|
|
| Autor |
Zpráva |
xxxxx Anonymní
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 8:11 pm Předmět: |
|
|
| Atlanta-man napsal: | Ty certe! to cumim  |
nerikala jsem ti ze vsichni my znamy jsou kseftari a mafiani??? a hlavne, vlastnej husty masiny...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xxxxxxxxxxx Anonymní
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 9:20 pm Předmět: Re: Brzdi :) |
|
|
| scout66 napsal: | Atlantaku, brzdi s tema certama. Klikni to do vyhledavace (BD 500) a mas to za 5 vterin. Vzhledem k tomu, ze ta odpoved prisla za 7 minut, moc to s tim ohromenim neprehanej
 |
SCOUTE PROC SE CHCES PORAD HADAT??? CO JSEM TI ZASE UDELALA?? NEBO JE TO KVULI 7 MINUTAM??? KVULI TOMU ZE JSEM NESEDELA U POCITACE KDYZ ATLANTAK PSAL?? VIS, MNE SE ZAVIROVAL PC, PROTOZE JSEM LEZLA NEKAM KAM JSEM NEMELA A TAK SE NAS TU TED O 1 PC DELI VIC LIDI VIS TAK TO SE OMLOUVAM
A DAL, JESTE JEDNA OMLUVA, SORRY ZE ZNAM PRAGU, SORRY ZE MUJ EX JI MA DOMA TAKY...JA NEVEDELA ZE TI TO BUDE TAK VADIT. TAK PRISTE BUDU DELAT ZE JSEM O NI NIKDY NESLYSELA,OK? HAPPY NOW??  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: st červenec 27, 2005 6:45 am Předmět: to: xxxxxxxx a dalsi nicky |
|
|
jen jsem tak hrabnul do klavesnice a zapochyboval. Promin, ale po tech zmenach nicku, po Tvych nekdy az hysterickych prispevcich....a vubec, cely ten projev. Ja jsem uz potkal v zivote moc lidi a zkusenost je takova, ze k Tobe podobnym nemam moc duveru.
Vypadas (nebo spis by jsi chtela vypadat) strasne sebevedome, emancipovane, zkusene, vzdelane, jsi spravna Ceska, krasy na rozdavani, milujes hokej a rajtujes na krosce bez jedineho sramu, opovrhujes bezpecnostnimi pasy, projela jsi temer cely svet a vsude je nejaky ten ex, irituji te jini svymi stridmejsimi, ale trefnymi prispevky.
Ja myslim, ze to ve skutecnosti bude prece jen trosku jinak. Nemyslim to zle. Vim, ze muj nazor mas nekde, ale mozna v Tobe zustane aspon zlomek me dobre minene rady:
Vic skromnosti a pokory, zkus vic poslouchat nez kricet a prozrad o sobe vic inteligentni diskusi, nez vykricenim toho, co si SAMA MYSLIS, ze jsi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: st červenec 27, 2005 6:51 am Předmět: pozor na zname :) |
|
|
| xxxxx napsal: | | Atlanta-man napsal: | Ty certe! to cumim  |
nerikala jsem ti ze vsichni my znamy jsou kseftari a mafiani??? a hlavne, vlastnej husty masiny...  |
Nechtel jsem, ale musim. Tema znamyma s "tvrdym" jsi chudaka Atlanta-mana jeste vic dopletla. Takto ho spravne cesky nenaucis  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Glop
Registrace: 19. 05. 2005 Příspěvky: 80
|
Zaslal: st červenec 27, 2005 6:56 am Předmět: |
|
|
TAK KDYBYSTE ME TED VIDELI JAK SE SMEJU scoute ty ses chytra hlavicka trosku mozna slovičkar ale to neva no nic zase padim sem zvedav na odpoved           |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
Registrace: 17. 01. 2005 Příspěvky: 157
|
Zaslal: st červenec 27, 2005 7:01 am Předmět: |
|
|
scout66 no jak se rika ,,kdo se jakou zbrani pere ,tak takovou zbrani zhyne,, Netrpelive ocekavam reakci XXX,nebo je jiz ,,po smrti,,?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xxxxx Anonymní
|
Zaslal: st červenec 27, 2005 8:30 am Předmět: |
|
|
| Atlanta-man napsal: | scout66 no jak se rika ,,kdo se jakou zbrani pere ,tak takovou zbrani zhyne,, Netrpelive ocekavam reakci XXX,nebo je jiz ,,po smrti,,?  |
ajo, jsem to dyk, jsem si nevsimla ze jsem napsala MY misto MI...tak to sorry, to byl preklep
no ale mne jde o to, ze scoutovi hrozne vadej holky co neco znaj, co neco zazily, co nekde byly...je to tim ze ma doma peroxidovou blondynku??
a co je na tom, ze mam rada hokej, fotbal, a jezdim kros? Ze jsem byla a zila v cizich zemich? Vzdyt takovych lidi je tady plno, ne? A ze nemam komplexy ze svyho vzhledu a postavy? Proc bych mela? Ja nemam cas ani naladu se trapit tim ze se mi udelal pupinek na tvari a zlomil se mi nehet proste jsem normalni, takovy veci neresim, ziju jak nejlip umim, snazim se jit za svym cilem a venuju se tomu co mne bavi...tak co je na tom spatnyho??? Jo a obcas (denne) zajdu sem se pobavit s Atlantakem, protoze je s nim sranda a hrozne rada ctu komentare od Big Riga
tak zatim papapa a odpoledne se tu zase stavim... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xxxxx Anonymní
|
Zaslal: st červenec 27, 2005 8:31 am Předmět: |
|
|
| Atlanta-man napsal: | scout66 no jak se rika ,,kdo se jakou zbrani pere ,tak takovou zbrani zhyne,, Netrpelive ocekavam reakci XXX,nebo je jiz ,,po smrti,,?  |
ajo, jsem to dyk, jsem si nevsimla ze jsem napsala MY misto MI...tak to sorry, to byl preklep
no ale mne jde o to, ze scoutovi hrozne vadej holky co neco znaj, co neco zazily, co nekde byly...je to tim ze ma doma peroxidovou blondynku??
a co je na tom, ze mam rada hokej, fotbal, a jezdim kros? Ze jsem byla a zila v cizich zemich? Vzdyt takovych lidi je tady plno, ne? A ze nemam komplexy ze svyho vzhledu a postavy? Proc bych mela? Ja nemam cas ani naladu se trapit tim ze se mi udelal pupinek na tvari a zlomil se mi nehet proste jsem normalni, takovy veci neresim, ziju jak nejlip umim, snazim se jit za svym cilem a venuju se tomu co mne bavi...tak co je na tom spatnyho??? Jo a obcas (denne) zajdu sem se pobavit s Atlantakem, protoze je s nim sranda a hrozne rada ctu komentare od Big Riga
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xxxxx Anonymní
|
Zaslal: st červenec 27, 2005 8:32 am Předmět: |
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xxxxx Anonymní
|
Zaslal: st červenec 27, 2005 8:37 am Předmět: |
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xxxx Anonymní
|
Zaslal: st červenec 27, 2005 9:18 am Předmět: Re: to: xxxxxxxx a dalsi nicky |
|
|
| scout66 napsal: | | nez vykricenim toho, co si SAMA MYSLIS, ze jsi. |
ja vim kdo jsem a jsem rada co jsem
sorry |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: st červenec 27, 2005 1:40 pm Předmět: |
|
|
xxxx vsechno OK sranda ne? jen to chce jmeno,nicka....registraci vis  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xxxxxxxxxxxxxxx Anonymní
|
Zaslal: st červenec 27, 2005 2:03 pm Předmět: |
|
|
| Atlanta-man napsal: | xxxx vsechno OK sranda ne? jen to chce jmeno,nicka....registraci vis  |
ale ja jsem zaregistrovana ne? pod XxX, takze to snad je jasny ze xxxxxxxxxxx jsem taky ja ne, me to neba se porad prihlasovat... a hlavne, nejakej nick to nevyresi kdyby sis zacal rikat jinak, mne to fakt neva
no hlavne ze my dva jsme v pohode, ne??
o ty ostatni nejde, tohle bylo mezi nama
a jeste k ty tvy masine, jak dlouho ji mas? Jak dlouho uz jezdis? No ptam se (nevyzvidam ) , zajima me to, motorkari jsou hustej narod  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: st červenec 27, 2005 2:15 pm Předmět: |
|
|
xxxx jezdim od 8 -9 let,to jest takovych 25let Jenze ted pauza vsech 12 motorek zustalo zatim doma na Slovensku  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xxxx Anonymní
|
Zaslal: st červenec 27, 2005 5:31 pm Předmět: |
|
|
| Atlanta-man napsal: | xxxx jezdim od 8 -9 let,to jest takovych 25let Jenze ted pauza vsech 12 motorek zustalo zatim doma na Slovensku  |
husty, 12?? Jaky jeste mas??? Ty jo, no treba taky budu mit jednou velkou sbirku motorek, ale jen tech na kros ja na silnici nejezdim, ja mam rada teren...no ja taky musela nechat vsechno doma...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|