Jaky je rozdil mezi Cechem a Americanem?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jaky je rozdil mezi Cechem a Americanem?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi
Autor Zpráva
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: st září 26, 2007 9:07 pm    Předmět: Re: Shock Odpovědět s citátem

Schei8e Katze napsal:
Shocked Kristova noho, dostal sem na tuhle stránku uplně náhodou, protože sem hledal něco u Inuitech, ale to je fakt masakr, 1)to že mě někdo nazve Rusem bych nepovažoval za urážku, to je jeho blbost - když nevim tak se zeptám, když se neptám a házím do jednoho pytle tak jsem primitiv 2) já silně pochybuji ,že by někoho normálního kdo nevystudoval pomocnou školu považoval Inuity / tady se jim řiká tedy spíš Eskymáci a žádná urážka to není , tak jako nebyla původně žádná urážka negr za Indiány, btw nám taky Romové / Cikáni říkaj bílý nebo Češi nebo Gadžo a nikoho to vzájemě neuráží , tuhle tupost a hledání konfliktů si vymyslela hlavně ta "vaše" Americká - sorry - ale zdegenerovaná civilizace - kde jak vidím už ani Češi nevědí jestli náhodou nejsou Rusové nebo Poláci... potěš koště... kam ta civilizace spěje... Rolling Eyes A to ten bordel ještě hrdě exportujete po celym světě divíte se po vás všichni střílej, nedivte se když jste gramotný fakt jak křováci a chováte se přitom jak když jste sežrali Šalamounovou lejno ... mimochodem to ,že do USA emigruje spousta Mexičanů ještě neznamená, že tam chtěj všichni a že celej svět chce bejt jako Amerika - až bude tak jdu skočit z nuseláku jestli víte co to je ... . Lidi jsou blby všude na světě a ani já nejsem vyjímka, ale většina to o sobě ví a nechodí vám do USA říkat jak co máte dělat, protože se staraj sami o sebe, měli by jste dělat totéž, protože nejhorší je srážka s blbcem a je jedno jestli v jedný ruce drží kalašnikov a v druhý mrtvou kozu nebo v jedný m16tku a v druhý hamburger nebo vepřo knedlo zelo... Nazdar soudruzi ČechoRuskoAmeričani... já se du někam tiše modlit aby si nás příště váš prezident nespletl s Belehradem (mimochodem to se taky povedlo - akorát jste jaksi bombardovali špatnou stranu konfliktu..) nebo aby se Putin moc neožral a nesplet si nás s Čečenskem... Exclamation

By me zajimalo, kde zijes? Protoze zrovna rize ceskou prezdivku nemas? Rolling Eyes Twisted Evil
marci
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2007 8:02 am    Předmět: Re: Trochu zmenime tema: od sexu k normalnimu zivotu Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
Jeden znamy mi tesne pred mym odjezdem do Statu rekl - "Ja mam v Americe hodne znamych, je to zvlastni zeme; kazdy na ni nadava, ale nikdo se jeste zpatky nevratil.". Ja mohu s jeho slovy jen souhlasit.

Presne moje slova. Znam sice par lidi co se z Ameriky vratili, ale ti toho do dneska lituji.
citace:

Good !!!!
Rumburak

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2007 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepino73 napsal:
Kazdopadne je to v lidech a po pravde receno americanka ktera se na tebe culi jako tele a v momente kdy te miji ji huba klesne az ke kolenum tak to je opravdu na bliti.....

Presne tohle se me nelibi. Kdyz prijdu v pondeli do prace, necejtim se dobre(mozna na me leze chripka,ci co) a nekdo se me zepta; How are you?
Co mu mam rict. Jo mam se moc dobre(to bych lhal). Tak to resim tak, ze mu odpovim: I do not know yet. It is too early to know.

To je jako v tom vtipu. Potkaj se dva chlapy a jeden rika druhymu. Zeptej se me schvalne jak se mam.
Tak druhy tedy rika: Tak jak se mas?
A druhej odveti: Ale blbe, ani se neptej Wink
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2007 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:

Kdyz prijdu v pondeli do prace, necejtim se dobre(mozna na me leze chripka,ci co) a nekdo se me zepta; How are you?
Co mu mam rict. Jo mam se moc dobre(to bych lhal). Tak to resim tak, ze mu odpovim: I do not know yet. It is too early to know.

Když se mě někdo zeptá v pondělí ráno jak se mám (no, jak se asi mám mít v pondělí ráno, co?), tak mu řeknu že všechno je príma, že mi je dobře, a zeptám se jaký byl jeho víkend. Co bych měl mu říct? Že je mi blbě, nebo že mám starosti, nebo že mi zemřelo morče, nebo co? Kdepak. Moji nadřízení, podřízení, a spolupracující vždy vidí příjemného, veselého, a šikovného chlapa který je rád že je v práci.

S kým by moji nadřízení, podřízení a spolupracující pracovali? S příjemným chlapem, nebo s naštvaným chlapem?
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2007 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samozrejme...and how was your vacation?
Ale opravdu. Laughing AzPete.
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2007 12:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
Samozrejme...and how was your vacation?
Ale opravdu. Laughing AzPete.

Excellent! Akorát jsem včera večer přiletěl spátky do Států. Jsem opálený, uklidněný, a odpočinutý; děcka měli srandu se potápět, prolézat džungle, jeskyně a historické památky. Škoda že to bylo jen na 6 dní. A škoda že v Karibiku nemají žádné místa v mém povolání. Sad Sad Sad
Rumburak

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2007 1:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Rumburak napsal:

Kdyz prijdu v pondeli do prace, necejtim se dobre(mozna na me leze chripka,ci co) a nekdo se me zepta; How are you?

Když se mě někdo zeptá v pondělí ráno jak se mám (no, jak se asi mám mít v pondělí ráno, co?), tak mu řeknu že všechno je príma, že mi je dobře, a zeptám se jaký byl jeho víkend. Co bych měl mu říct? Že je mi blbě, nebo že mám starosti, nebo že mi zemřelo morče, nebo co? Kdepak. Moji nadřízení, podřízení, a spolupracující vždy vidí příjemného, veselého, a šikovného chlapa který je rád že je v práci.

S kým by moji nadřízení, podřízení a spolupracující pracovali? S příjemným chlapem, nebo s naštvaným chlapem?

Mlynku, ty musis bejt stastnej clovek Wink
Je videt, ze jsi se uz patricne "poamerictil", ale preju ti to Smile
Léňa
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2007 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, jsem tu fakt náhodou-asi pozdš apojit se do konverzace..ehm Rolling Eyes
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2007 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Léňa napsal:
Ahoj, jsem tu fakt náhodou-asi pozdš apojit se do konverzace..ehm Rolling Eyes

Ale není! Vítej Léňo! Napiš. Smile
Jeanette
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2008 4:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím,že je v hlavní rozdíl v tom,že si hodně američanů na nic nehraje na rozdíl od čechů.Hodně čechů si hraje na to co není jen proto že to někdo z ostatních řekl že je to moderní.Všichni jsou jako blbý ovce ve stádě.Zato američanům je jedno jak vypadej když jdou nakupovat,jak vypadaj když jdou vynýst odpadky,prostě vypadaj jak vypadaj a nehrajou si na celebrity!!!
Mám ráda Ameriku a lidi v ní,už právě proto!!!
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2008 4:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeanette napsal:
Myslím,že je v hlavní rozdíl v tom,že si hodně američanů na nic nehraje na rozdíl od čechů.Hodně čechů si hraje na to co není jen proto že to někdo z ostatních řekl že je to moderní.Všichni jsou jako blbý ovce ve stádě.Zato američanům je jedno jak vypadej když jdou nakupovat,jak vypadaj když jdou vynýst odpadky,prostě vypadaj jak vypadaj a nehrajou si na celebrity!!!
Jsi si tim jista? Podle me zalezi na cloveku a - uprimne - uz jsem tu take potkala hodne snobu.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2008 7:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeanette napsal:

Tady si neco muzes precist.
http://www.blisty.cz/2007/10/8/art36576.html
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2008 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeanette napsal:
Všichni jsou jako blbý ovce ve stádě.

Ty taky? Nebo jsi ta jedna jedina svetla vyjimka? To jen tak neco k zamysleni Cool
bogdan
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2008 11:34 am    Předmět: Pepino 73 Jak si muzem promluvit? Odpovědět s citátem

Moje emailova adresa b.kubalek@seznam.cz Nevis neco o Conkovi ?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Strana 13 z 13

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com