|
|
| Autor |
Zpráva |
Marek
Registrace: 12. 01. 2008 Příspěvky: 17 Bydliště: Praha :-(
|
Zaslal: st leden 30, 2008 11:44 am Předmět: |
|
|
| czolgos napsal: | | Marek napsal: | | czolgos napsal: | | Marek napsal: | | No a s tím občanstvím to teda vypadá že by to neměl bejt problém .. |
Nepřeklepl jsi se?  |
Proč?? Vždyť snad nebyl ani US občanem ani permanent residentem ne?? |
sorry jsem te spatne pochopil. Myslel jsem ze pises, ze pro tebe nebude problem ziskat obcanstvi  |
Jo v poho. a neví někdo ještě v kolika letech se v USA zakončuje high school? Donedávna jsem si totiž myslel že asi stejně jako v ČR, teď už si ale nejsem moc jistej .. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 867 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st leden 30, 2008 11:56 am Předmět: |
|
|
v 18 letech, když prolejzáš v pohodě  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marek
|
Zaslal: st leden 30, 2008 12:42 pm Předmět: |
|
|
| czolgos napsal: | v 18 letech, když prolejzáš v pohodě  |
Aháá, teda já sem ale vůl, díky moc to mi hodně pomohlo. Žil sem v domnění, že pokud se mi povede a budu mít kliku tak bych si v ČR dodělal třeťák a ve čtvrťáku bych nastoupil na US high school a dodělal jí. Teď ale vim že to bude o hodně dřív než sem si myslel Nejhorší je na tom ukecat rodiče, voni se totiž rozhodli že postavíme domek a já teď po nich žádám, aby mi půjčili okolo 100 000,- na školu. Tomu se řiká perfektní načasování  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marek
|
Zaslal: pá březen 21, 2008 4:52 pm Předmět: Ročník |
|
|
| Zdarec, můžete mi prosím ještě někdo poradit?? Mám v tom prostě pořád .... xD Když teď chodím do 2. ročníku na střední škole, uspěšně jsem dokončil základku a nikdy sem nepropad, tak chápu to dobře že podle jejich systému sem v 11. ročníku?? Díky moc |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mogwayCZ
Registrace: 23. 03. 2008 Příspěvky: 1 Bydliště: Havirov
|
Zaslal: ne březen 23, 2008 7:38 am Předmět: Dotaz |
|
|
| Zdravim, mam takovy problem. V CR mam jen vyucni list a rad bych si dodelal High School v USA na dalku. Nerad bych platil za ruzne non-acredited diploma mills. Muzete mi nekdo trochu poradit, prosim? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gabby
Registrace: 04. 04. 2008 Příspěvky: 10
|
Zaslal: čt duben 10, 2008 8:06 am Předmět: Marku |
|
|
Pokud jsi ve druhaku v Cechach, jsi vlastne "Junior" na americke High School, coz znamena 11 grade.
S tim, ze tu maji dochazku 12 let a ne 13 stejne jako mame my v CR.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|