Visa Lottery - DV-2007

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Visa Lottery - DV-2007
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta
Autor Zpráva
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kosťa napsal:
Tak tos me moc neuklidnil...

Jasne, ze to tam neposlali. Kdyz jsi jim nezaplatil, tak nemaji duvod. Za dalsi, neznaji vsechny tvoje udaje. Pokud si matne vzpominam, tak je treba krome adresy i datum narozeni. Takze muzes byt v klidu.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 26, 2006 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Preju ti hodne stesti. Je to jedna z cest, ale na druhe strane si myslim, ze kdo chce v USA OPRAVDU zit, hleda jinou a nespoleha se na neco tak iluzorniho, jako vyhru v loterii.

Zajimaly by me tvoje "jine" cesty, fakt. Jestli si to na foru uz nekde psal, tak sem to nenasel a rad bych si to precetl, nasmeruj me tam. Diky.....
Kosťa
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 26, 2006 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

prvni odstavec v předchozím přízpěvku je od scout66 a ja nejsem anonymní ale trochu nesikovnej Kosťa Very Happy
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: čt leden 26, 2006 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to Kosta:

ne ze bych byl liny psat, ale uplne jednoducha odpoved:
Projdi si vsechna pristehovalecka viza v imigracnim zakone, vyber si to, ktere je ti "nejblizsi", nastuduj ho a udelej vsechno tak, jak je potreba. Paleta je siroka a ja stale tvrdim, ze USA maji jeden z nejbenevolentnejsich, nejspravedlnejsich a nejpruhlednejsich imigracnich zakonu z ekonomicky nejvyspelejsich zemi sveta.
Pokud zadne takove nenajdes, tak stejne nezbyva nic jineho, nez prijet a uz zustat.
Racik
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá leden 27, 2006 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Scoutiku,

To bych zase netvrdil ze Spojene Staty poskytuji nejvetsi immigraci. Co treba Spojene Kralovstvi nebo Francie? V Anglii zije vice cizincu nez nasincu. Jedina vec dostat v USA zelenou cartu je svatba,H viza,rodina a loterie. Jinak amerika na kazdeho kasle. Jo jeste muzes to udelat nejak pres pravnika ale stoji to dost penez. Na toz jak je Amerika velka, tak moc immigracnich viz nedavaji. A to jeste k tomu musis cekat min 1 rok na ty viza.
Zdar
ShaQuan

Registrace: 15. 05. 2006

PříspěvekZaslal: po květen 15, 2006 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
to Kosta:

ne ze bych byl liny psat, ale uplne jednoducha odpoved:
Projdi si vsechna pristehovalecka viza v imigracnim zakone, vyber si to, ktere je ti "nejblizsi", nastuduj ho a udelej vsechno tak, jak je potreba. Paleta je siroka a ja stale tvrdim, ze USA maji jeden z nejbenevolentnejsich, nejspravedlnejsich a nejpruhlednejsich imigracnich zakonu z ekonomicky nejvyspelejsich zemi sveta.
Pokud zadne takove nenajdes, tak stejne nezbyva nic jineho, nez prijet a uz zustat.

hmmm to je zajimavy na to jeste mrknu, ja sem myslel ze jedina sance, jak ted jet do statu, a legalne tam zustat a pracovat, je prave ta GC. Pracovni viza totiz jak sem se dozvedel daj Staty jenom tehdy, kdyz nejaka americka firma projevi o mou osobu zajem a pozada me esli bych tam nemohl pracovat, tak tehdy je dostanu, ale ne jindy, jako ze ted pudu na velvyslanectvi reknu jim: "dobry den, mam zajem o pracovni viza do statu, chtel bych tam pracovat a posleze mozna zustat" Tak mi je asi nedaj, uz s turistickejma je docela problem po tom utoku z 11.zari, a to ani nemuzes legalne pracovat ze jo, takze se mi zdala GC jako jediny legalni reseni prace v US. Omlouvam se za svoji hloupost a nedostatecne informace, ale vsechno dohledavam sam, a sem z toho docela v ******, bcs tady se dozvim to tady zase tohle, ten mi rekne ze tohle je nejlepci ten zas tohle, vetsina se mi vysmeje s tim: Proc chces do ameriky, tady je to nejlepci zustan tady. takze sem docela v blby situaci, A kdyz sem se tady jeste dozvedel ze vylosovani v loterii jeste neznamena ze mi du kartu daji, ale ze jese budou vybirat nejvhodnejsiho kandidata, tak je mi jasny ze tu kartu dostane nejakejch vysoce inteligentni vysokoskolak, nejlepe dobry programator nebo doktor, ktery pro Staty predstavuje daleko lepci prinos nez ja, holt je to tezky. A vubec kde najdu nejaky moznosti jak jinak se stat obcanem us??? Jedna podminka je asi manzelstvi s obcanem statu americkych, ale jiny moznosti tu nejsou??
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po květen 15, 2006 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShaQuan napsal:
A kdyz sem se tady jeste dozvedel ze vylosovani v loterii jeste neznamena ze mi du kartu daji, ale ze jese budou vybirat nejvhodnejsiho kandidata, tak je mi jasny ze tu kartu dostane nejakejch vysoce inteligentni vysokoskolak, nejlepe dobry programator nebo doktor, ktery pro Staty predstavuje daleko lepci prinos nez ja, holt je to tezky.

Z lidi co losuji si nikoho nevybiraji. Ten kdo uz se jednou kvalifikuje do loterie, ma stejnou sanci, jako vsichni ostatni. Jde akorat o to, ze losuji vyssi pocet lidi, nez je mist, protoze pocitaji s tim, ze ne vsichni budou mit zajem nebo jsou zpusobili. Kdyz te pak vylosuji jako jednoho z poslednich, tak to nemas jasny, protoze kvota se naplni tema predeslejma.
ShaQuan

Registrace: 15. 05. 2006

PříspěvekZaslal: po květen 15, 2006 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aha, tak to sem rad ze aspon tak, no doufam ze splnim teda ty pozadavky a ze kdyby me naaahodou vylosovali, tak bych mohl odjet, fakt bych moc chtel, mam jednu znamou v NY, kera ma velkej byt,a mam moznost u ni pobyvat, takze s ubytovanim je to vyreseny, a praci mi prej taky teoreticky bude moct dohodit, takze na zacatek je to dobry, a jeste:
cetl sem neco o tom ze s vlastnictvim GC je spojene taky pravo pozadat o obcanstvi ve statech, coz je dobre, bcs kdyby nenastaly vetsi komplikace, kery doufam ani nenastanou Very Happy tak bych rad zustal, snad to vyjde, i kdyz uz se losuje na 2008, no, ten 2007 sem prosvihl, kua, ale tak stane se, pevne doufam ze to vyjde, jinak dikec moc za info Cool
Speedy
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne srpen 06, 2006 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si myslím že šance na GC jsou velice malé a tak bych se s tim nepáral jel tam na černo (2 známí už tam tak jsou a nemají se špatně) našel si nějakou ubytovnu pro začátek pak nějakou podřadnou práci a nakonec třeba podnájem. Jsem v této oblasti sice neinformovaný ale mohlo by to klapnout já jsem sice člověk který neplánuje nic dopředu a až na místě řeší problémy takže bych byl schopny tam odletět celkem bez peněz a tam bych viděl jak dál. Prosě kdybych viděl že to tam nezvládnu tak beru zpáteční letenku a trdá dom.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út září 19, 2006 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Visa Loterry - DV - 2008

http://www.chicago-cz.com/forum/viewtopic-1233.html
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com