JS - Co bude dal? ....

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

JS - Co bude dal? ....
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam
Autor Zpráva
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: st květen 10, 2006 4:24 pm    Předmět: Re: Marcy Odpovědět s citátem

jitkasa napsal:
Dekuji za tvuj prispevek, ano, jsem snilek s hadicapem, ale je to uz ve me a ja jina nebudu - Bohuzel velke minus pro me. Ale kdyby jsem tim snilkem nebyla, tak uz nejsem vubec. Jeste jednou dekuji - myslim to uprimne
Jitka

Jitko,
co te na ty americe tak laka????

To myslim jako uprimnou otazku, ne ironickou. Nebo je to jen ten pocit "ze ty jsi v americe a oni ne"??

Ja si nedovedu predstavit zit v zemi, kde se s nikym nedorozumim.

Prosla jsem si necim podobnym. Zila jsem ctvrt roku v Japonsku, ale proste naucit se psat jsem nezvladala. Mozna ctvrt roku nebylo dost, ale psani mi neslo. Sice jsem chodila se slovnikem a snazila se komunikovat, ale zvladla jsem jen zaklady. Nastesti vsichni umeli anglicky, takze to byla pohoda. Chtela jsem tam zustat zit, Japonsko je zeme mych snu, bylo to tam nadherny Crying or Very sad ale predstava ze bych zila nekde, kde si sama skoro ani nedokazu nakoupit nebo se zeptat na cestu me totalne desila a tak jsem skoncila tady ve statech.
jitkasa

Registrace: 20. 04. 2006

PříspěvekZaslal: st květen 10, 2006 8:18 pm    Předmět: XxX Odpovědět s citátem

Co me tam tak laka? Je to zrejme to, ze ja jsem mela v Americe moznost zkusit zit jako clovek a splnilo se mi vse, po cem jsem po cely svuj mizerny zivot snila!
Ze zacatku jsem neumela nic jen Hi, Bye, ale byli jsme mezi spoustou cechu a polaku a nebylo treba hovorit anglicky. Postupem casu prece jenom neco umim, ale neni to zas tak dobre, abych se domluvila na urcitych uradech.
Tezko me zrejme pochopi ten, kdo se nemusel zivotem probijet, komu rodice mohli predem vyslapat cesticku,ale to uz je o necem jinem. Jsem z te starsi generace, ktera nemela takove moznosti jako ma dnesni mladez.
Ja jsem tam nasla vse - nejen zemi po ktere jsem touzila a nemela jsem moznost se tam za mlada dostat, ale predevsim lasku a tim se odvijelo vse ostatni - byla jsem nejstastnejsi a nejbohatsi clovek na svete, protoze jsem dostala tu moznost poznat co je to zivot.
Koupili jsme si svuj dum, meli jsme praci, meli jsme stastny zivot.
S tim dorozumivanim to nebylo zase az tak zle - oba jsme meli dve prace, v noci jsme spolecne uklizeli a ve dne on pracoval v jedne firme a ja uklizela domky - podotykam na ZL a ty prace jsme si take sami sehnali, nedreli jsme na nekoho nebo pro nekoho, delali jsme sami na sebe.
Nechapu co je mysleno tim - Nebo je to jen ten pocit "ze ty jsi v americe a oni ne"?? - nevim koho mas na mysli tim "oni".
Ja jsem v zivote nikomu nic nezavidela, nikomu jsem se nevychloubala - proc? Mozna to znas : prej - bude ti prano, dej - bude ti dano , tak to bylo a je pro me neco jako zakon.
Tolik k tomu co me na te americe tak laka.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 10, 2006 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To:jitkasa,Jdi za svim snem a nenech se odradit hloupim placanim od lidi jako je XXX.Ta nevi vubec co citis a jake jsou tve pocity.Ta ani nevi proc je v USA.
Drzim ti palce a moc ti preji at se ti to podari.
Nevzdavej se.
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: st květen 10, 2006 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
To:jitkasa,Jdi za svim snem a nenech se odradit hloupim placanim od lidi jako je XXX.Ta nevi vubec co citis a jake jsou tve pocity.Ta ani nevi proc je v USA.
Drzim ti palce a moc ti preji at se ti to podari.
Nevzdavej se.

ty vole, nauc se pravopis Rolling Eyes Rolling Eyes
Alenka72

Registrace: 10. 05. 2006

PříspěvekZaslal: pá květen 12, 2006 12:42 pm    Předmět: Ahoj vsem Odpovědět s citátem

Ahoj jitko preju ti mnoho stesti a moc e nenervuj me staci ze se nervuju ja kdyz tu deset 10 cekat na ty posrany papiry ,zadost podana pred deseti lety hlavu vzhuru bud rada ze jsi doma co ja bych za to dala zdravi Alenka
Alenka72

PříspěvekZaslal: pá květen 12, 2006 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vole priste se podepis nesnasim anonymy Very Happy
jitkasa

PříspěvekZaslal: pá květen 12, 2006 1:03 pm    Předmět: prosba Odpovědět s citátem

Lidicky prosim vas, myslim si, ze neni dulezite jak kdo co napise, ale dulezite je, co pise! Kazdy v zivote udela chybu at uz je jakakoliv - treba i gramatickou a to je to nejmensi,ja si myslim, ze opravdu je dulezitejsi obsah!
Dekuji vsem, kteri dokazi pochopit druheho a prosim ty, kteri takove pochopeni nemaji, at se radeji nejdrive trochu zamysli a potom at odsuzuji.
... Jednou jsme dole a jednou nahore, to zna prece kazdy.
jitkasa

PříspěvekZaslal: pá květen 12, 2006 1:05 pm    Předmět: dodatek Odpovědět s citátem

Copak opravdu musime byt jeden na druheho jako na psa? Je to tradicni "povaha ceska"?
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá květen 12, 2006 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To:Alenka72,Tak se zbal ty kravo a jed domu ,kdyz nevis co bys za to dala byt doma.Martin
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá květen 12, 2006 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proc by se mela balit,tady je muj domov ale to ty nemuzes chudaku pochopit lol
Alenka72

PříspěvekZaslal: pá květen 12, 2006 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prominte vsem zapomela jsem se prihlasit
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com