High School Diploma

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

High School Diploma
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Studium, Skoly, Stipendia
Autor Zpráva
Marek

Registrace: 12. 01. 2008

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

czolgos napsal:
Marek napsal:
czolgos napsal:
Marek napsal:
No a s tím občanstvím to teda vypadá že by to neměl bejt problém ..

Nepřeklepl jsi se? Wink

Proč?? Vždyť snad nebyl ani US občanem ani permanent residentem ne??

sorry jsem te spatne pochopil. Myslel jsem ze pises, ze pro tebe nebude problem ziskat obcanstvi Smile

Jo v poho. Smile a neví někdo ještě v kolika letech se v USA zakončuje high school? Donedávna jsem si totiž myslel že asi stejně jako v ČR, teď už si ale nejsem moc jistej ..
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

v 18 letech, když prolejzáš v pohodě Very Happy
Marek

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2008 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

czolgos napsal:
v 18 letech, když prolejzáš v pohodě Very Happy

Aháá, teda já sem ale vůl, díky moc to mi hodně pomohlo. Žil sem v domnění, že pokud se mi povede a budu mít kliku tak bych si v ČR dodělal třeťák a ve čtvrťáku bych nastoupil na US high school a dodělal jí. Teď ale vim že to bude o hodně dřív než sem si myslel Rolling Eyes Nejhorší je na tom ukecat rodiče, voni se totiž rozhodli že postavíme domek a já teď po nich žádám, aby mi půjčili okolo 100 000,- na školu. Tomu se řiká perfektní načasování Crying or Very sad Sad
Marek

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2008 4:52 pm    Předmět: Ročník Odpovědět s citátem

Zdarec, můžete mi prosím ještě někdo poradit?? Mám v tom prostě pořád .... xD Když teď chodím do 2. ročníku na střední škole, uspěšně jsem dokončil základku a nikdy sem nepropad, tak chápu to dobře že podle jejich systému sem v 11. ročníku?? Díky moc
mogwayCZ

Registrace: 23. 03. 2008

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2008 7:38 am    Předmět: Dotaz Odpovědět s citátem

Zdravim, mam takovy problem. V CR mam jen vyucni list a rad bych si dodelal High School v USA na dalku. Nerad bych platil za ruzne non-acredited diploma mills. Muzete mi nekdo trochu poradit, prosim?
gabby

Registrace: 04. 04. 2008

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2008 8:06 am    Předmět: Marku Odpovědět s citátem

Pokud jsi ve druhaku v Cechach, jsi vlastne "Junior" na americke High School, coz znamena 11 grade. Smile
S tim, ze tu maji dochazku 12 let a ne 13 stejne jako mame my v CR. Smile Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Studium, Skoly, Stipendia Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com