|
|
| Autor |
Zpráva |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1001 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: pá srpen 12, 2005 8:11 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | to jsem tim taky myslel ze si jako na mirka dusina hrajes a chtel bys jim byt
jinak tak nam to vypada na dalsiho ilegala co? jakmile lidi vahaji mnluvit o papirech tak presne vime na cem jsme.... proc by ses o zelene nebo prac pov popr obcanstvim musel zminovat soukrome???
to jsme zase nekoho dostali, jinak myslel jsem si ze toto je fajn stranka az do ted, uz sem nikdy neprijdu a doufam ze jana taky ne- ta jedina mela trochu rozumu  |
Zajimave je ze tento post nam prisel ze stejneho pocitace jako vsechny posty od anonymni Jany z Clevelandu .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: pá srpen 12, 2005 11:18 pm Předmět: :) |
|
|
Ony se na tom PC stridaji podle toho, jak maji smenu v bance
Samozrejme, ze se za svuj statut nijak nestydim, ale mne zase prijde divne, ze se ta holka (ty holky) tak strasne zdrahaji napsat i blbej mail nebo se slusne zaregistrovat , kdyz chteji opakovane diskutovat. A vystupovat na foru jako dve osoby a jeste se navzajem chvalit a podporovat? To mi prijde mirne schizofrenni, uz trosku vic uchylne a nejvic asi unfair. Hlavne vuci tem, kteri nemaji moznost porovnat IP adresu
No nic. Jedno tema je snad u konce  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Peter Mlynek Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 14, 2005 11:23 pm Předmět: Re: falesnej ssn v dc? |
|
|
| jana napsal: | | kdo z vas bydli v dc a rekne mi kde teda spis jak sehnat falesnou karticku ssn rychle a levne? ja vim ze na adams morgan , ale koho oslovim a jak? |
Promiň ale nerozumím Ti. Ty chceš aby Ti lidé pomáhali porušovat zákon? Blázníš? Mám dojem že lidi rádi pomůžou druhému v tísni, ale prosit lidi aby za Tebe dělali zločiny, je nějaké divné. Nebo Ti nerozumím co píšeš? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jindra Anonymní
|
Zaslal: so říjen 01, 2005 11:49 pm Předmět: Re: :( |
|
|
| To je spravny nazor, skterym opravdu souhlasim, dosazene vzdelani neni primo umerne vysi inteligence, zvlast co jsem si precetl o bankerce Jane. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: ne květen 14, 2006 1:33 pm Předmět: |
|
|
| HEY HOLA, NA ZDRAVI, ZEBROTO!!TAK TO SEM TEDA NEZRAL.TED JSTE ME NASTVALI, UZ NEMAM MOC CASU NA SERFOVANI, ALE ZITRA VAM TU NAPISU VULGARNI PRISPEVEK, ZA KTERY ME MIRO VYLOUCI Z USABOARDU, BANDA OMEZENCU.CHUDAK DEVCE |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: ne květen 14, 2006 1:58 pm Předmět: |
|
|
| TOTEN_KOPF napsal: | | HEY HOLA, NA ZDRAVI, ZEBROTO!!TAK TO SEM TEDA NEZRAL.TED JSTE ME NASTVALI, UZ NEMAM MOC CASU NA SERFOVANI, ALE ZITRA VAM TU NAPISU VULGARNI PRISPEVEK, ZA KTERY ME MIRO VYLOUCI Z USABOARDU, BANDA OMEZENCU.CHUDAK DEVCE |
Totene, že by se z tebe stal altruista ( ) a zastánce schizofrenní bankéřky?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: po květen 15, 2006 12:49 pm Předmět: |
|
|
EXCEL:OK, SCHIZOFRENIE SE I NELIBI, DELAT , ZE JSEM 2 OSOBY JE PONEKUD, NEMOCNE.NA DRUHU STRANU, CHAPU E SLABSI OSOBNOST , JESTE KE VSEMU DEVCE, MUZE PO PRECTENI BLBYCH A BLBEJSICH REAKCI ZE ZOUFALOSTI TROCHU SPANIKARIT.
CO JE SAKRA SPATNYHO NA TOM, ZE SE NEKDO ZEPTA PO FALESNYM SSN A GC?? ME BY OPRAVDU ZAJIMALO JAK BY SI MR CLEVER MIRO ASPOL HLEDALI PRACI S TURIST VISAMA A NICIM DALSIM. TO JE JAKO RIKAT LIDEM, ZE MUSI DELAT PRO CESKYHO NEBO JIYHO VYCHODOEVROPSKYHO BOSSE.ALESPON JA SI NEUMIM PREDSTAVIT, ZE KDYZ JDES HLEDAT PRACI, NAPRILAD PRIJDES DO GOLDEN CORRALU, VYPLNIS APPLICATION NA SERVERA A KDYZ CHTEJ KOPIII RIDICAKU A SSN, REKNES, ZE NIC NEMAS A JSI TU ILEGALNE.JA OSOBNE MOC CECHU V USA NEZNAM, POUZE PRES NET A JSEM TOMU RAD. POHYBOVAL JSEM SE VETSINOU MEZI *S*P*A*M* A TY FALESNY SSN A GC MAJI, SAMOZREJME VI, ZE JE MUZOU POUZIT JEN PRO PRIJETI DO ZAMESTNANI A PAK JE LEPSI JE SCHOVAT A NEUKAZOVAT.ZAMESTNAVATEL VETSINOU TUSI, ZE JSOU TO FALESNY DOKLADY, ALE JE MU TO JEDNO.NEMYSLIM SI, ZE DOSTANOU 5 LET VEZENI, ZA UZITI FALESNYHO DOKLADY PRO PRIJETI DO PRACE.TO JE JAKO , KDYZ NA ZACHODECH NA WALMERTU PISOU , ZE A SHOPLIFTING DOSTANES 10 LET V JAILU
KDYZ JSEM BYL NA FLORIDE, POZNAL JSEM JEDNU JIHOAFRCANKU - MLUVILA SLUNE ANGLICKY. POKECALI JSME A PRISLA REC NA TO, KDO KDE DELA, ZA KOLIK....A ONA MI REKLA, ZE NEMA PAPIRY,TAKZE NEMOHLA SEHNAT LEPSI PRACI NEZ DISHWASHER V ITALSKY RESTURACI A PLAT JI VYCHAZI ZHRUBA 2$ NA HODKU. REK JSEM JI O FALS PAPIRECH ZA 100$ A TED U DELA WITRESS V JINY RESTAUACI ZA MNOHONASOBNE VIC.
SCOUT BY SE MEL PREJMENOVAT NA PIONYRA A RADSI EMIGROVAT NA CUBU. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
|
Zaslal: po květen 15, 2006 2:52 pm Předmět: |
|
|
Ja to tu uz nadhodil nekolikrat. Neni skaut jako scout. Podivej se na vyznamy pro scouting do slovniku a vyrad toho naseho ceskyho skauta s satkem a pohorkama
Ted uz to nedelam, ale nechtel jsem tu menit nick jenom podle toho, co me prave zivi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1390 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: po květen 15, 2006 4:58 pm Předmět: |
|
|
| TOTEN_KOPF napsal: | | EXCEL:OK, SCHIZOFRENIE SE I... |
Toten-Kofe, prosím Tě, podívej se na svojí klávesnici. Vidíš tam něco se slovy “Caps Lock”? Jestliže ano, doporučuji aby jsi to zmáčknul aby Ti už nesvítilo to světélko s “A”, než budeš zde psát své rady. Díky.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: po květen 15, 2006 7:13 pm Předmět: |
|
|
CHLAPECKU, JA JSEM DOST VELKEJ NA TO, ABYCH SI MOH PSAT VELKEJMA PISMENAMA, DEJ SI POZOR, ABYCH SI PRO TEBE NEDOSEL A NESROVNAL TI USMEV.
SCOUT :TO PLATI PRO VAS OBA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xxxx Anonymní
|
Zaslal: po květen 15, 2006 7:44 pm Předmět: |
|
|
| TOTEN_KOPF napsal: | CHLAPECKU, JA JSEM DOST VELKEJ NA TO, ABYCH SI MOH PSAT VELKEJMA PISMENAMA, DEJ SI POZOR, ABYCH SI PRO TEBE NEDOSEL A NESROVNAL TI USMEV.
SCOUT :TO PLATI PRO VAS OBA |
to zase nastvu big riga, ale toten je nejuzasnejsi clovek na foru!!
Jo, totene stojim pri tobe, pro podmlynka si dojdi
LOL |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: po květen 15, 2006 7:58 pm Předmět: |
|
|
| X - DIKY, VITEzSTVI ZDAR!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xxxxxxxxx Anonymní
|
Zaslal: po květen 15, 2006 8:02 pm Předmět: |
|
|
| TOTEN_KOPF napsal: | | X - DIKY, VITEzSTVI ZDAR!!! |
jasne!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
|
Zaslal: po květen 15, 2006 8:02 pm Předmět: |
|
|
Odjakziva mam vrozeny odpor k jakemukoliv nasili. Z obycejne rvacky se mi dela fyzicky spatne a pokud je rvac a nasilnik navic hloupy a nevzdelany primitiv, mam opravdu strach. Neverim, ze bych si v pripade svuj usmev nedokazal uchranit, ale jsem hodne limitovany tim, ze bych jaksi nedokazal rovnat cizi. A kdo neni mentalne pripraveny rozkopat tomu druhymu drzku do krve, pro toho je lepsi drzet se stranou.
Proto si na tebe dam VELKY KLUKU TOTENE oprvdu pozor. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 270 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: út květen 16, 2006 4:36 am Předmět: |
|
|
Opet nam tady pise "inteligence"  |