Chtel jsem po nich credit line 100$ a oni mi to zamitli!!!!!

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Chtel jsem po nich credit line 100$ a oni mi to zamitli!!!!!
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Credit History
Autor Zpráva
Pwepsi
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2006 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mp
Jsem rad,ze jses clovek,ktery hyri optimismem a ma lidi rad. Laughing
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2006 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mp:

Nevim, jestli ses od vojenske policie, martin prochazka, mily a pritulny, maximalne prospesny nebo mas maly penis. Z tveho nicku se neda vycist nic. Pro mne jsi proste jen jeden z dalsich anonymu, kteri sem zabrousi, vyzvraci se a jdou dal.
Nechci te nijak smahem odsuzovat, neznam te, ale ver mi, ze ac se hodne snazis vypadat jako cool guy, ve skutecnosti jsi trochu nekde jinde. Opravdovy cool guy by si totiz precetl to, cemu ty rikas nesmysly a lzi, zakroutil by nechapave hlavou a cool by zmizel. Opravdovy cool guy by se ani neobtezoval hodnotit komunitu podvodniku, nelegalu a zlocincu, do ktere omylem zabloudil a sel by hledat dalsi hodne a skvele chlapce.
Ja vim, ze lidi jsou tu ruzni. Maji ruzne osudy, jinou vychovu, vzdelani, financni zazemi, IQ, zkusenosti, vek, plany, sny... My tady nejsme zadna rodina. Krome par lidi bych asi na pivo nesel s nikym, protoze jsou mi hodne vzdaleni, ale pokud se tu chovaji slusne a chteji diskutovat, tak si nezaslouzi opovrzeni a odsouzeni. Toto je totiz DISKUZNI FORUM! To neni Svaz Cechu a Slovaku zijicich v USA! Jestli jsi toto nepochopil, tak budes hledat na podobnych strankach sobe blizke jen tezko.
Tak az priste prijdes, treba uz s nejakym jinym nickem a se snahou zapojit se a slusnou formou debatovat a nekomu pomoct, tak si nezapomen vic tolerance, pokory a skromnosti a tu falesnou svetackost a nadrazenost nad luzu nechej radeji doma.
Taky nezapomen, ze tyhle stranky tu nejsou pro to, aby byly prospesne Americe (ta to nepotrebuje), ale tem lidem, kteri se na nich schazi.
Skoda, ze uz si moje dobre minene rady neprectes, protoze uz neprijdes. Mozna prave ty by ti do budoucna prospesne byly. Minimalne ve vztazich k jinym lidem a ke krajanum obzvlast.
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2006 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mp, neni to ten maly peta ze starych stranek, pristarsi pan, ktery rano rozdaval dobre rady a pomahal vsem, aby prisel na vecer a vsechny zprcal do kulicky jaky ze to jsou kreteni a ze vsichni pojedou domu .... Rolling Eyes Laughing
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2006 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Skoda, ze uz si moje dobre minene rady neprectes, protoze uz neprijdes

A co teprve Mobovi dobre minene rady ... Mr. Green
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2006 5:56 pm    Předmět: Re: Nekomu... Odpovědět s citátem

Anonym "mp", zaslepen svou narcistickou sebestředností, napsal:
O kvalite techto stranek a "hvezdneho osazenstva" ostatne svedci nejen tve "vymluvne" prispevky.Omlouvam se spletl jsem si do tretice komunitu.

TO "mp" aneb "Úvaha o možném původu rádoby nadřazenosti anonyma mp":
...BTW milý "mp", ty se pleteš asi dost často - nebude to tím, že si vlastně nechceš sám sobě přiznat, jaký druh komunity vlastně hledáš? Nejdřív si přece musíš ujasnit, KDO vlastně jsi. Jedno je ale nad slunce jasné, určitě nejsi "cool guy" (jak to trefně vyjádřil ve svém výše uvedeném příspěvku Scout) i když se tak snažíš vypadat.
Nemůžu si pomoci, mě připadá, že - podle hysterie ve tvém příspěvku a také podle toho, jak si se ostře navezl do blonďaté samičky Písklete - jsi v jádru spíše "call gay" Very Happy (odvozeno od call girl). Proti gayům nic nemám, i když mezi ně rozhodně nepatřím (neboť žiju a nechávám žít), ale co bys řekl TÉTO rovnici:
být jiný než ostatní (než heterosexuální většina) + neschopnost (pramenící z osobní nevyspělosti) si to přiznat + neschopnost vyrovnat se sebou samým a potažmo se svým nejbližším okolím = mindrák (který se musí nějakým způsobem potlačit - a to nejlépe povyšováním sebe sama a ponižováním ostatních. A k tomu se nejlépe hodí třeba právě internetové forum,ne?
Take it easy (body, dodal by Kurvínek) Cool , každej jsme nějakej, mě je něco přes 30 a začal jsem jezdit na skateboardu Very Happy, přičemž ...náctiletý kluci to válej v U rampě 10x líp než já - tak to je a tak to beru, a chodím je snad fyzicky nebo virtuálně napadat? Ne, a to i přes to, že by si to ti smradi zasloužili Very Happy , nepochopili totiž Sad , že je ve mě zakuklenej Tony Hawk* Very Happy Very Happy

*Tony Hawk - žijící legenda, skateboardistický bůh těžce finančně za vodou...

A jestli někdo namítne, že skateboarding se nedá srovnávat s problematikou 4% menšiny, tak... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Very Happy
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2006 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ted si pripadam FAKT(fuck) jak dement.
Diky nejakemu mp.Ale na druhou stranu mam pro nej fuck omluvu Laughing .Asi ma problemy s erekci,tak si to prisel vyventilovat k nam.
Panove...dik.Diky Vam si pripadam opet jako zenska Razz .
Pro excellent..."blondate samicky".Kde si prosim te vyhrabal tento nazev? Mr. Green Laughing Razz Wink
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2006 12:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle,vykasli se na samicky,sama vidis,ze se tady udelala docela prijemna parta lidi,kteri ze nejen poradi,ale pokecaji o vsem,co zivot prinasi..
Pokud jde o nejake neshody,je to lidska vlastnost,hajit si svuj nazor,ktery muze byt rozdilny s nazorem toho druheho a myslim,ze jsme se tady vzdy nejak domluvili..
Zaver je takovy,ze pokud se nekomu forum nelibi,nemusi ho procitat,nebo ma moznost ty veci,ktere mu nic nereknou,preskocit..
No a jestli to je opravdu "maly Peta"..tak nad nim je dobre se max pousmat..
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2006 12:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
scout66 napsal:
Skoda, ze uz si moje dobre minene rady neprectes, protoze uz neprijdes

A co teprve Mobovi dobre minene rady ... Mr. Green

What the fuck, dude Exclamation Shocked Laughing
mp
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2006 5:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

...
No a jestli to je opravdu "maly Peta"..tak nad nim je dobre se max pousmat..[/quote]
---- tebe neznam ty jsi co zac?? Very Happy
Pro ostatni... co se vam nezda na nicku maly peta, hah??Budte radi, ze jsem vas prisel omrknout a uvodni tradicni sok aspon rozproudil diskuzi jak sleduju.Pribylo novych,ubylo starych.Konfrontace zadne, cili nuda, ne??Skoda ,ze MaPe uz je jen mirumilovnej starec...
mp
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2006 6:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Minimalne ve vztazich k jinym lidem a ke krajanum obzvlast.[/quote]

Skoto, nedelej machra ja taky umim psat... Very Happy Vypada to,ze jsi vyrostl? Razz Nebo jen piskle?? Very Happy Ok bando partyzanska asi vam tu amnestii" priklepnu Wink))))))
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2006 6:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

...rozdaval dobre rady a pomahal vsem, aby prisel na vecer a vsechny zprcal do kulicky jaky ze to jsou kreteni a ze vsichni pojedou domu .... Rolling Eyes Laughing[/quote]
-----------------
To neni mozny Mobe ,ze jsi prezil... Very Happy
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2006 6:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky nejakemu mp.Ale na druhou stranu mam pro nej fuck omluvu Laughing .Asi ma problemy s erekci,tak si to prisel vyventilovat k nam...
--------------
Very Happy piskle s tou demenci je to u tebe tradice, ale novinka je , ze vis co to je erekce. Co kamoska uz se mate radi??? Wink)))))))))))))))))))))))
mp
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2006 6:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zapomnel jsem dodat vyse a vyse mp, to potvrzuje stari, nebo dezorientaci jeste z ceska, kde jsem byl po x letech na dovolene.Nicemu v ty zemi nerozumim a asi jsem si kus ty blbosti vzal sebou do US.Vim vsak jedno, jiz nikdy vice.To uz je lepsi Rusko, tam aspon vite na cem jste.Jeste lepsi je Cuba, tam je to presne dany, super! Wink))))
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2006 6:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mp....tak je to ten starej,drzej,neomalenej malyPeta.
Tak tebe nam sem cert dluzil.Jasne,ze vim,co je to erekce,ale ty nevis,co je slusnost....a nikdy nebudes.A vis proc?Protoze mas hnusne zarytou povahu a nikdy se s nikym a nicim nedokazes smirit.Mas rypak vis nez je zahodno a jses jednicka ve stvani lidi proti sobe.
Jiz dlouho jsem "nevidela"tak zaryteho a zachmureneho cloveka,jako jsi ty.
Jo a moji demenci nech na pokoji.Lepsi dement nez vyje*anej uchylak Surprised))
Videla jsem v jednom storu pekne tricko.Na obrazku byl Bush a McCain a nad hlavou meli velkymi pismeny napsano:
"Meet the fuckers".Mozna,ze by tam bylo dobre pridat i Tvuj ksichtik...co? Laughing Razz
P.S. mam rada humor Mr. Green
mp
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2006 6:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

"Meet the fuckers".Mozna,ze by tam bylo dobre pridat i Tvuj ksichtik...co? Laughing Razz
P.S. mam rada humor Mr. Green[/quote]
----------------
Nezapominej , ze lidi se meni a dovoleno je i casem zmenit nazor, pry je to ted "IN" co myslis?? Very Happy Jinak nekecej hvizde, ze jsi tomu napisu na triku rozumela , muhehe...Wink)))))))
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Credit History Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 3 z 5

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com