|
|
| Autor |
Zpráva |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 392
|
Zaslal: út únor 21, 2006 8:10 pm Předmět: mobilni telefon...sluzby |
|
|
Premyslim o zmene spolecnosti ohledne mobilniho telefonu.Nechcete se tu podelit o Vase zkusenosti?
Jakou company by jste doporucili?Ja osobne mam SPRINT(dost dlouho),ale zacinaji me s*at.Mame od SPRINTU i local,internet,dishnetwork,ale co se tyce cell sluzeb...hm,kazdy mesic jsem s nimi na telefonu,protoze uctuji za neco,co jsme nikdy nepouzili  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: út únor 21, 2006 8:39 pm Předmět: |
|
|
Zdravim Piskle,
driv kdyz jsem cestoval tak jsem na Sprint PCS nedal dopustit signal vsude ve velkych mestech. No a tady na Samote u Lesa me je Sprint na hovno, tady si ani netuknu, tak jsem presel na Verizon a spokojenost ...
Zjisti si jak je to tam u vas se signalem a podle toho nakup  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: út únor 21, 2006 9:25 pm Předmět: |
|
|
Mobiku...ja na SPRINT nedala dopustit jeste pred 3 mesici,ale ted?Supervisorka(kravka..sorry),mi polozila telefon,kdyz si stale mlela svou a nechala me na HOLD,pak se laskave ozvala znova a rekla mi,zda-li mi muze pomoci jeste s necim jinym nez s mou stiznosti.Tak jsem ji rekla,ze ANO.At mi rekne jeji jmeno.No a ONA zavesila.Tak jsem volala na managment sprintu,baba byla velmi ochotna a ze mi zavolaji behem 24-48 hodin,protoze jsem rekla,ze to chci prosetrit.
No abych to zkratila.Manzel porad mele o VERIZON,ale jak rikas Ty,musim jeste zjistit pokryti.
Muzes mi "rici",zda-li mas od nich dobry plan a zda-li si mel nejake problemy ohledne uctovani nesmyslnych veci,ktere si nikdy nepouzil?
Dekuji predem pane  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: út únor 21, 2006 10:05 pm Předmět: |
|
|
Zdravim Piskle ,
problem jsem nildy nemel, zatim, co jsem provolal to me zauctovali nikdy vic nebo min, plan...shooot tusim za $40 na 800 minut, ale muzu se mylit ...
jo vlastne jsem mel problem Vykoupal jsem nechtene mobil v pivu, rano se probudim a zjistim ze nejde zapnout. Vyndam baterii, zkousim ususit nic. Zajedu do obchodu a rikam, hey neco se tu porouchalo On ze se podiva, prisel zpatky rika, to se neda opravit dame vam novy, rikam super kolik jsem dluzen a on ze nic, rikam Vyborny!! Preposli muj Contacts list na novy a on, to nejde. Kdyz nezapnem vas cell, tak cisla jsou ztraceny ... 200 cisel v ...
Toz dobra rada na zaver, kdyz jdes chlastat nech cell v dostatecny vzdalenosti od piva  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: st únor 22, 2006 12:58 am Předmět: |
|
|
T-Mobil
mimojine kvuli GPRS internet pripojeni a taky si vsechna cisla prevedes na SIM card  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 994 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: st únor 22, 2006 5:29 am Předmět: |
|
|
| Sprint pcs jsem mel 3 roky a z toho se me 5x pokusili okrast o 20-50$... Vzdy jsem musel travit hodinu na telefonu aby mi to vratili. (nekdy jsem jim ani nevolal) A jednou mi sami zmenily plan, ktery byl velice vyhodny, protoze byl uzavren pri reklamni kampani. (plan se mi uz nepodarilo zmenit spet ani po hodinach telefonovani)... A to nejsem sam koho okradli. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: st únor 22, 2006 7:07 am Předmět: |
|
|
No a jsme u toho.Sam mi Miro dosvedcil,ze problemy jsou.
Ja teda obema deckam platim insurance na mobila.Drive to stalo 4 baky.Pak 5 a dneska jiz 6 mesicne.Ale je pravda,ze kdyz se porouchal,tak mi dali novy.Teda nazvat to NOVYM se neda.Je to vzdy pouzity,ktery vypada jako novy.Muj syn ma telefon a minuty SHARE s manzelovym planem a jeste za nej chteji ku*vy 20 dolaru mesicne,jakoze druhou linku.
Za 1100 minut $85 baku,plus taxy(celkove to vyleze mesicne na 114 dolaru.
Nedavno jsem zhledla v TV,co za nesmyslne taxy SPRINT uctuje zakaznikum.To jsou:
LOCAL,GOVERMENT,TAXY VASEHO MESTA,COUNTY TAXY,911 TAXY,EMERGENCY TAXY a co ja vim co jeste.
To je normalka na kriminal .
Me dvou leta smlouva jiz vyprsela,dceri vyprsi za 3 mesice,manzelovi za 8 mesicu a synovi az v roce 2007.Je pravda,ze mame mobil to mobil free a to je dulezite,ale aby me nekdo okradal a ja sedela na telefonu a dohadovala se s nimi kazdy mesic?Kdo na to ma cas a nervy!
Zkuste mi sem jeste prihodit nejake zkusenosti.Budu Vam velmi vdecna.
Jinak ostatnim co sem prispeli dekuji  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 909 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st únor 22, 2006 6:55 pm Předmět: |
|
|
Ja mam Cingular uz nekolik let. Problemu ohledne billing nula, pokryti skvele, jenom by mohli byt levnejsi
Coz takhle zkusit nekterou z lokalnich, mensich spolecnosti, pokud necestujes mimo region? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: st únor 22, 2006 9:10 pm Předmět: |
|
|
Rigu...mimo region necestuji.Mame tu nejake METRO PCS.Lide tuto spolecnost nazyvaji METRO pi si shit.Ma blbe pokryti signalu.
Takze dneska jsem volala na insurance od sprintu,ze ma syn rozbity telefon(poprve...ma ho 5 mesicu).Vzdy mi ho(dceri) vymenili bez problemu.Jen za 10 baku deductible a dneska mi pani zvestovala,ze mi poslou jiny(ne novy,ze) a 50 baku deductible!Sem malem padla do vrtule  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: čt únor 23, 2006 5:50 pm Předmět: |
|
|
Tech regionalnich spolecnosti bude urcite vic. Soused ma Cincinnati Bell, cely ten bundle - pevna, mobil, internet, TV - nestezuje si a pry mu to jeste usetri.
Co s tema telefonama delate? Mob je namaci do piva, to chapu , ale co s nima delaji Tvoje deti ? Neni se co divit, ze vam zvedaji deductible ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: čt únor 23, 2006 6:30 pm Předmět: |
|
|
Bigu...muj syn dostal poprve v zivote mobil loni v kvetnu.Za 2 mesice mu vubec nefungoval.Nikdo mi nerekl proc,ale dostal novy(teda ne novy,ale asi nejaky co byl poruchovy jiz z fabriky).Ten prestal fungovat po 5 mesicich.Co s nim dela?Nic.Telefonuje.Nic vic.
A dcera?Ta mela LG shit,ktery ji menili nekolikrat az jsem je ukecala,at ji daji NOKII,kterou mam ja osobne jiz 4 roky.Je to takovy antik cell.Ale fachci super.A dceri je 20 let.Takze zadny maly harant.
A meho manzela cell?Ten ho ma 16 mesicu a vypina se mu asi tak 10x denne bezduvodne.
Co dodat?
Kdyz jsem se ptala baby z customer service,proc se manzelovi vypina a synovi sice telefon nejde,ale na display se mu objevuje searching for service a dovolat se muze akorat tak do....tak mi rekla,ze oba maji asi water damage.Tak jsem ji ujistila,ze do bazenu s telefonem manzel a syn nechodi a sprchuji se zasadne bez telefonu,tak mi mila pani rekla,ze staci,kdyz jsou SWEAT ,hlavne tady na FL a hned muze nastat problem a oni to nazyvaji WATER DAMAGE.
Takze...zasadne nenosit cell na kalhotech za paskem,ale nosit sebou cooler a v nem cellfouna
Asi jsem blbec.Muze mi to nekdo prelozit do radne cestiny?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: čt únor 23, 2006 6:48 pm Předmět: |
|
|
Presne z toho duvodu jsem odmitl dotovany telefon a radeji si koupil za cash vlastni. Potim se do nej, obzvlast kdyz v lete volam 5 hodin v kuse fotrovi, parkrat jsem ho hodil po dispatcherovi, uz z nej odpadlo par "nadbytecnych dilu", ale uz 2 roky je bez problemu. Ta investice se mi po roce vratila z toho, co jsem usetril na pojistkach.
Ale to je taky trochu o stesti  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: čt únor 23, 2006 8:00 pm Předmět: |
|
|
Bigu,ale vsechny telefony(prvni) jsme koupili.A ne za male penize.Syna stal kolem $200,manzela $220, dcery kolem $170.Muj pred 4 lety asi neco pres $140.
Myslis,ze bych mela kupovat za vlastni kazdych pul roku?Asi budu muset pri rozhovoru ze sprintem pritvrdit.Ja nejsem ATM bankomat rikam kazdym spolecnostem co uctuji neco,co jsme nikdy nepouzili.
Zrusim vsechno a zkusim jinou spolecnost...ku*vy jedny!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
:-) Anonymní
|
Zaslal: pá únor 24, 2006 5:31 am Předmět: |
|
|
Urcite bych sel s telefony v siti GSM.Tzn.Cingular nebo T-mobile.Osobne mam Cingular ,ovsem predplaceny.Ted asi kazdy namitne,ze je to drahe...ale dobre ctete: Cingular poskytuje tzv.Go phone plany ve dvou verzich.Tu jednu za 10 centu za minutu a $ 1 za kazdy den pouziti uplne pominu,je to nevyhodne...Ale druhy,GoPhone Pick Your Plan je uz o necem jinym.Pokud si zvolis rate za $ 69.99 -mas k dispozici 650 min anytime.Volani do site Cingular uplne zdarma a samozrejme noci a vikendy.Cely kouzlo tohoto tkvi v tom,ze pokud nepouzijes svych 650 min anytime,presouvaji se ti do dalsiho mesice..ALE POZOR !!! Nejsou to ve skutecnosti minuty,ale penize.Jelikoz tvuj kredit se ti mesicne strhavanim z tve debit-credit karty obnovuje a scita,scitaji se tim padem penize,ktere mesicne platis.
Jaka je ta nejvetsi vyhoda? Vetsina mych znamych pouziva cingular,tudiz s nimi volam kdykoli zdarma a mesicne usetrim 100% pres polovinu meho planu tzn.cca $ 30-40 .Ty se mi scitaji ...Nyni jsem si po pul roce zavolal na Cingular a rekl jim,ze chci aby mi kreditovali z5 na mou debitku cca.$250 co tam mam nasetrenych.Udelali to bez problemu a ja pokracuji dal .Takze suma-sumarum...Neprichazim ani o jedinou minutu volani ani o jediny dolar,ktery neprovolam.Samozrejme to same plati,budes-li chtit ucet zrusit. Nejsi totiz vazana zadnou smlouvou ci necim podobnym.Jejich telefony v Go sade se pohybuji uz od $29.99 ( napr. Samsung C207 je vyborny telefon) a pokryti je bajecny.Nemel jsem zadny problem s platbami ani mymuctem za cely rok,co tohle pouzivam.Vrele doporucuji:-) Link : http://onlinestorez.cingular.com/cell-phone-service/gophone/index.jsp selekce GoPhone Pick Your Plan... Mejte se:) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JaJa Anonymní
|
Zaslal: pá únor 24, 2006 12:47 pm Předmět: T-Mobile |
|
|
Ja mam T-Mobile, vzdycky jsem mela a jsem spokojena, rovnez snad vsichni moji znami. Volani z T-Mobile na T-Mobile je zdarma. Nepamatuju si, ze bych s nimi nekdy neco reklamovala. A jejich internet (na cesty) je taky supr vec, fungujici snad kdekoliv az na Smoky Mountains.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|