co tady ještě děláš. Prostě odsud vypadni - jdi se hádat na jiný fórum. Excellentmentaldefect Tě stejně drtí, nemáš mu co říct (kromě trapných nadávek). S těma tvýma kecama si běž třeba do hospody, ale tady na tebe není nikdo zvědavej. Bye!
navy
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 02, 2006 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dalsi nechapajici (a nebo jen jinej nick a vyroba tleskajiciho obecenstva?) - odpoved na Tvou otazku je jednoducha - me to tu bavi .. a jestli je na me nekdo zvedavej nebo ne je mi pochopitelne srdecne jedno - nikdo Te nenuti moje prispevky cist.Pokud chces odnekud nekoho vyhazovat tak si otevri forum na heslo a hraj si na moderatora ale tady mas jednoduse smulu.
Hezky den
see ya ..
navy
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: ne červenec 02, 2006 11:23 am    Předmět: Re: Vypadni Odpovědět s citátem

Naposledy upravil XxX dne ne červenec 09, 2006 9:25 am, celkově upraveno 1 krát
excellentmentaldefect

PříspěvekZaslal: ne červenec 02, 2006 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Confused Víš, milý Navy, než cokoliv napíšeš, tak nejprve potlač svůj vztek a svoje značně sebestředné ego a zkus trochu zapřemýšlet nad sebou a hlavně tím, co chceš vlastně napsat. A nebo ještě lépe: zkus alespoň zapřemýšlet nad historií a smyslem toho, co jsi napsal. Pokud jsi schopen alespoň trochu té sebeanalytické sebekritiky, mělo by ti dojít, že si dost protiřešíš (např.dovoláváš se diskuze - ale sám nejsi schopen diskutovat - vždyť si vezmi, jak tento náš oboustraně "plodný" dialog vznikl: zapříčinil si ho ty svými invektivy a teď jen sklízíš to, co si zasel).
A víš jaký je mezi námi primární rozdíl? Já nikdy s nikým nenavazuju dialog tak jako ty se mnou: nikoho a priori nenapadám. A dále - každýmu nechávám prostor, ať se projeví. Pokud někdo ovšem reaguje tak narcisticky a agresívně jako ty, tak ten se dočká náležité odezvy, to je snad logický, ne?
A víš jakej je další rozdíl mezi námi? Že si nelibuju v konfliktních situacích, neberu je jako "věc osobní cti" (tak mi to alespoň připadá v tvém případě), moje duše je při psaní klidná jak odraz měsíce v tůni, za to ty dost sršíš vztekem a nenávistí.
A dále, to, co jsem o tobě napsal a co se tě nejspíš dotklo, vycházelo z predikce tebou napsaného.
Ty se sice snažíš o podobný styl (v tvém posledním příspěvku), ale evidentně se nemáš čeho chytit a tak střílíš - a zatraceně špatně - od boku Sad . Tvůj příspěvek nevychází z predikce ale z tvého nitra a - nevím, jestli si to uvědomuješ - nastavuje tobě samému, tvým hodnotám a tvému způsobu přemýšlení zrcadlo. I když tvoje úvahy, jak už jsem zmínil, nemají reálný podklad, přesto se mne snažíš urazit (ale pro tebe bohužel marně Cool ) tím, co by asi tak urazilo tebe - a o to víc toho na sebe prozrazuješ, než bys chtěl (ale asi ne tak jak si myslíš, nedomnívám se, že bys byl např.křehká dívenka, to skutečně ne, ale problémy s potencí třeba máš... - a takhle bych mohl v tomto stylu slovo od slova pokračovat, ale nechme toho...).
Nemyslím si o tobě, že bys byl vyloženě nemyslící primitiv, ale ruku na srdce, někdy se tak ve svých příspěvcích chováš.
A bez jakékoliv ironie a prost té nejmenší závisti ti přeju, ať se ti v životě daří a ať si užíváš svých nabytých hmotných statků - třeba i nad tím lahváčem - proč ne? Jen - pokud budeš zase s někým chtít vést dialog - tak se zamysli nejen nad obsahem, ale i formou toho, co hodláš sdělit...
zdraví Tě ExMeD Cool
excellentmentaldefect

PříspěvekZaslal: ne červenec 02, 2006 12:42 pm    Předmět: Re: Vypadni Odpovědět s citátem

XxX napsal:
Novis-M napsal:
To navy: Hele, nechápu co tady ještě děláš. Prostě odsud vypadni - jdi se hádat na jiný fórum. Excellentmentaldefect Tě stejně drtí, nemáš mu co říct (kromě trapných nadávek). S těma tvýma kecama si běž třeba do hospody, ale tady na tebe není nikdo zvědavej. Bye!

to: novis-m

Nebud trapnej,
ty ses ten posledni clovek na svete kterej ma tady diktovat co by jini meli se svym zivotem udelat!!!
Na co si hrajes, ze si myslis ze muzes lidem rikat aby odsud vypadli??? Copak ti to tu patri?? A taky asi blbe ctes, jinak bys vedel ze Navy se stehuje DO CECH!!!

Tak klidek jo

Hele IXxXátko, máš jiné přednosti a tak nedělej prosím Navymu sdvokáta - on si poradí sám.
A Novis-M umí číst dobře, on přece neříká Navymu aby se přemístil geograficky, ale aby se přemístil na jiné forum - a domnívám se, že může říkat komu chce co chce - jako ty, ne Question Cool
excellentmentaldefect

PříspěvekZaslal: ne červenec 02, 2006 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

navy napsal:
Dalsi nechapajici (a nebo jen jinej nick a vyroba tleskajiciho obecenstva?) - odpoved na Tvou otazku je jednoducha - me to tu bavi .. a jestli je na me nekdo zvedavej nebo ne je mi pochopitelne srdecne jedno - nikdo Te nenuti moje prispevky cist.Pokud chces odnekud nekoho vyhazovat tak si otevri forum na heslo a hraj si na moderatora ale tady mas jednoduse smulu.
Hezky den
see ya ..
navy

Confused Já vím, je ti všechno jedno, každého máš u..., myslíš si že to je ten správnej přístup k dialogu?
navy
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 02, 2006 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no to je ale presne to co tyhlety typky nejvic vytaci - sedej na prdeli nekde na periferii (a ted je jedno jestli tady nebo doma) a protoze se jim nepovedlo budto se dostat sem a nebo se jim s holou prdeli po spouste let v americe nechce doma vysvetlovat co tu vlastne cely ty leta delali a nebo jednoduse nemaj bud co do toho kontejneru nalozit a nebo dat dohromady tu sedmicku co ta bedna stoji pripadne jim chybej "koule" na to se sebrat a zacit doma znovu a tak tu rozebiraj svetomoudro nebo Navyho.Klasik by rek "oslove vzdy pospolu se drbou" - whatewer - zijeme ve (alespon nekteri) svobodne zemi a jsme svobodni lide a jak americka tak ceska ustava nam zarucuje svobodu projevu a stejne tak nikdo nikoho nenuti sem psat ani to cist.Chapu nasranost defekta ( kterej z Moba pravdepodobne uz udelal abstinenta pac toho panaka ve Friscu mu nekde vod Zlicina slibuje od lonskyho brezna)protoze ja jedu domu a on ma ve schrance kazdej mesic misto dopisu o jeho vyhre v GC loterii dalsi (a cim dal drazsi) ucet za topeni ze takovej nevzdelane vesnickej balik nejenom ze uz je tady ale klidne se vraci zpet do toho "bordelu zkorumpovanyho" z jeho vysnenych Spokojenych statu .A to, ze moje vyrozumeni o vyhre v loterii GC slo se smichem do kose v zivote nepochopi.Kazdej jsme holt nakej zejo.Ziju pro realitu a z kazdyho dne se snazim udelat to nejlepsi a honbu za sny (vcetne toho americkyho) nechapu. A pokud mi neco chybi nebo prebejva je jenom dukaz toho, ze neco delam blbe no a ted mi chybi (teda ne ted ale od ty doby co jsem tu cim dal vic) doma.Zadny "hlubsi" smysl nebo "karma" a jiny kydy v tom jednoduse nejsou.My jednoduchy nevzdelany balici to tak cejtime a klidne to tak i reknem. Takze ja si za par dni budu nekde na Lipne (ktery se nevypoustelo od osmapadesatyho a ani nebude pac to technicky nejde) na ohni (kterej zhasne az ja budu chtit)spokojene opejkat toho cejna (ma desne kosti a do salatu je uprimne lepsi ale co bych pro vycichly klise neudelal)a treba si i vzpomenu na defekta jak nekde ve Zlicine skatuje s pubescentama nebo pise "cool" moudra do tohodle fora - jak rikam - kazdej jsme nakej a je to tak dobre ...
Ps.: kontejner je ted neznamo kde protoze stranka kde se nechala pozice lodi pres jeji hlasku o pocasi zjistit je down tak jak bude neco novyho zase se "k tematu" ozvu..
Ahoj
Navy
jinak za 20!
Pps.: neni to muj bezny pristup k dialogu defekte ale uznej sam ze v tom prispevku neni fakt o cem diskutovat nemyslis?
navy
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 02, 2006 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

whatever - oprava - psali jsme s defektem stejne(casove)A on byl rychlejsi (ja si pri psani kousu nehty a kopu do stolu ..a no co lidi v nepricetnosti normalne delaj) a pac on je klidnej jak ta lesni studanka (no to sem fakt nezral)jde mu to lip ...
navy
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 02, 2006 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak Ti defekte gratuluji k Tvemu 300. prispevku to musi fakt bavit..
Novis-M

Registrace: 25. 05. 2006

PříspěvekZaslal: ne červenec 02, 2006 3:46 pm    Předmět: To navy Odpovědět s citátem

navy napsal:
no to je ale presne to co tyhlety typky nejvic vytaci - sedej na prdeli nekde na periferii (a ted je jedno jestli tady nebo doma) a protoze se jim nepovedlo budto se dostat sem a nebo se jim s holou prdeli po spouste let v americe nechce doma vysvetlovat co tu vlastne cely ty leta delali a nebo jednoduse nemaj bud co do toho kontejneru nalozit a nebo dat dohromady tu sedmicku co ta bedna stoji pripadne jim chybej "koule" na to se sebrat a zacit doma znovu a tak tu rozebiraj svetomoudro nebo Navyho.Klasik by rek "oslove vzdy pospolu se drbou" - whatewer - zijeme ve (alespon nekteri) svobodne zemi a jsme svobodni lide a jak americka tak ceska ustava nam zarucuje svobodu projevu a stejne tak nikdo nikoho nenuti sem psat ani to cist.Chapu nasranost defekta ( kterej z Moba pravdepodobne uz udelal abstinenta pac toho panaka ve Friscu mu nekde vod Zlicina slibuje od lonskyho brezna)protoze ja jedu domu a on ma ve schrance kazdej mesic misto dopisu o jeho vyhre v GC loterii dalsi (a cim dal drazsi) ucet za topeni ze takovej nevzdelane vesnickej balik nejenom ze uz je tady ale klidne se vraci zpet do toho "bordelu zkorumpovanyho" z jeho vysnenych Spokojenych statu .A to, ze moje vyrozumeni o vyhre v loterii GC slo se smichem do kose v zivote nepochopi.Kazdej jsme holt nakej zejo.Ziju pro realitu a z kazdyho dne se snazim udelat to nejlepsi a honbu za sny (vcetne toho americkyho) nechapu. A pokud mi neco chybi nebo prebejva je jenom dukaz toho, ze neco delam blbe no a ted mi chybi (teda ne ted ale od ty doby co jsem tu cim dal vic) doma.Zadny "hlubsi" smysl nebo "karma" a jiny kydy v tom jednoduse nejsou.My jednoduchy nevzdelany balici to tak cejtime a klidne to tak i reknem. Takze ja si za par dni budu nekde na Lipne (ktery se nevypoustelo od osmapadesatyho a ani nebude pac to technicky nejde) na ohni (kterej zhasne az ja budu chtit)spokojene opejkat toho cejna (ma desne kosti a do salatu je uprimne lepsi ale co bych pro vycichly klise neudelal)a treba si i vzpomenu na defekta jak nekde ve Zlicine skatuje s pubescentama nebo pise "cool" moudra do tohodle fora - jak rikam - kazdej jsme nakej a je to tak dobre ...
Ps.: kontejner je ted neznamo kde protoze stranka kde se nechala pozice lodi pres jeji hlasku o pocasi zjistit je down tak jak bude neco novyho zase se "k tematu" ozvu..
Ahoj
Navy
jinak za 20!
Pps.: neni to muj bezny pristup k dialogu defekte ale uznej sam ze v tom prispevku neni fakt o cem diskutovat nemyslis?

1) Ve Státech jsem ještě nebyl, ale vízum už mám a v srpnu se poletím do Ameriky podívat Smile

2) Zatím studuju, takže jestli budu úspěšnej nebo ne, to se uvidí. Smile

3) Jestli opravdu nemáš co na práci a máš tak velkou potřebu někomu nadávat, hádat se s někým, nebo prostě někoho urážet, piš si dál. Stejně ti nemůžu zakázat přístup - na každé fórum na tomhle webu může psát kdokoliv. Tento web byl vytvořen proto, aby si mohli lidé popovídat o Americe, napsat své zkušenosti a poradit jiným - to je ale asi nad tvé chápání. Nadávat je přece jednodušší, že? Takže klidně piš dál - já se aspoň zase někdy zasměju tvým kecům Very Happy
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: ne červenec 02, 2006 4:45 pm    Předmět: Re: Vypadni Odpovědět s citátem

Naposledy upravil XxX dne ne červenec 09, 2006 9:26 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Strana 2 z 7

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com