|
|
| Autor |
Zpráva |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 484 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: ne září 23, 2007 8:25 am Předmět: |
|
|
| Precti si "Pribeh opravdoveho cloveka"pak se ti rozsviti............. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bernau
Registrace: 24. 02. 2007 Příspěvky: 192 Bydliště: Florida
|
Zaslal: ne září 23, 2007 8:48 am Předmět: |
|
|
Nevim, mozna je to tim, ze jsem vyrostl v ceskoslovensku, ze vidim za vsim komplot.
Nedelal jsem zadny research jako uzivatel nade mnou a po pocatecnim soku jsem prohledl.
Jakmile Bush prohlasil, ze musi zautocit na irak, rekl jsem si ze to bylo zatracene vyhodne pro US gov a predevsim pro dvojku B+Ch co se stalo 11.9. (vzpominate jak vypukla 2. svet. valka? Utok na nemecky rozhlasovy vysilac v Gliwicich...)
Irak, ted se mluvi i o Iranu a celem strednim vychode. A co je cely stredni vychod? ROPA!
Zadalsi to znamena obrovske zisky pro zbrojni prumysl a pro jednotlivce ve vlade.
Ze pri tom nestesti 11.9. zahynula spousta nevinnych lidi? Lidi je jak sracek. Podivejte co se deje v iraku. Umira tam spousta lidi denne a who gives a shit?
Je smutne, ze na celem tom valecnem byznisu bohatne par vyvolenych a zbytek ameriky jde do sracek.
Ale tak to vzdycky bylo a bude se vsemi valkami.
Mnozi na tomto foru vi, ze zivot tady miluji a amerika je muj domov. Nicmene si myslim, jako ostatne vetsina soudne uvazujicich lidi, ze Bush je imbecil. Cheyney a ostatni naftovi magnati jsou za "obchodni" politikou bileho domu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|