Chtel jsem po nich credit line 100$ a oni mi to zamitli!!!!!

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Chtel jsem po nich credit line 100$ a oni mi to zamitli!!!!!
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Credit History
Autor Zpráva
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2006 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aeonfluks napsal:
Mate nekdo nakou zkusenost s rychlym budovanim kreditu pomoci tzv. personal loans pres banku??
Jsem tady jiz delsi dobu a zjistuji jak moc dulezity je mit slusnej credit report. Vsude po me chteji neprimereny depozity a uz me to stve. Mad

Sice tu nekdy nekdo tvrdil,ze se tu kazdy honi za dobrym creditem,ale mas pravdu v tom,ze good credit je super napr. pri koupi auta,pers.loan,zadosti o credit card..a tak dale.Proto ja osobne se staram o vsechny bills a tak pod. aby jsme s manzelem meli dobry credit.Jiz nekolikrat se nam to vyplatilo.Ale je pravda,ze kazdy ma svuj nazor jak si bude zachazet se svou credit. budoucnosti.Nejhorsi je ale to,kdyz nejaky vypatlanec zku*vi komusi credit na zaklade lzi.To bych pak magora asi povesila za kou*e Evil or Very Mad
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2006 11:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Chtel jsem po nich credit line 100$ a oni mi to zamitli!!!!!!!!!!!!

To si děláš srandu? Ty se domníváš že oni budou plýtvat peníze Ti otevřít účet na tak prťavý credit line? To by se jim vůbec nevyplatilo.

Tím že jses ptal o tak nízkou částku, tak si buď mysleli že vůbec nevíš jak se zachází s penězmi, a nebo že si děláš srandu. Zažádej si o 10,000, jako každý.
Anonymní

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2006 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak to sorry Piskle Smile)))Tim jsem minila excellent (730) pro tvou informaci......Na turisticky vizum jsem sem jezdila kdysi asi 5 let, minuly rok jsem vyhrala zelenou a ty blby vtipky a hlody si sem chodim cist, abych se trochu pobavila.....je to fakt husty...Kdyz nekdo potrebuje s necim poradit, tak bych mu tuhle stranku ani nahodou nedoporucila, no a ani jiny podobny stranky....A nechytej me tady za slovo ty TURISTO.....
Anonymní

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2006 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
No tak to sorry Piskle Smile)))Tim jsem minila excellent (730) pro tvou informaci......Na turisticky vizum jsem sem jezdila kdysi asi 5 let, minuly rok jsem vyhrala zelenou a ty blby vtipky a hlody si sem chodim cist, abych se trochu pobavila.....je to fakt husty...Kdyz nekdo potrebuje s necim poradit, tak bych mu tuhle stranku ani nahodou nedoporucila, no a ani jiny podobny stranky....A nechytej me tady za slovo ty TURISTO.....

Tak co sem chodis ty nano priblbla.nikdo te sem nenuti a cist si di jinam.na tebe tu nejsme zvedavy.
poroucim se.
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2006 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Anonymous napsal:

Tak co sem chodis ty nano priblbla.nikdo te sem nenuti a cist si di jinam.na tebe tu nejsme zvedavy.
poroucim se.

Asi bych to nenapsal jinak,pokud bych to napsal..
Ja si myslim,ze se tady debatky docela rozjely a pokud muzu mluvit za sebe,jsem tady uz dlouho a hodne veci jsem vedel,ale tohle forum me porad dava informace a odkazy,ze kterych se dovidam nove veci..
Libor
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 3:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Scoutiku,
Nechapu kdyz mas za rok prijem 60 000 USD tak proc kreditni kartu? No, myslim tim ze kreditky je potreba ale na to co vydelas tak to KILCO kreditu by ti bylo k nicemu.
A to co pise ANONYMNI? To je asi nesmysl. Credit kartu nedostanes, do te boby, az zacnes mit neco na splatky a nebo si muzes dat depisit na ucet, no a necerpat rok z uctu kde mas deposit.
A Piskle koukam ze je tady zase matka moudrosti.
Piskle

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Libore...jaka matka moudrosti?Ale prd clovece,jen me docela nastvalo,kdyz tu nekdo tvrdi,ze ma excellent credit score za par mesicu,kdyz ani nemel zadne prijmy,protoze tesne pred tim sem prifrcel.Kdyz scoutovi nedali credit card na pitomou 100,- a prijmy ma zdaleka pekne a nekdo dostal v jeden den jak debit(to je normalni) a credit card a za par mesicu excellent credit score...to nejde do hlavy.
A pokud tu nekdo napise,ze by tuto stranku nikomu v zivote nedoporucil,tak to primo NASERE.
Nejsem matka moudrosti,stale se ucim a nebranim se tomu,aby mi kdokoliv poradil.Ja se za to nestydim!I ve svych letech.
Ale takovou pitomost,co tu napsala slecna ANONYMNI si muze opravdu vymyslet jen......
My mame BOA jiz 7 let....a vim,co budovani creditu obnasi.Ani american nemuze mit za par mesicu EXCELLENT credit.Osobne jsem se na to ptala na patricnem miste.Ale to neni vubec podstatne,ze Wink
tom
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 6:25 pm    Předmět: credit Odpovědět s citátem

cauec vsichni, jsem v US asi 2 roky na green card a s creditem jsem nikdy nemel zadnej problem... Hned pri prvni navsteve BOA jsem bez problemu dostal checking account a credit card s limitem $250, protoze sem v tu dobu ani vic penez nemel. Na kreditku jsem nakupoval a vzdycky vsechno splacel v plny vysi a asi za pul roku uz me dali navyseni na $2500 a uz v te dobe jsem mel score 717... Tak nevim asi zalezi na koho zrovna v ty bance narazis... Navic amici na tohle pekne s*rou a pak se divej... tak cus
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to me mrzi ze Ti to nejde do hlavy....a muzete si me klidne nazyvat priblblou nanou, ale prisaham, ze je to pravda a nemam zadny duvod si to vymyslet.... Prijela jsem loni v dubnu a kdyz jsem sla do banky, tak jsem vubec nevedela,co je nejake budovani kreditu...Az tam mi to vysvetlili a poradili a opravdu jsem dostala jak debit card, tak credit....A teprve pred mesicem kdyz jsem byla v mortgage company (kde mi vyjeli credit score information) jsem se dozvedela,jaky je muj credit.....A to, ze bych nikomu nedoporucovala prave na tuhle stranku s diskusi o creditu to je pravda,protoze kdybych si tenkrat sla sem cist ja, tak bych ten credit jeste dneska nemela a v hlave jenom gulas.......
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
No to me mrzi ze Ti to nejde do hlavy....a muzete si me klidne nazyvat priblblou nanou, ale prisaham, ze je to pravda a nemam zadny duvod si to vymyslet.... Prijela jsem loni v dubnu a kdyz jsem sla do banky, tak jsem vubec nevedela,co je nejake budovani kreditu...Az tam mi to vysvetlili a poradili a opravdu jsem dostala jak debit card, tak credit....A teprve pred mesicem kdyz jsem byla v mortgage company (kde mi vyjeli credit score information) jsem se dozvedela,jaky je muj credit.....A to, ze bych nikomu nedoporucovala prave na tuhle stranku s diskusi o creditu to je pravda,protoze kdybych si tenkrat sla sem cist ja, tak bych ten credit jeste dneska nemela a v hlave jenom gulas.......

Muzu se zeptat,kde teda ty cerpas informace,kdyz tohle forum,na ktere pisou opravdu jen normalni lidi a mluvi o vlastnich zkusenostech,bez vidiny zisku za radu,nebo spise s rizikem,ze prijde prase jako ty a za snahu z nich jeste udela lopaty,je pro tebe jen na pobaveni?
Ty jsi asi nepochopila vyznam verejnych for..lidi si na nich vymenuji zkusenosti,snazi se pomoct ci naopak a taky si obcas nadavaji..ale tohle je v lidskem zivote tak nejak normalni a komunikace schopny jedinec to tak i bere..
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 7:27 pm    Předmět: Re: credit Odpovědět s citátem

tom napsal:
cauec vsichni, jsem v US asi 2 roky na green card a s creditem jsem nikdy nemel zadnej problem... Hned pri prvni navsteve BOA jsem bez problemu dostal checking account a credit card s limitem $250, protoze sem v tu dobu ani vic penez nemel. Na kreditku jsem nakupoval a vzdycky vsechno splacel v plny vysi a asi za pul roku uz me dali navyseni na $2500 a uz v te dobe jsem mel score 717... Tak nevim asi zalezi na koho zrovna v ty bance narazis... Navic amici na tohle pekne s*rou a pak se divej... tak cus

S navysovanim credit line s tebou plne souhlasim.Myslim tim u BOA.U jine banky nevim.A se snizovanim interestu mam jen ty nejlepsi zkusenosti(pokud si clovek zavola sam na snizeni interestu a navyseni credit line) v BOA jdou vstric.Nevim,zda-li to zavisi na tom,jestli u nich mas nejake accounty,ale ja osobne jsem s BOA spokojena.
Dobre,vzdavam to.Z niceho se tu da za pul roku vysplhat az na 800.Proc ne.Asi mam v hlave gulas.A za to muze CHICAGO-CZ.COM Razz
P.S. je pravda,ze spousta amiku na credit historii kasle.

Piskle Wink
mp
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 7:32 pm    Předmět: Zalezi na company, to je vse... Odpovědět s citátem

Piskle napsal:
Libore...jaka matka moudrosti?Ale prd clovece,jen me docela nastvalo,kdyz tu nekdo tvrdi,ze ma excellent credit score za par mesicu,kdyz ani nemel zadne prijmy,protoze tesne pred tim sem prifrcel.Kdyz scoutovi nedali credit card na pitomou 100,- a prijmy ma zdaleka pekne a nekdo dostal v jeden den jak debit(to je normalni) a credit card a za par mesicu excellent credit score...to nejde do hlavy.
A pokud tu nekdo napise,ze by tuto stranku nikomu v zivote nedoporucil,tak to primo NASERE.
Nejsem matka moudrosti,stale se ucim a nebranim se tomu,aby mi kdokoliv poradil.Ja se za to nestydim!I ve svych letech.
Ale takovou pitomost,co tu napsala slecna ANONYMNI si muze opravdu vymyslet jen......
My mame BOA jiz 7 let....a vim,co budovani creditu obnasi.Ani american nemuze mit za par mesicu EXCELLENT credit.Osobne jsem se na to ptala na patricnem miste.Ale to neni vubec podstatne,ze Wink

---------------
Je to jak pisu v nadpise.Klasicka banka kde mate ucet,vam nemusi dat vubec zadny credit coz bez soc.cisla take zpravidla cini.Naopak creditni spolecnost (ne banka) vam ho nabidne napr. v hodnote jak pise spravne kolega dole,200,300 atd.i na jine cislo.Je to na rozjezd, na start vasi creditni historie. V podobnem duchu jste i telefonicky pri zrizovani karty informovani.

Po roce se credit nasobi,zvetsuje.Pri pravidelnych splatkach, vsak jiz po nekolika mesicich dostavate dalsi nabidky na credit od jinych spolecnosti (ktere se dovedeli diky vasemu prvnimu creditnimu ustavu o vasi spolehlivosti)iformace o vas podava vas prvni zrizovatel, takze behem kratkeho casu si creditu muzete vybudovat diky jeho "reklame" nekolik, podle vaseho vyberu.

Castecne "bad" credit neni az tak naskodu jak by se zdalo.Protoze na vasich nesrovnalostech v platbach, opomenuti atd. ziskava financni ustav a penalizuje vas navysenim plateb, %, cimz sam bohatne a na vas vydelava. Takovy zakaznik (pokud samozrejme dal plati) je "paradoxne" jim vyhodnejsi Wink).
Na bilech tipu najem,neexistuje budovani creditu.Najmy se plati (meli by, zalezi na dodrzovani predpisu ownera) orig.bankovnim sekem banky. Ne vasim privatnim sekem s mikimauzem na titulce.

Nakup auta /noveho/ pro lidi mimo legalni status je tezko proveditelny,snad jen pres znamosti-pratele,(kteri to "vezmou na sebe") ci v "chicagske komunite". Klasicky americky dealer totiz zada spoustu informaci.(vypis platu,danove doklady,kompletni doklady osobni,samozrejme DL,potvrzeni hodnovernosti,hodnoceni zamestnavatele, adresy pratel co mohou potvrdit ruzne veci o vas, vedouci atd.je to vsak pochopitelne velmi dobrym startem pro kvalitni vyssi credit.

Take cim vetsi hotovost slozena za cenu auta ("daunpejment") tim lepsi moznost doplnkoveho creditu na zaplaceni zbytku ceny auta ve splatkach.A zase neni nutna klasicka banka, ale creditni company, ktera zpravidla s dealerem aut spolupracuje.

Zaverem, spousta lidi sem pise hlouposti a nepravdy, rekl bych snad z pocitu vlastni dulezitosti, ktera ovsem nikomu dalsimu nepomuze.Ti co zadaji o rady, by si kazdou odpoved meli overit ve vlastnich, mistnich podminkach v bydlisti.USA ma 50 statu a daleko vice jednotlivych odlisnosti.Konecne na internetu je vse dostatecne vysvetleno jen umet hledat v google zadanim toho praveho vyrazu.
Uspesny den.
Piskle

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2006 7:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A opet mensi rozdil.Pri nakupu noveho auta(ci ojeteho) dokladas vice dokumentu(W-2,paystub ci co ja vim jeste) pokud jsi FIRST TIME BUYER.My jsme kupovali loni v unoru nove auto a nechteli po nas nic,pouze DL a karticku od INSURANCE(jiz jsme nebyli first time buyers).Pred 14 dny jsme koupili opet nove auto a nic nez DL a INSURANCE.Znamost zadna,pouze velmi dobri zakaznici.Auta jsou od toho sameho dealera.Ja si myslim,ze pokud kupujete auto jiz po druhe ci po kolikate,asi po Vas nebudou chtit nic extra.Pokud nebudete platit,seberou Vam auto a mate prd.A pri dnesni ekonomicke situaci Vam snad daji auto na splatky i kdyby jste meli IDL.Porad jsem cekala na nejakou special nabidku...treba BUY ONE,GET ONE FREE.Ale stale nic Mr. Green Mr. Green Mr. Green Wink
P.S. opet jen moje zkusenost.

Naposledy upravil Piskle dne st únor 01, 2006 7:17 am, celkově upraveno 1 krát
Piskle

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2006 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste neco.Pro "mp".
Veta...Zaverem,spousta lidi sem pise hlouposti a nepravdy,rekl bych snad z pocitu vlastni dulezitosti...
To bych tak netvrdila.Spise bych napsala,ze sem lidi pisi ne hlouposti a nepravdy,ale pisi sem z VLASTNI ZKUSENOSTI.A vis proc?Kazdy stat v USA ma jine moznosti,pozadavky,pravidla..a tak dale.Jiny kraj,jiny mrav.
Nekomu se podari koupit treba vrtulnik v Ohio i bez povoleni k litani,jinemu nedaji ani nakouknout do price listu treba v Indiane,za kolik by si ten vrtulnik mohl eventuelne zakoupit z duvodu,ze nema povoleni k litani.
Blby priklad,ale snad to pochopis.
To je to same jako napr. s DL.V Chicagu easy,na FL na ho*no.Co vice dodat.Nevim Confused
mp
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2006 6:53 am    Předmět: Nekomu... Odpovědět s citátem

Piskle napsal:
Jeste neco.Pro "mp".
....Co vice dodat.Nevim Confused

-----------
Nedodavej tedy radeji nic a bud rada (pri tvem statusu),ze jsi rada.Tve zarucene "zazitky" totiz vyvolavaji jen pousmani.Ne vsichni jsou hlupaci,aby si nedosadili do rovnice. Naopak ja dodam malickost (urcite si ji najdes v anglicke verzi)z jednoho posledniho vynosu:" V pripade zjisteni neleg.pobytu..atd... bude dotycnemu zabaven veskery majetek, vcetne bankovniho konta, pred vlastni d...atd." Very Happy Jiny stat jiny vynos?? Nebo mrav?? Mozna si to zvladnes ujasnit. Very Happy V 'okoli' A.Walk Cir je sice docela hezky, ale priliz horko a "ohurikanovano".
O kvalite techto stranek a "hvezdneho osazenstva" ostatne svedci nejen tve "vymluvne" prispevky.Omlouvam se spletl jsem si do tretice komunitu.Nebude se to opakovat.Neni duvod.Tahle sestava je zrala ne pro jail, ale rovnou na prison. Osobne si nemyslim,ze tyhle stranky jsou Americe prospesne...
The End.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Credit History Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 2 z 5

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com