Komu patri svet?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Komu patri svet?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> US ekonomika
Autor Zpráva
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2008 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Redneck napsal:
Jdu si trenovat strelbu ze sve SAVAGE shotgun (cca $12.500) do svych 1500 ackru lesa (cca $5M), kdyz uz asi zitra vypukne ta valka...

No počkej až Obama bude presidentem. On a Pelosi Ti tu flintu vezmou.
Redneck

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2008 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dont think so, to uz tady budou ty palisady..., takze jedine pres mou mrtvolu Twisted Evil . Spis se obavam, ze me Vysusena Treska a Usaty Torpedo budou chtit zdanit jeste vic. Uz ted platim na danich vic, nez je dvojnasobek prumerneho rocniho prijmu...
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2008 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Redneck napsal:
Dont think so, to uz tady budou ty palisady..., takze jedine pres mou mrtvolu Twisted Evil .

Jo, to si říkej. Stejně jak to si říkali lidi během Katriny. Fízlové přišli, namířili M-16 do ksichtů lidí kteří měli zbraně, roztřískali nebo zabavili je, a nechali lidi bezobraněné. Mad Mad Hnus. Když nějací komouši nazývají policajty v USA Gestapo, bohužel nemůžu se poldů v tomto případě moc zastávat. Brzo po těch akcí jsem začal podporovat NRA.
Redneck

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2008 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo pdmlynku, NOLA police to je, lepereceno byla (doufam) kapitola sama o sobe... Ale jinak si law enforcement dost vazim a cenim si jejich prace. Sam mam badge, i kdyz jenom jako dobrovolny hlidac parku a to jenom proto, ze nektere me pozemky sousedi nebo i zasahuji do state park.
A nez se prosadi novy restriktivni zakon o zbranich, nez se uvede v platnost atd, atd, do te doby tady uz zrejme ani jeden z nas nebude... A do te doby si tech svych par kousku pekne uziji. A jako investice jsou dobre zbrane lepsi nez zlato, ze Gejdosi?
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2008 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Redneck napsal:
No jo pdmlynku, NOLA police to je, lepereceno byla (doufam) kapitola sama o sobe... Ale jinak si law enforcement dost vazim a cenim si jejich prace. Sam mam badge, i kdyz jenom jako dobrovolny hlidac parku a to jenom proto, ze nektere me pozemky sousedi nebo i zasahuji do state park.

No, já si policajtů taky vážím. S Tebou souhlasím. Ale mám problém s některými federálními jednotkami, jako např. ATF. Když slyším od pravičáků o Waco, nebo Ruby Ridge, tak už nad tím nemávám rukou jak dříve.

Redneck napsal:

A nez se prosadi novy restriktivni zakon o zbranich, nez se uvede v platnost atd, atd, do te doby tady uz zrejme ani jeden z nas nebude...

Nejsem si tak jistý. Pořád státní vlády se pokouší omezovat naše práva. Je to hnus. Ve státě kde žiju Clintonův ban nevyprchal (mimo pro státní policii), je zákon že když se kdekoliv prodá první zbraň která je smart gun tak ostatní se nebudou už moc prodávat (mimo pro státní policii), nemůžeš dostat carry permit (mimo státní policii), atd.

Navíc nezapomeň že Heller převrátil DC zákony jen o chlup (5:4). Než se nynější žaloby oproti Chicágu a San Francisku dostanou před SC, tak Obama už tam bude mít 2 nebo 3 nové soudce. Myslíš si že Scalia, nebo Thomas vydrží do 2012 nebo 2016?

Redneck napsal:

A do te doby si tech svych par kousku pekne uziji. A jako investice jsou dobre zbrane lepsi nez zlato, ze Gejdosi?

Jo. Jen se podívej na ceny Class III.
Redneck

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2008 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukam pdmlynku, ze jsi taky ptak-nocnik... Statnich zakonu o zbranich se nebojim - ziji v Mississippi. Mimo jineho loni rozsirili zakon o nutne obrane, takze ted uz muzes pouzit deadly force i pri obrane majetku, a to i pri obrane ciziho majetku.
No a zbrane jako investice pouzivam uz hodne davno...ani radeji nebudu upresnovat.
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2008 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Redneck napsal:
Koukam pdmlynku, ze jsi taky ptak-nocnik... Statnich zakonu o zbranich se nebojim - ziji v Mississippi. Mimo jineho loni rozsirili zakon o nutne obrane, takze ted uz muzes pouzit deadly force i pri obrane majetku, a to i pri obrane ciziho majetku.
No a zbrane jako investice pouzivam uz hodne davno...ani radeji nebudu upresnovat.

Mississippi.Hmm,moc o tom state nevim,jen kdyz jsem tam projizdel.Rovina,mocaly,komari a vlhko. Take jeden z nejchudsich statu.Asi take ne moc Cechu v okoli.
No ale pamatuji ji si ze tam byly docela sexy holky. Z jednou jsem dokonce mel tu "cest" kdyz jsem zil v Oklahome.Hot blood. Razz
Vcera jsem se vratil z Palm Springs,ca. a zadnou obcanskou valku jsem nevidel. Wink
Akorat jsem si vsimnul ze hodne Rv dealeru zavrelo sve obchody a Quartzite,Arizona kde jsou dost zavisli na snow birds pres zimu, byla jako ghost town,ale byl tam nejlevnejsi benzin(3.14 za gallon).

Samozrejme ze financni krize zastihne par millionu lidi nepripravenych,ale Amerika mela skoro 30 dobrych let.
Az tech poslednich par let pod presidentem "Kerem" se to vsechno posralo. Mad
Co ja sleduji je inflace.
Jesli pujde nahoru je znovu cas investovat do pozemku a baraku.
No uvidime.Hlavne aby nebyla zase dalsi blba valka s Iranem.azp. Rolling Eyes
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2008 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hi, hi, taky se pamatujes na staty a mesta podle holek, co? Nejlepsi metoda se ucit zemepis, podle mne...- na moc nezapomenes!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> US ekonomika Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com