|
|
| Autor |
Zpráva |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: čt srpen 25, 2005 12:07 pm Předmět: :) |
|
|
Tak to ja jsem asi tak neco napul. Desatnik absolvent se specializaci spojar a jednim vracenym povolavacim rozkazem do Lipnika nad Becvou. V te dobe by to byl asi hodne prodrbanej rok zivota, tak jsem radsi zustal cukrovana babovka.
A taky me mrzi, ze v pripade valecneho konfliktu bych pouze hlidal zeny, deti a geronty nekde v krytu, i kdyz jako vojak a velitel jsem mel obrovsky potencial k dalsimu rustu a postupu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1036 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt srpen 25, 2005 12:27 pm Předmět: |
|
|
| Pepino73 napsal: | Prej se rika ze kdo ma modrou a nebyl na vojne neni chlap  |
Nesmis vsemu verit  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
|
Zaslal: čt srpen 25, 2005 12:42 pm Předmět: :) |
|
|
Sak ja tomu neverim
Kdo byl na vojne, je jedine trochu zdeformovanej a castecne postizenej. To je vsechno  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
Registrace: 17. 01. 2005 Příspěvky: 157
|
Zaslal: čt srpen 25, 2005 3:08 pm Předmět: |
|
|
Modrou mam samozrejme taky a vubec to nevadilo a stal jsem se clenem ,,Elitneho streleckeho klubu dustojniku v zaloze,,  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 270 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: čt srpen 25, 2005 11:51 pm Předmět: |
|
|
scout66 myslis ty osklive kasarna hned u te hlavni cesty v Lipniku nad Becvou??? Ne ze bych tam byl ,ale pokazde co jsem jel okolo jsem troubil a smal se tem co tam byli  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
|
Zaslal: pá srpen 26, 2005 6:09 am Předmět: :) |
|
|
| jj. to jsou ony. to je desne ponure misto. sice bych to nemel moc daleko domu, ale byl jsem rad, kdyz jsem jim tam ten povolavak nesl nazpet. az realita dnesnich dnu nechava jasne vyniknout tehdejsi absurditu Ceskoslovenske lidove armady |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leoš Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 26, 2005 7:32 am Předmět: |
|
|
| Jak dlouho si myslíte ze amerika bude s irákem bojovat? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kurvinek Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 26, 2005 8:21 am Předmět: |
|
|
Dva,tri roky to potrva.Pak se Bush presune do Iranu.Americane nedokazi zit bez valek.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leoš Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 26, 2005 9:15 am Předmět: |
|
|
| Ale za dva nebo tři roky se terorismus nevyhubí. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: pá srpen 26, 2005 6:26 pm Předmět: |
|
|
| leoš napsal: | | Jak dlouho si myslíte ze amerika bude s irákem bojovat? |
Amerika bojuje s Irakem?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kurvinek Anonymní
|
Zaslal: so srpen 27, 2005 8:08 am Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | leoš napsal: | | Jak dlouho si myslíte ze amerika bude s irákem bojovat? |
Amerika bojuje s Irakem?  |
Jo,bojuje s mistnimi povstalci a atentatnikama.Trosku to Americane podcenili. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PINARD Anonymní
|
Zaslal: so srpen 27, 2005 6:15 pm Předmět: Armada....... |
|
|
Tak jsem si precetl vsechny prispevky o tvem (Leosi) zajmu vstoupit do US armady. Ja jen kratce....
V 95tem jsem mel jako instruktor (cizinecka legie) v Regine na Francouzske Guyane pod rukou vycvik jedne casti US Comanda Marinnes specializovane na boj v dzungli. Opravdu zadna slava,kluci jsou nacpani proteinami a proto vypadaji jak robokopove, ale s jejich fizickou.... No nic.
Pokud se chces do US armady dostat, zajed do USA, prvni naborove stredisko a pokud jsi zdravotne OK, nebude to problem.
Dalsi vec. Zold v US armade je opravdu nizky. Pokud neopustis kasarna, je priblizne stejny, ale po jejich opusteni mas v legii dvakrat az trikrat vice, nez u amiku, kde se zold ani v nasazeni nemeni.
Dalsi..... Pokud se chces pouze podivat za slusne prachy do Iraku, spousta bezpecnostnich sluzeb schani chlapiky na ochranu ropovodu, konvoju ....atd.
Ovsem po letech stravenych ve vojenskem munduru ti doporucuji se teto cesty vyhnout. Na zivot se da vydelat i jinak. A pokud ne USA, zkus to treba v UK. Je to jednodussi a budes tam legalne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leoš Anonymní
|
Zaslal: po září 05, 2005 12:27 pm Předmět: |
|
|
| Pinarde jak jsi to myslel?Pokud bych tam měl občamství tak bych tam byl legálně nebo ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leoš Anonymní
|
Zaslal: po říjen 24, 2005 12:29 pm Předmět: |
|
|
| Chlapy mohu se vás ještě zeptat?Kolik je ten věkový limit? |
|
| Návrat nahoru |