|
|
| Autor |
Zpráva |
Marek
Registrace: 12. 01. 2008 Příspěvky: 17 Bydliště: Praha :-(
|
Zaslal: pá leden 25, 2008 12:31 pm Předmět: |
|
|
| Dana_MI napsal: | | Marek napsal: | Ach jo, stejne je to na nic. Kez bych se tak moch narodit v USA. Je mi jasny ze sem to moch taky schytat daleko hur (treba KLDR ) ale porad me to stve ze ziju v CR a ne v Americe. | Ach jo, Marku. Proc si myslis, ze by bylo pro Tebe lepsi, kdyby jsi se narodil v USA? Co kdybys jsi se treba narodil uprostred pouste ilegalnim utecencum z Mexika (trochu zertuji).
Chapu, ze USA muze byt Tvym velkym snem, ale znovu se Te ptam: jak dlouho jsi tu zil a co vsechno o tehle zemi vis? Protoze predstava ci sen je vec jedna, realita vec druha a zivot ma obe kurky bez ohledu na to, kde na tehle planete jsi. |
Ale jak já už sem napsal tak já si moc dobře uvědomuju že sem mohl rozhodně dopadnout daleko hůř. Jenom jsem chtěl říct, o kolik by byl můj život snadnější ....(ale to samozřejmě poznám až v USA budu dýl (doufám teda jenom v to, že se mi to nakonec skutečně podaří když si vezmu na zřetel všechno to papírování a věci kolem .. ale po 11. září je zároveň chápu )) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gabby
Registrace: 04. 04. 2008 Příspěvky: 10
|
Zaslal: út duben 08, 2008 8:20 am Předmět: Marek |
|
|
Mily Marku,
neztracej svuj sen. Muze se ti to zdat tezke a mozna az nerealne, ale verim, ze se ti tvuj sen splni.
Chce to jen velke usili a vse se splni. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marek
Registrace: 12. 01. 2008 Příspěvky: 17 Bydliště: Praha :-(
|
Zaslal: út duben 08, 2008 11:12 am Předmět: Re: Marek |
|
|
| gabby napsal: | Mily Marku,
neztracej svuj sen. Muze se ti to zdat tezke a mozna az nerealne, ale verim, ze se ti tvuj sen splni.
Chce to jen velke usili a vse se splni. |
Díky moc za podporu, vážně si toho cením. Lidé jako vy mi dávají obrovské odhodlání pokračovat a určitě nejenom mně takže ještě jednou děkuji |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gabby
Registrace: 04. 04. 2008 Příspěvky: 10
|
Zaslal: čt duben 10, 2008 8:16 am Předmět: Marek |
|
|
Ahooj,
nemas vubec zac dekovat. Libi se mi tvuj optimismus a nadseni. Verim ,ze ti to vydrzi dlouho.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|