|
|
| Autor |
Zpráva |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 2:00 pm Předmět: jak dal? |
|
|
kdyz teda uz jsem se vdala, musim s nim zit cely dva roky nebo muzem kazdy bydlet zvlast?? (ja vim ze se to nema, ale co).
Jak to po ty dva roky probiha??
A kdy se pak muzu rozvest ??
Diky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 867 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 5:03 pm Předmět: |
|
|
Ja uz jsem se tesil, ze spolu s tim svym pink-punk rockerem budete mit krasne, potetovane deti s ruzovym mohawkem a uz se chces rozvadet ... Kam se vytratila romantika, laska az za hrob?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 9:01 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Ja uz jsem se tesil, ze spolu s tim svym pink-punk rockerem budete mit krasne, potetovane deti s ruzovym mohawkem a uz se chces rozvadet ... Kam se vytratila romantika, laska az za hrob?  |
xxx
Naposledy upravil XxX dne pá říjen 21, 2005 1:55 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 267 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 2:20 pm Předmět: |
|
|
xxx kolik ze je ti roku?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 443 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 4:34 pm Předmět: |
|
|
| Pepino73 napsal: | xxx kolik ze je ti roku?  |
Rozumem na 13 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 5:12 pm Předmět: |
|
|
Pepino to ma hezky latinsky napsane jako svoje motto, ale popravde receno, provdat se za punkovou hvezdu ... kdo z nas to necekal ?
Hlavu vzhuru , hlavne dostat aspon tu temporary card. Kamosovy se stalo neco podobneho, jestli ne horsiho, pred par lety a je tu vesele dal. Zarputile se odmital se starou rozvest, vybehal si tu temp. card a behem tech nasledujicich tri let se ozenil znova. Dneska je z nej hrdy US citizen. Kdyz Ti bude smutno, tak brnkni, nebo jeste lip prijed do OH - ozerem se Mobem a pujdem na hokej.
Go Jackets!
BTW. SICK WEBPAGE !
Martin |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 7:46 pm Předmět: |
|
|
| Henek napsal: | | Pepino73 napsal: | xxx kolik ze je ti roku?  |
Rozumem na 13 |
hele ty idiote, kdyz nemas co rict nerikej nic...mne stacej svy problemy, tak se hod do klidu a prestan se svyma debilnima komentarema, nejsem na ne zvedava!!
Pokazdy kdyz neco napisu tak k tomu musis mit milion poznamek, nechapu proc se o me tak zajimas, protoze ja o tebe nestojim, a ani jednou jsem na tvuj komentar neodepsala protoze te mam absolutne v pazi, ale uz mi zacinas vadit, takze laskave me zacni ignorovat...nemam o tvoje debilni komentare zajem, nech si je pro svou starou
Naposledy upravil XxX dne pá říjen 21, 2005 1:57 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Pepino to ma hezky latinsky napsane jako svoje motto, ale popravde receno, provdat se za punkovou hvezdu ... kdo z nas to necekal ?
Hlavu vzhuru , hlavne dostat aspon tu temporary card. Kamosovy se stalo neco podobneho, jestli ne horsiho, pred par lety a je tu vesele dal. Zarputile se odmital se starou rozvest, vybehal si tu temp. card a behem tech nasledujicich tri let se ozenil znova. Dneska je z nej hrdy US citizen. Kdyz Ti bude smutno, tak brnkni, nebo jeste lip prijed do OH - ozerem se Mobem a pujdem na hokej.
Go Jackets!
BTW. SICK WEBPAGE !
Martin |
Dik Marti 
Naposledy upravil XxX dne pá říjen 21, 2005 1:55 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 267 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: pá říjen 21, 2005 6:36 am Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Pepino to ma hezky latinsky napsane jako svoje motto, ale popravde receno, provdat se za punkovou hvezdu ... kdo z nas to necekal ?
Go Jackets!
BTW. SICK WEBPAGE !
Martin |
Bigu no jo tak to v zivote chodi nekdy je lepe nekdy hur...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: pá říjen 21, 2005 9:20 am Předmět: |
|
|
Tak to neni zase tak zle Amerika je o novych zacatcich. Mne se taky za poslednich sest mesicu udalo neuveritelne mnozstvi shyte, jak v osobnim tak profesionalnim zivote, az jsem jednou strcil hlavu do trouby a pustil plyn ... jesteze mam elektrickou.
Ted jsem si navic precetl Scoutikuv prispevek o te pul melounove pojistce a vypada to, ze si radsi pujdu hrat s plynem jinam ...
Ten Tvuj manzel ... je pojistitelny, topite doma plynem? .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: pá říjen 21, 2005 3:49 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Tak to neni zase tak zle Amerika je o novych zacatcich. Mne se taky za poslednich sest mesicu udalo neuveritelne mnozstvi shyte, jak v osobnim tak profesionalnim zivote, az jsem jednou strcil hlavu do trouby a pustil plyn ... jesteze mam elektrickou.
Ted jsem si navic precetl Scoutikuv prispevek o te pul melounove pojistce a vypada to, ze si radsi pujdu hrat s plynem jinam ...
Ten Tvuj manzel ... je pojistitelny, topite doma plynem? .gif) |
Tak zatim jsme se nejak srovnali, ale jinak mam manzela, ale jen papirove No co, uvidime jak to bude dal Zivot jde dal... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 391
|
Zaslal: pá říjen 21, 2005 3:55 pm Předmět: |
|
|
XxX..vis co se rika??
"Kvuli jednomu kviti,slunce nesviti". |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: pá říjen 21, 2005 4:02 pm Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: | XxX..vis co se rika??
"Kvuli jednomu kviti,slunce nesviti". | ja vim, dik  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: so říjen 22, 2005 1:07 am Předmět: |
|
|
Go Jackets!
BTW. SICK WEBPAGE !
Martin |
Dej vedet kdy budes v Columbus ja tam ted budu jezdit docela pravidelne for next 5-6 weeks ...
btw, chystam se ted v Nov. Na zapas USA-Canada. Jdes?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: po říjen 24, 2005 5:49 pm Předmět: |
|
|
| Pokud mas na mysli ten stejny zapas co ja, tak to je zensky hokej a i kdyz Jackets nam momentalne delaji ostudu po cele lize, tak bych prece jen radsi videl je prohravat, nez koukal na zensky hokej ... sorry feministky, ale v nekterych sportech zenske prece jen nemaji co delat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|