|
|
| Autor |
Zpráva |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 403
|
Zaslal: út únor 05, 2008 6:50 pm Předmět: |
|
|
Dr. Philovi nepis nebo skoncis na jednom pokoji s Brittney. Pak budes s laskou vzpominat na casy, kdy tvym jedinym problemem byla nezamestnanost a foreclosure.
No Bigu,ja jsem prave premyslela,ze bych si tam u ni"Brittney" zamluvila pokoj next to her ,ale zase tak slavna byt nechci.
Jednu application uz jsem poslala.Teda pro manzela,ne do blazince
Je to CLP Trade Solution.
Tak uvidime. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út únor 05, 2008 7:52 pm Předmět: |
|
|
Piskle tak jsem si procetl tve prispevky a myslim si ze by jsi opravdu mela napsat DR.Philovi.Ale vazne!
Problem neni vtom ze tvuj muz nema ridicak a nemuze najit praci ale uplne jinde.
Jak jsi psala:meli jste problem v cesku tak jste odjeli do ameriky.Tady mate problem znovu tak chces(te)do Holandska nebo Kanady.Ale to nic nevyresi protoze po case bude problem znovu.
Mas uz velke deti,zkus se jih zeptat jaky oni maji nazor na vec a aby nasli reseni.Stim ze budes plne respektovat jejich nazor.Verim ze jejich zkusenosti ze skoly jejich kamaradi a znami jim pomuzou a pomuzou vyresit vasi situaci.P.S. i kdyz semnou nebudes souhlasit dej to precist tvym detem.Diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st únor 06, 2008 5:19 pm Předmět: |
|
|
To spis Brittney bude mit pokoj vedle tebe, celebrito. Jestli jsem se dobre dival, tak mas ctvrte nejdelsi vlakno na Chicago-cz a ty tri pred tebou jsou uz "dead as a dodo". Gejdos navic dopoval vic nez Barry Bonds ------------> nehorazne dlouhyma *S*P*A*M* naprosto o nicem.
Tak me napadlo, ze kdyz se tak bojis, mohl jsem vyplnovat prihlasky za tebe ja a dat tam svou adresu a telefon, ale pak mi doslo, ze posilat manzelovo SSN a cislo ridicaku mne, je v podstate stejne riskantni jako vyplnovat ty prihlasky sama, jestli ne vic. Hlavne vyplnujte a zkuste tu NC. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: st únor 06, 2008 8:58 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | Piskle tak jsem si procetl tve prispevky a myslim si ze by jsi opravdu mela napsat DR.Philovi.Ale vazne!
Problem neni vtom ze tvuj muz nema ridicak a nemuze najit praci ale uplne jinde.
Jak jsi psala:meli jste problem v cesku tak jste odjeli do ameriky.Tady mate problem znovu tak chces(te)do Holandska nebo Kanady.Ale to nic nevyresi protoze po case bude problem znovu.
Mas uz velke deti,zkus se jih zeptat jaky oni maji nazor na vec a aby nasli reseni.Stim ze budes plne respektovat jejich nazor.Verim ze jejich zkusenosti ze skoly jejich kamaradi a znami jim pomuzou a pomuzou vyresit vasi situaci.P.S. i kdyz semnou nebudes souhlasit dej to precist tvym detem.Diky |
Moje decka vi o vsem.O celem tom problemu.
Dcery nazor:nechci do CR,jen se tam podivat a zase zpatky,domu(do USA).Zije v USA od svych 12ti let.
Vdavat se jen pro papiry nechce a ja ji nutit nemuzu.
Syn:Jemu se chce domu,ale jen proto,ze nevidel dedecka 10let.Ale ma zase obavy,jak dokoncit high school v CR,kdyz neumi cist a ani psat cesky.
Rika,ze jeho domov je tady.Zije tu od svych 6ti let.
Kdyby byly US papiry,problemy by nebyly.
V CR byly problemy jineho razu,tady jsou take jine.
Pokud bychom sli do Canady,byly by legalni papiry,problemy by nebyly.I kdyz,clovek nikdy nevi.
Jak tu tak obcas nekdo nadhodi,ze jsme meli problemy tam a ted zase tady a jinde mozna nastanou
dalsi,tak si nekdy pripadam,jak kriminalnik.
Mozna je toblbost,ale pokud nekdo cte prispevky od konce,muze si myslet,ze ja a moje rodina stale pred necim utikame.
Ach jo.
Muzes mi prosim Te zkusit vysvetlit,kde je tedy problem?
Dik |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 710 Bydliště: Canada
|
Zaslal: st únor 06, 2008 9:50 pm Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: | | Anonymous napsal: | Piskle tak jsem si procetl tve prispevky a myslim si ze by jsi opravdu mela napsat DR.Philovi.Ale vazne!
Moje decka vi o vsem.O celem tom problemu.
Dcery nazor:nechci do CR,jen se tam podivat a zase zpatky,domu(do USA).Zije v USA od svych 12ti let.
Vdavat se jen pro papiry nechce a ja ji nutit nemuzu.
Syn:Jemu se chce domu,ale jen proto,ze nevidel dedecka 10let.Ale ma zase obavy,jak dokoncit high school v CR,kdyz neumi cist a ani psat cesky.
Rika,ze jeho domov je tady.Zije tu od svych 6ti let.
Kdyby byly US papiry,problemy by nebyly.
V CR byly problemy jineho razu,tady jsou take jine.
Pokud bychom sli do Canady,byly by legalni papiry,problemy by nebyly.I kdyz,clovek nikdy nevi.
Jak tu tak obcas nekdo nadhodi,ze jsme meli problemy tam a ted zase tady a jinde mozna nastanou
dalsi,tak si nekdy pripadam,jak kriminalnik.
Mozna je toblbost,ale pokud nekdo cte prispevky od konce,muze si myslet,ze ja a moje rodina stale pred necim utikame.
Ach jo.
Muzes mi prosim Te zkusit vysvetlit,kde je tedy problem?
Dik |
Piskle, jestli vam to vyjde, tak se do Kanady snazte dostat. Pro remeslniky je tu ted prace habadej.
V Alberte je ted takovy nedostatek skill workers, ze uvazuji o tom, ze budou nabirat Indy.
Sice anglicky moc neumi, ale budou je pry zaskolovat na "snadnejsi" pozice.
Takze, kdyz to muzou zvladnout Indove, proc by jste to nemohli zkusit v Kanade vy.
Jde ale o to, jestli se vam tady bude libit.
Kdyz nekdo zije ve vetsim meste, tak to jeste jde, ale v malych mesteckach a nebo vesnicich je docela nuda.
Na podzim se me naskytla takova prihoda. Sel jsem do obchodaku neco koupit s moji zenou. Ja nejsem na zadny shopingovani, tak jsem rekl moji zene, ze na ni pockam v kafe shop.
Jak tak sedim a piju kafe, tak kolem sebe cumim a najednou vidim 2 holky. Byli to blondynky, tak kolem 25 let, docela "sikovny".
Sli kolem me, asi tak na 2 metry a jedna rika druhy: Pod pujdem uz domu, tady nic co ja chci nemaj. A je to tu dost nudny...
Rikla to "stavnatou" slovenstinou.
Tak jsem se jich samozrejme cesky zeptal, jestli tu bydli a nebo jsou tu na navsteve.
Rikali ze jsem prijeli na navstevu jejich tety na jeden mesic, ale ze pry meli prijet jen na 2 tejdny.
Rikali ze se hrozne nudej a ze pry v Kanade neni zadna sranda.
Samozrejme anglicky moc neznali a jelikoz vsichni jejich pribuzni chodili(pres tyden) normalne do prace, tak zrejme nemeli co delat.
V hospode pry taky byli a v pulnoci zavirali. To u nas v Trnave(jak rikali) jsou bary otevrene az do 6 do rana.
Kdyz jsem jim rikal, ze tu uz bydlim 20 let, tak se divili, ze jsem to tady tak dlouho "vydrzel". |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: st únor 06, 2008 10:36 pm Předmět: |
|
|
Rumburaku...poslys ty kluku.Ja Ti ted neco"reknu".
Nuda,nenuda.My(ja a muj muz) uz jsme take davno z veku "TEEN" a ver nebo ne,ale my uz jsme takovy typ lidi,ze nevyhledavame zadnou zabavu(ne zadnou,to nemohu rici,ale spise vice klidu a soukromi).
Dcera mi zrovna nedavno rikala,ze radeji 100x do Canady nez do Evropy.A syn zase,ze do Canady radeji kvuli dokonceni high school(anglina).
Vim,ze Alberta hleda hodne svarecu.
Jenze pres company,kterou mi doporucil Big-rig(dekuji jeste jednou) by se to tahlo temer rok.I kdyz jeste resume dokoncit a odeslat a pak uz jenom cekat.
Tak jsem jeste uvazovala,ze bych mohla tak nejak sama zaridit "SKILL VISA",ale aby se muzskej vesel do BODIKU,musel by mit zamestnavatele.
A ted nevim.Zkusit poslat resume do company v Canade a pekne poprosit,zda-li by nezaridili prac. viza a nebo radeji pres nejakou agenturu(mimochodem z USA)ktera si,jak uz jsem si pomalicku zjistila uctuje neco pres $ 7000,- nacoz ja teda nemam.
A jeste jsem zjistila,ze jak ty pises,ze nejsou remeslnici,tak dneska pry zamestnavatel neceka 5 mesicu na vyrizeni skill visa pro FOREING WORKERS,ale 5-7 dni!!!
Tak jen sehnat toho zamestnavatele.Doufam,ze by to slo odejit z USA rovnou do Canady.
Jen takova pripominka pro ty,kteri by chteli treba eventuelne koulet ocima nad mymi prispevky.
Zkousim co pujde,jak to pujde a kde to pujde nejlepe.A ne,ze nevim co chci.
Rumburaku...zda-li mas vice info ci napadu,byl by jsi tak laskavy a mohl mi jeste neco napsat???
Dekuji predem...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 710 Bydliště: Canada
|
Zaslal: st únor 06, 2008 11:42 pm Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: | Rumburaku...poslys ty kluku.Ja Ti ted neco"reknu".
Nuda,nenuda.My(ja a muj muz) uz jsme take davno z veku "TEEN" a ver nebo ne,ale my uz jsme takovy typ lidi,ze nevyhledavame zadnou zabavu(ne zadnou,to nemohu rici,ale spise vice klidu a soukromi).
Dcera mi zrovna nedavno rikala,ze radeji 100x do Canady nez do Evropy.A syn zase,ze do Canady radeji kvuli dokonceni high school(anglina).
Vim,ze Alberta hleda hodne svarecu.
Jenze pres company,kterou mi doporucil Big-rig(dekuji jeste jednou) by se to tahlo temer rok.I kdyz jeste resume dokoncit a odeslat a pak uz jenom cekat.
Tak jsem jeste uvazovala,ze bych mohla tak nejak sama zaridit "SKILL VISA",ale aby se muzskej vesel do BODIKU,musel by mit zamestnavatele.
A ted nevim.Zkusit poslat resume do company v Canade a pekne poprosit,zda-li by nezaridili prac. viza a nebo radeji pres nejakou agenturu(mimochodem z USA)ktera si,jak uz jsem si pomalicku zjistila uctuje neco pres $ 7000,- nacoz ja teda nemam.
A jeste jsem zjistila,ze jak ty pises,ze nejsou remeslnici,tak dneska pry zamestnavatel neceka 5 mesicu na vyrizeni skill visa pro FOREING WORKERS,ale 5-7 dni!!!
Tak jen sehnat toho zamestnavatele.Doufam,ze by to slo odejit z USA rovnou do Canady.
Jen takova pripominka pro ty,kteri by chteli treba eventuelne koulet ocima nad mymi prispevky.
Zkousim co pujde,jak to pujde a kde to pujde nejlepe.A ne,ze nevim co chci.
Rumburaku...zda-li mas vice info ci napadu,byl by jsi tak laskavy a mohl mi jeste neco napsat???
Dekuji predem...  |
Piskle, ani nevis jakou jsi me udelala radost, kdyz jsi me napsala:...poslys ty kluku.
Ja jsem uz pomalu "stary kozel". Ani ne tak stary, spis jen ten "kozel"
Me totiz v kvetnu uz bude 55. Jedu to "slavit" do Cech. No nejdeu tam jen kvuli mym narozeninam. Mame tam totiz s devitiletkou setkani po 40 letech(od ukonceni skoly).
Docela se uz na to tesim, nektere spoluzaky uz jsem nevidel pres 30 let.
Co jsem videl v minulosti(pri mych navstevach) nektere kluky z devitiletky, tak ty se moc nezmenili.
Vetsinou jim rostou jen vlasy "na zada", stejne jako me a nebo maji pupek(ja mam ale jen maly)
No ale takovyhle blbosti te zrejme nezajimaj.
Ted tedy k veci. S tou Kanadou to "dotahnete" do konce. I kdyby to trvalo nejakou dobu, urcite to v USA nejak prekonate.
Bejt vami, tak bych si napsal nejake companii v Alberte a pozadal bych je, aby vam pomohli z pracovnim visem. Treba takove Fort McMurray (napis si to do Google), kde jsou zrejme nejvetsi olejova podzemni loziska(v pisku) na svete.
Alberta je velice bohata provincie. Take British Columbia je dobra(ale nemaji olejova loziska), tedy zatim.
Tady je jedna z mnoha stranek
http://www.jobmonkey.com/oilindustry/html/fort_mcmurray.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 516 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: čt únor 07, 2008 2:52 pm Předmět: |
|
|
Piskle,
Akorat jsi nejsem jist, pokud by Canadska strana zjisti ze jste nejakou dobu v USA nelegalne, jestli by to nebyl problem. Chteji videt tvou work history a mozna se zeptaji na status v USA, jestli mluvim bullshit tak at me nekdo opravi;)
Zdar Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: čt únor 07, 2008 5:12 pm Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | Piskle,
Akorat jsi nejsem jist, pokud by Canadska strana zjisti ze jste nejakou dobu v USA nelegalne, jestli by to nebyl problem. Chteji videt tvou work history a mozna se zeptaji na status v USA, jestli mluvim bullshit tak at me nekdo opravi;)
Zdar Bucky |
Bucky...tuhle otazku si kladu take a ptala jsem se na to tady.
Taky mam ten pocit,ze by to byl problem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt únor 07, 2008 5:31 pm Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: | | BUCKETHEAD napsal: | Piskle,
Zdar Bucky |
Moji znami co odesli, vyridili si papiry do Canady, cela rodina aj s deckama tu v US taky byli cele roky nelagalne, prave proto sli do Canady lebo tu nemeli budoucnost teda nechteli cekat az jednou budu muset odejit. ( a to bylo v 2006) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: čt únor 07, 2008 5:36 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Piskle napsal: | | BUCKETHEAD napsal: | Piskle,
Zdar Bucky |
Moji znami co odesli, vyridili si papiry do Canady, cela rodina aj s deckama tu v US taky byli cele roky nelagalne, prave proto sli do Canady lebo tu nemeli budoucnost teda nechteli cekat az jednou budu muset odejit. ( a to bylo v 2006) |
Tak super.Kazda zkusenost ci zprava potesi.
No co,Canada si doufam nemuze dovolit nas "nabonzovat" USA.
Takze ted nejdrive ten DL z NC s kterym mi pomuze jeden hodny "anonym",vydelat nejake ty $ a zkusit tu Canadu.
No co,jak rikate...pokud nic nezkusis,nemuzes nic mit.
Tak diky anonyme za tu zpravicku.
Nevis trosicku vice od tech znamych co odesli do Canady,prosim?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: čt únor 07, 2008 6:39 pm Předmět: |
|
|
Se mi z toho nejak zatocila makovice.Houby zatocila palice,malem jsem se po..... a musela jsem odbehnout do te mistnosti,ktere se rika " Dablju siii" To abych si na to najmula pravnika..
Backround check,state police clearence certificate a spoustu jinych silenych veci.
Musim se do toho zacist a zjistit,jak,co,kde a proc.
Boha,nemela bych si vzit tyden dovolene a zajet nekam do lesa mezi medvedy i s computerem?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
|
Zaslal: čt únor 07, 2008 7:02 pm Předmět: |
|
|
| To mas to same jako v US GC. Jsem musel davat vice prihlasek nez otazky k maturite:) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|