|
|
| Autor |
Zpráva |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 710 Bydliště: Canada
|
Zaslal: st září 17, 2008 9:49 pm Předmět: |
|
|
| Dana_MI napsal: | Ja se tedy uz do Kanady dostat nechci a to ani nelegalne .
Co na te Kanade, lidi, vidite? Me z ni jen boli hlava .
|
Dano, ne kazdy chce jit do USA.
DNESNI AMERICKA POLITIKA NENI TO SAMY JAKO PRED 11. ZARIM.
VALKA V IRAKU JIM TAKE NEPOMOHLA. VELIKA EKONOMICKA KRIZE A PAD DOLARU TAKTEZ DUVERY NEPRIDA.
http://www.novinky.cz/clanek/149881-americkou-ekonomiku-dorazila-valka-v-iraku-tvrdi-ekonom-stiglitz.html
Proto se lide snazi dostat tam, kde je zatim "mir".
Nez nam tedy Americti politici "nadiktuji" co musime delat.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 551 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: čt září 18, 2008 9:49 pm Předmět: |
|
|
Rumburaku, ja netvrdim, ze kazdy chce jit do USA.
Ale tvrdim, ze me z Canady boli hlava, to ano. Ono kdyz je v Canade truckstop vzacnost, kazdy trailor musi projit inspekci atd. a kdyz Te na hranicich prohlidnou tak dokonale, ze vedi, jestli mas ci nemas vsi . To by Te ta hlava take bolela  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: so září 20, 2008 3:31 pm Předmět: |
|
|
| Dana_MI napsal: | Rumburaku, ja netvrdim, ze kazdy chce jit do USA.
Ale tvrdim, ze me z Canady boli hlava, to ano. Ono kdyz je v Canade truckstop vzacnost, kazdy trailor musi projit inspekci atd. a kdyz Te na hranicich prohlidnou tak dokonale, ze vedi, jestli mas ci nemas vsi . To by Te ta hlava take bolela  |
Tahle diskuse ale byla na tema: "Jak se dostat do Kanady legalni cestou".
Ne kazdy vi o problemech truckstopu v Kanade.
Co vubec do te Kanady vozite? Ja myslel, ze Kanada je sobestacna  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 551 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: ne září 21, 2008 12:20 pm Předmět: |
|
|
| Rumburak napsal: | | Dana_MI napsal: | Rumburaku, ja netvrdim, ze kazdy chce jit do USA.
Co vubec do te Kanady vozite? Ja myslel, ze Kanada je sobestacna  | Rumburaku, do Kanady se vozi leccos. Treba cerealie for General Mills (Brandford) nebo laboratory supplies for Becton Dickinson (Oakville). Miluly tyden jsem vezla naklad hlinikovych zebriku ... A tak dal.
Me je osobne uplne fuk, co vezu. Ja potrebuji vedet, kde mam "drop the trailor" a nebo kde mam unload.
Ale o to nejde. Me spis stve, ze me Kanadani do te Kanady pusti a tim padem jsem porad na Zone 7 = a tim padem nemuzu honit miles, jak Big Rig doporucuje
A paycheck tomu "ztracenemu casu" (na celnici atd.) take odpovida ....
Ale ted vazne ... Kanada je krasna a lidi jsou OK. Jen tam mate ponekud draho ...
Ja ten svuj prispevek brala spis jak srandu ...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: ne září 21, 2008 12:53 pm Předmět: |
|
|
| Dana_MI napsal: | | Rumburak napsal: | | Dana_MI napsal: | Rumburaku, ja netvrdim, ze kazdy chce jit do USA.
Co vubec do te Kanady vozite? Ja myslel, ze Kanada je sobestacna  | Rumburaku, do Kanady se vozi leccos. Treba cerealie for General Mills (Brandford) nebo laboratory supplies for Becton Dickinson (Oakville). Miluly tyden jsem vezla naklad hlinikovych zebriku ... A tak dal.
Me je osobne uplne fuk, co vezu. Ja potrebuji vedet, kde mam "drop the trailor" a nebo kde mam unload.
Ale o to nejde. Me spis stve, ze me Kanadani do te Kanady pusti a tim padem jsem porad na Zone 7 = a tim padem nemuzu honit miles, jak Big Rig doporucuje
A paycheck tomu "ztracenemu casu" (na celnici atd.) take odpovida ....
Ale ted vazne ... Kanada je krasna a lidi jsou OK. Jen tam mate ponekud draho ...
Ja ten svuj prispevek brala spis jak srandu ...  |
Diky za obsirnou odpoved. Ja jsem si tez delal srandu z toho co vlastne do Kanady vozite.
Urcite dovoz mezi Kanadou a USA neni jako RVHP.
To znamenalo RANO VYJEDEM HOVNO PRIVEZEM
Jo mas pravdu, v Kanade je pomerne draho.
Kdyz v rodine nedelaj oba rodice, tak se tu zije bidne. Rozvedene matky s ditetem tu doslova "prezivaji". Obvzlast ty, co neumeji varit.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kamil
Registrace: 11. 03. 2008 Příspěvky: 9 Bydliště: Plzeň
|
Zaslal: po září 29, 2008 4:26 am Předmět: Re: Jak se dostat legalne do Kanady (legalizace a obcanstvi) |
|
|
| Anonymous napsal: | Jak se dostat legalne do Kanady (legalizace a obcanstvi)
Ahoj.A ten Polák by mi pomohl s Kanadou když se sním zkontaktuju?
Tady je info na cloveka ktery mojemu znamemu vyridil papiry do Canady.
... Nazwa Firmy:, Excel Partners International.
Kontakt, Jerzy Szewczyk. Adres :, 5150 W. Belmont Ave
#4. Miasto :, Chicago. Stan:, IL. Kod Pocztowy:,
60641. Panstwo:, USA. Telefon :, (773) 777-0232. Fax:,(773) 777-5073 ... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kamil
Registrace: 11. 03. 2008 Příspěvky: 9 Bydliště: Plzeň
|
Zaslal: po září 29, 2008 4:28 am Předmět: |