Pujceni auta s automatickou prevodovkou v CR

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Pujceni auta s automatickou prevodovkou v CR
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Autor Zpráva
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so duben 05, 2008 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

A uz se to tady zase hejbe - dance, puppets, dance!

Laughing Laughing Laughing Laughing

Sorry, couldn't help myself.
PD ma opet ... swing and a miss. Debata ohledne manual/automat neni vubec o veku ani o technologii. V dnesni dobe technologicky zdaleka nevyspelejsi a nejvykonejsi prevodovky jsou manualni sekvencery v F1. Pred par lety se nektere tymy snazili prejit na predprogramovane automaticke prevodovky, ale nakonec od toho upustili, protoze uz ve druhem kole zavodu zacali ztracet cas. Pokud napriklad v trucku ztratis kontrolu (jack knife - tahac a naves se zlomi v pivotnim bodu), tak uplne nejhorsi, co muzes udelat, je zacit brzdit. V teto situaci je prvni na rade vyslapnuti spojky. Tudiz primo z huby lidi, kteri se tim zivi (truckeri and/or zavodnici Wink) - manual is the king.

Ja v zadnem pripade nejsem proti zavadeni novych technologii - naopak si myslim, ze prave napr. trucking je sto let za opicema. S vekem to uz vubec nema nic spolecneho - Bubak nazorne demonstrovala za me. Spis to bude ten stary dobry Euro kontra US. Vsiml jsem si, ze vsichn moji cesti kamosi, kteri se ucili ridit doma a meli uz neco odjezdeneho na manualech, je preferovali i tady a naopak lidi, kteri doma neridili vubec nebo jenom poskrovnu, nic nez automat nechteji.

O sportovnich autech se ani nema cenu bavit - malem me kleplo, kdyz si naky vul v jednom magazinu stezoval, ze Z06 nema ve vyberu manual a Dodge postavi nadherny Challanger SRT-8 a jedina prevedovka k dispozici ... 4-speed slushbox Rolling Eyes. Coz takhle nastrikat to na ruzovo a rikat tomu Miata .

Tohle nebude o veku - tohle bude o tom, ze nekteri z nas jsou car guys/gals a jini lejou olej do nadrzky ostrikovace Mr. Green ... rejp, rejp Wink

Did I mention something about not being able to help myself?
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: so duben 05, 2008 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pdmlyneku,
Nevysmival jsem se ji, jen sem to myslel jako zert.
Chapu a i zaroven jsem universalni na tento nazor, pokud nekdo neumi jezdit manualem tak to neni nic spatneho.
Bral jsem to jako srandu:)
V kazdem pripade jak psall Rig, tak automat je pohodlni ale zaroven drahy a tezsi na udrzbu.
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so duben 05, 2008 5:53 pm    Předmět: Re: Pujceni auta s automatickou prevodovkou v CR Odpovědět s citátem

marcibrn napsal:
Ahojky, jedu do CR a nasla jsem uz par pujcoven , ale rada bych vase zkusenosti a typy....

Tady jedna auto-pujcovna z ktere jsem si jiz 5x pujcil auto. Jsem u nich uz staly zakaznik Wink
http://www.ducar.cz/2004/index.htm
Auta jsou spolehlivy a ekonomicky.

Napis jim a zeptej se jich, jestli maji i automaty.
Ja si vzdy pujcuju manual, tak nevim.
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2008 2:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
czolgos napsal:
Za to kecani na mobil se dava pokuticka Wink

A co když máš headset?

Od začátku března ve státě kde žiji začínalo to taky být protizákoné. Tak používám Bluetooth headset, ale je to na draka. Evil or Very Mad

S headset muzes.
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 06, 2008 8:17 am    Předmět: Re: Pujceni auta s automatickou prevodovkou v CR Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:

http://www.ducar.cz/2004/index.htm
Auta jsou spolehlivy a ekonomicky.

Napis jim a zeptej se jich, jestli maji i automaty.
Ja si vzdy pujcuju manual, tak nevim.

Maj aspon jeden automat: Ford Focus 1,6
automat, př. V ceniku to tak uvadi.
marcibrn
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2008 10:38 pm    Předmět: auto Odpovědět s citátem

autem s manualem jezdit umim, ridicak jsem delala v Cr a pak tu v USA. - to jen pro ty rypavce.
Jen po 7 letech s automatickou prevodovkou nebudu saskovat s nejakym manualem, kdyz to neni zapotrebi a tato technologie se dostala uz i do Cr tak proc toho nevyuzit ze?
Spise mne zajimalo jestli vi nekdo o dobrej pujcovnach a ma zkusenosti a tak, dekuji tem par co mi odpovedeli na dotaz.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Česko Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com