|
|
| Autor |
Zpráva |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: ne březen 19, 2006 11:39 pm Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | Velice pekne napsane Jaja
Nevim kde xxx zila, asi to nebyla Anglie. Zni to jako raj a to v Londyne neni  |
Bucketheade, kdybych tam nebyla tak mlcim, vid...LOL
Asi zalezi na co narazis. I u nas se lidi deli na chudy a bohaty.
Londyn je fantastickej. Zit na trvalo bych tam nechtela. Devon byl jeste lepsi, byt primo na plazi, ale to muj sen nebyl.
Zajimalo kdes ty vsude byl, kdes cestoval a co poznal nez zacnes delat prednasky jinym... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rosta Anonymní
|
Zaslal: po březen 20, 2006 9:56 am Předmět: |
|
|
Ahoj,diky vsem za odpovedi,vypadato,ze stejne usa je nejlepsi.Pekny den vsem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 516 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: po březen 20, 2006 10:43 am Předmět: |
|
|
XxX
No urcite jsem toho videl vic nez ty v USA. Mam projete cele staty i z narodnima parkama.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po březen 20, 2006 4:56 pm Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | XxX
No urcite jsem toho videl vic nez ty v USA. Mam projete cele staty i z narodnima parkama.  |
S NARODNIMA PARKAMA, "S"
boha jeho |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1390 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: po březen 20, 2006 6:16 pm Předmět: Re: Pro lidi co chteji zpet do Evropy... |
|
|
| JaJa napsal: | | ....Neznam opravdu nikoho krome jednoho cloveka, co by tam mel susicku. Anglicani to povazuji za zbytecny luxus. .... |
To myslíš vážně? Nedovedu si představit ze v Evrope by někdo považoval sušicku jako luxus. To si lidi mají věšet prádlo na sňůře jako v 3. světe? Možná nějaký Greenové, ale normalní lidé přeci nemají čas plýtvat čas si hrát s věšením vlhkého prádla. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JaJa Anonymní
|
Zaslal: po březen 20, 2006 7:54 pm Předmět: Re: Pro lidi co chteji zpet do Evropy... |
|
|
| pdmlynek napsal: | | JaJa napsal: | | ....Neznam opravdu nikoho krome jednoho cloveka, co by tam mel susicku. Anglicani to povazuji za zbytecny luxus. .... |
To myslíš vážně? Nedovedu si představit ze v Evrope by někdo považoval sušicku jako luxus. To si lidi mají věšet prádlo na sňůře jako v 3. světe? Možná nějaký Greenové, ale normalní lidé přeci nemají čas plýtvat čas si hrát s věšením vlhkého prádla. |
Prave proto ma kazda rodina au-pair,ktera dela uplne vse za mizerny penize. Navic oni ty evropsky susicky zrovna dobre nesusi. Je to obvykle stejne vlhky. I jedna moje znama z Nemecka se divila,ze pradlo ze susicky rovnou sklada, ona ho nechava "doschnout". What's up with that? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JaJa Anonymní
|
Zaslal: po březen 20, 2006 7:59 pm Předmět: Re: Pro lidi co chteji zpet do Evropy... |
|
|
| XxX napsal: | Ja to nemyslela nijak nepratelsky, ja se jen ptala, promin zda to vyznelo jinak....Ja byla ve 3. zone.
Jo jasne, rozdil mezi videt a zit je velky. Ja tam byla ale praci nemela. A ze tam chci zit? Chci, co je na tom spatnyho? Kazdej mame jiny sny
PS
ja uz jsem taky ve statech  |
Neni na tom nic spatnyho, preju ti, at se ti tvoje sny splni. Ja vim,ze jsi v USA. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: po březen 20, 2006 9:22 pm Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | XxX
hmmm
congrats |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|