|
|
| Autor |
Zpráva |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1036 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st duben 30, 2008 4:00 pm Předmět: Ross Hedvicek |
|
|
Nedavno tu nekdo zminil jeho jmeno. Pry nejproslulejsi cecho-american, alespon co se tyka ohlasu na internetu. Bohuzel pro neho v negativnim slova smyslu.
Protoze jsem o nem predtim neslysel, tak jsem si vyhledal par jeho clanku, blogu a komentaru. Dokonce jsem ho objevil i na Wikipedii.
Nektere jeho clanky mi prisli docela zajimave a ctive (napr. Swingujici spioni )a nektere zase tak trochu pritazene za vlasy. Prislo mi, jak by zil v porad v predstave, ze v Cesku jsou stale u moci komunisti. (I kdyz neni se co divit, kdyz jsou 3. nejsilnejsi stranou v parlamentu).
Podle me, kdyby psal trochu kultivovanejc, tak by ho lidi vice brali vazne a nemel by nalepku *S*P*A*M* a vecneho kritika.
Co si o nem myslite vy? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1390 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: st duben 30, 2008 4:29 pm Předmět: |
|
|
| Mě to připadá že on mermomocí vidí na ČR jen to nejhorší a miluje na ČR nadávat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 484 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: st duben 30, 2008 6:29 pm Předmět: |
|
|
| Ja si myslim ze v cesku porad vladnou komunisti,zrovna se snazi svrhnout vladu.Protestujou proti radaru a veri ze opet prijde VITEZNY UNOR. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: st duben 30, 2008 11:29 pm Předmět: |
|
|
Rosta je zajimavy charakter. Obcanstvi kanadske,zije na floride. Nekde jsem cetl ze neni Cech ale Srb. Rozhodne Cesky umi.Nektere jeho clanky jsou dobre napsane,nazory jednosmerne.Me nevadi.Mam svuj nazor. AzP.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ruda Anonymní
|
Zaslal: st duben 30, 2008 11:34 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | Mě to připadá že on mermomocí vidí na ČR jen to nejhorší a miluje na ČR nadávat. |
Ceska Republika ma porad hodne nedostatku, cili kdyz nekdo jejich politiku kritisuje, neni na tom nic spatneho. Takovych lidi by melo byt vice.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
munchen boy Anonymní
|
Zaslal: čt květen 01, 2008 4:44 am Předmět: |
|
|
tak v ničem má pravdu v ničem né no-ale když utekl v roce 1986 na zájezdu se svazarmem do rakouska a po roce 1989 umí jen nadávat/i když občas oprávněně) -no holt na floridě se nadává jinak než v praze  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ruda Anonymní
|
Zaslal: čt květen 01, 2008 6:40 am Předmět: |
|
|
| munchen boy napsal: | tak v ničem má pravdu v ničem né no-ale když utekl v roce 1986 na zájezdu se svazarmem do rakouska a po roce 1989 umí jen nadávat/i když občas oprávněně) -no holt na floridě se nadává jinak než v praze  |
Clovek ktery zil v Ceske Republice muze klidne svou vlast kritisovat.
Co me sere, jsou lidi kteri nikdy v zamori nebyli a vse zde kritisuji  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
munchen boy Anonymní
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 710 Bydliště: Canada
|
Zaslal: so květen 03, 2008 4:08 pm Předmět: |
|
|
Ja ho osobne neznam, ale muze to bejt zajimavy clovek. Docela bych se rad s nim seznamil.
Kdybych umel psat jako on, tak zrejme nemusim makat manualne  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
munchen boy Anonymní
|
Zaslal: ne květen 04, 2008 5:16 am Předmět: |
|
|
cože to vlastně rudo děláš?makáš na stavbě nebo něco podobnýho ?něco s trubkama?
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1036 Bydliště: Praha
|
Zaslal: ne květen 04, 2008 5:17 am Předmět: |
|
|
| Rumburak napsal: |
Ja ho osobne neznam, ale muze to bejt zajimavy clovek. Docela bych se rad s nim seznamil.
Co jsem cetl jeho prispevky o Kanade, tak o ni taky moc s laskou nepsal. Je to s podivem, kdyz sam ma kanadsky pas. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: ne květen 04, 2008 8:36 am Předmět: |
|
|
| munchen boy napsal: | cože to vlastně rudo děláš?makáš na stavbě nebo něco podobnýho ?něco s trubkama?
 |
Kdyby jsi pozorne cetl muj pribeh, tak se to dozvis. Je to tam vse podrobne popsane.
Ja vim, pro nekoho je to moc dlouhy a nudny cteni.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: ne květen 04, 2008 9:41 am Předmět: |
|
|
| czolgos napsal: | | Rumburak napsal: |
Co jsem cetl jeho prispevky o Kanade, tak o ni taky moc s laskou nepsal. Je to s podivem, kdyz sam ma kanadsky pas. |
To neznamena ze kdyz ma nekdo kanadsky pas, ze se vsim v Kanade souhlasi.
Ja mam kanadsky pas take a vim ze tu vse neni "ruzove", jak si mnoho lidi mysli.
Hlavne tedy cesti cikani  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dezzi
Registrace: 27. 12. 2006 Příspěvky: 56 Bydliště: Kroměříž,ČR
|
Zaslal: út květen 06, 2008 10:48 am Předmět: |
|
|
Nj,Kroměřižák  |