Truckeri

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Truckeri
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Autor Zpráva
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim po dlouhe dobe..
Gratuluju divce k ridicaku..asi se ted obcas trochu trapis,jako my vsichni na zacatku,co? Wink
Chci se zeptat a klidne mi to vyvratte..ale proc treba nekdo zacina u americke firmy a hlavne treba Werner kde se neda ujet denne vic,nez zakon kaze?
Ja zacal a do dnes jezdim u polaku a vlastne po 3 zaucovacich jizdach jsem zacal delat 1500$ tydne..kolik se da treba u Wernera vydelat?Ptam se proto,ze zivot je kratky na to,aby clovek zbytecne cekal,nez postoupi v nejakem pomyslnem zebricku a zacne vydelavat trochu vice..ale rikam,nevim,tak klidne o tom pokecejme-srovnejme..
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby mi tady radsi nekdo poradil, kde najit v Chicagu levne a bezpecne overnight parking pro soupravu. Nejlip nekde blizko intersection Harlem & I-290.

A owner operators z Chicaga ... platime za reference $500 uz po 90-ti dnech Wink

Ja bych pro polaka nejezdil ani kdyby platil trojskou unci za mili Nepsal jsem tady o tom uz sahodlouhy clanek a o vskutku horrorovych zkusenostech SCS s polskyma a ruskyma scammers z dob, kdy se pokouseli zalozit terminal v CHI??? Mozna jsem o to jenom mluvil s Danou a vtloukal ji do hlavy - americka certifikovana autoskola, :!:verifiable:!: experience/good DAC+DMV record u velke firmy Arrow zarna budoucnost, stabilni kariera cili - you write your own ticket. Kdyz u polaku zacinas, tak u nich taky vetsinou skoncis ... pokud neskoncis s nima v kriminale. A sorry, ale lidi, kteri pusti za volant nekoho "po 3 zaucovacich jizdach" do krimu patri.

Zivot je prilis kratky na to, aby ho clovek travil s polakama Mr. Green
american chopper

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 12:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rigu.ty jsi zvire:-)))
Vis co,ja tak byl odkojeny,mozna jsem mel stesti,nikdo me nikdy neojebal a tak funguju dodnes..navic,pokud vis kam se obratit,je to i vyhoda..ale urcite to bude jine,pokud jsi owner a o tom bych rad pokecal,opet se chystam koupit trucka,pokud je nejaka nabidka,dej vedet..jezdim ale 7dni v tydnu,coz nektere americke firmy nezkousnou..kdyz tak radeji na mail,obcas mam problem se tady dostat..
Big_Rig

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je mi echt lito, ze Te kojili polaci - musel's byt velmi hladne dite.

Nejsem si jisty, co myslis tou nabidkou? Ja trucky neprodavam, takze Ti zadny nabidnout nemuzu, ledaze bych Ti nabidl ten svuj, ale to jsem tady asi nemel vykecat, jaka je to kraksna Mad.

Sedni si na internet a googluj, ebayuj a truckpaperuj, prochazej mistni noviny. Az koupis, tak si to nech proklepnout NTP a porid si na to third party warranty. Staci jenom na key components - s truckem, kteremu nefunguje cruise, A/C a elektricke okna se porad da jezdit, ale bez prevodovky (nekam mi vcera zmizela z prevodovky 4, 12 a 13 Shocked Shocked Shocked ) ne.

Praci bych Ti taky mohl nabidnout, ale nejsem polak a kojit uz vubec nemuzu Embarassed
american chopper

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne,myslel jsem,ze kdyz pises o petikilu za reference,ze hledate ownery..asi jsem spatne pochopil..
..no a pokud jde o polaky..slysel jsem ruzne historky,ale mel jsem asi stesti,ci co..od zacatku jsem nesel pod 50K za rok a nikdy problem s placenim..vlastne prvni problem jsem mel,az jsem zacal delat u cecha a to bylo poprve a taky myslim,ze naposled..
Big_Rig

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

american chopper napsal:
Ne,myslel jsem,ze kdyz pises o petikilu za reference,ze hledate ownery..asi jsem spatne pochopil..
..no a pokud jde o polaky..slysel jsem ruzne historky,ale mel jsem asi stesti,ci co..od zacatku jsem nesel pod 50K za rok a nikdy problem s placenim..vlastne prvni problem jsem mel,az jsem zacal delat u cecha a to bylo poprve a taky myslim,ze naposled..

Jasna paka, ze hledame O/O's, to ja jsem asi spatne pochopil, co jsi mel na mysli. Popravde ja jsem se jen jednou letmo zminil, ze znam par ceskych ridicu z Chicaga a od te doby mi volaji z corporate v Clevelandu dvarat tydne, ze pry jestli teda uz jsem nekoho sehnal??? Az je me trapne rict, ze jsem to tak nemyslel a ze jsem jako recruiter naprosto nevhodny. Mozna mi konecne daji pokoj, kdyz nekoho sezenu Twisted Evil.

Otazka je jestli by to slo - musis mit platny SSN, samozrejme CDL, 3+ years verifiable experience (ale to by se snad dalo obejit, pokud by Ti polak dal reference a vyplnil background check papiry, ze delal drug testy a mel's je ciste - dobry road test je dulezitejsi), anglictina na takove urovni, aby ses bez problemu domluvil s *S*P*A*M*, coz mozna zni jako samozrejmost, ale ja znam kluky, co jezdi pro jednoho cecha a Ti by nemeli sanci uz jenom kvuli te anglictine.

Musis byt pojistitelny cili (relativne) cisty MVR, ale kdyz vzali me, tak vezmou kazdeho Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil.

GC neni potreba, pokud mas CDL + SSN bez napisu (nebo ze ktere se napis "ztratil" - PD se ted urcite zase bude stydet, ze je Cech Wink) a prohlasis, ze jsi citizen.

Truck musi byt '98/newer (i kdyz mam pocit, ze muze byt i starsi, pokud ho Andy schvali) a samozrejme platna DOT inspection. Musis mit vlastni registraci, coz je mrzute, protoze spousta jinych spolecnosti to plati z vlastni kapsy a non-trucking liability insurance (da se koupits company rebate jenom za $31 u Roemer), ostatni permits a insurace poskytujeme.

Ja ani nevim, kolik presne je ted pay rate ... Milage+F/S je mezi 1.45 a 1.55 zalezi na F/S a obcas taky na brokerovi. Jezdit muzes kolik chces (Tebe budou dispatcheri milovat, kdyz v tom trucku bydlis - ja se furt flakam Embarassed), pokud se log book shoduje s J-1 a fuel receipts a netvrdis, ze jsi jel do Chicaga ze Cincy 2 hodiny - nejsou to holt polaci.

A samozrejme, jak uz jsem tady psal - tahame rail containers, tudiz jsme "drayman". Ted dokonce mame i par, abych tak rekl, "dedicated runs", na ktere nejsou lidi, protoze nikdo nebydli v Chicagu Shocked. To, ze mas domicile v CHI je vubec velka vyhoda, nakladu hodne, nekdy az prilis hodne - proto me taky furt otravuji, abych nekoho sehnal Wink.

Nejake problemy s placenim samozrejme nehrozi - direct deposit kazde utery. Ted se jeste snazim nejak je presvedcit, aby zase otevreli terminal v CHI (ale na to musim nejdriv sehnat vic ridicu), a aby jsme meli stejne heath insurance jako corporate.

Ja jsem teda pro Cecha jezdil asi 3 tydny, nez jsem musel odejit, protoze kdybych neodesel, tak bych na nej musel zavolat policajty a par dobrych kluku by skoncilo bez prace, ridicaku, v krimu nebo deportovanych. To je tak, kdyz se clovek necha ukecat zenskou Rolling Eyes.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Business Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 7 z 7

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com