|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: so únor 02, 2008 1:47 pm Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | Piskle,
Kamos mi rikal ze nekde kolem Panama City beach je nejake immigration center, a to pomaha lidem vyridit dokumenty.
Zkusim sehnat na ne tel cislo, a muzes se informovat co jde a nejde, ok? |
Jenom si dej pozor aby byli prave, i kdyz ti nekdo donese ridicak s platnym datumem neznamena ze to maju platne v DMV computru. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: so únor 02, 2008 2:09 pm Předmět: |
|
|
| Jenom aby to imigration center nebylo deportation center. Piskle by se melo spis soustredit na to, aby uz konecne dokopalo pana Piskleho do NC pro ridicak, nez to nepujde ani tam. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 516 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: so únor 02, 2008 3:25 pm Předmět: |
|
|
| Kamos tam byl, a proste mu poradily, vzdyt tam jezdit nemusi jen si tam muze zavolat ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so únor 02, 2008 6:50 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | Jenom aby to imigration center nebylo deportation center. Piskle by se melo spis soustredit na to, aby uz konecne dokopalo pana Piskleho do NC pro ridicak, nez to nepujde ani tam. |
Asi se tak nestane.Nabizel jsem ji konkretni pomoc,ale je to jiz dost dlouho,co se neozvala,ackoli psala zde na forech od te doby.Mam takovy pocit,ze patri zrejme mezi ten typ lidi,kteri stale jenom breci,prosi o rady a jsou nestastni svou vlastni neschopnosti.Myslim,ze jakakoli Vase snaha o pomoc je naprosto zbytecna.Takovyto lide pomoc nepotrebuji.Mozna,kdyby jste jim donesli DL na zlatem podnose,tak jeste budou ofrnovat.Ono to i ze zacatku znelo trochu zvlastne,kdy manzel ,ktery je svarec,nepracuje VUBEC ,protoze nemuze sehnat praci jako svarec.Ono kdyby pracovat chtel,jiste se nekde u metly na obchode alespon docasne uchyti.Ale to je zrejme takto u Pisklete se vsim.Kazdopadne i presto jim preji hodne stesti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 484 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: so únor 02, 2008 9:16 pm Předmět: |
|
|
| rad bych taky pomohl lidem co hledaji praci ale oni mi nechcou rict kde ji stratili.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 403
|
Zaslal: so únor 02, 2008 9:45 pm Předmět: |
|
|
Co k tomu dodat.
Delam jak ta krava,abych vubec mela na zradlo pro decka!Kdyz dotahnu dom,uz ani nevidim na oci.A jeste psat.
Musim nejdrive vydelat na tu cestu do NC.
Za dalsi.Uz jsem se ptali s muzskym par lidi tady u nas na uklid obchodu.Uz tu neni ani jedna firma co by zamestnala nekoho bez papiru.
Bydli nekdo na SW Floride?Vite co se tu deje?
Mozna,ze bychom se meli odstehovat mimo FL,ale nikdo(UHAUL,RIDER...) nam nevyrentuje auto na stehovani.
Stejne se musime stehovat z baraku pristi mesic.
Anonym...proc to pises?Jak nechci pomoci.Ja nebrecim,jen toho je na me uz moc.
Dcera aplikovala v 8 restauracich,na asi 10 obchodech(malych,velkych) a nic.Za 3 mesice ji nikdo ani nezavolal.
Henek...jak rict,kde ji ztratili???
Uz jsem tu psala.Muzskej aplikoval ve 4 firmach na praci.
Napsal SS#(pravy),cislo DL(propadly) a nic.
Na craiglistu jsme nasli jeden...1 inzerat na svarece.Odepsali jsme...nic.
Inzerat do novin....nic.
Jezdili po stavbach...nic.
Jezdili po firmach...nic.
Par znamych co melo svareci firmu...out of business a nebo bankrupcy.
Tak co.Je to malo????
Mimo tema.Za mesic leden bylo odfajlovano 1838 foreclosure v mem meste.Pouze v mem meste,kde bydli 150.000 lidi.
Neni tu prace.
Od 1. brezna tu bude platit,ze pokud nebudes mit DL z FL jses v prdeli.Budes mit 30 dnu na to,aby jsi si ho vymenil.Pokud te chyti a nebudes mit DL z FL,mas ho suspendovany.A pokud te chyti znovu..jdes do..
Ma to cenu tady vubec zustavat?
Kdyz uz ani ta holka nemuze najit praci,tak to uz je tuplem v (_i_).
Tady uz neprijimaji ani dishwashery.
Anonym...ma cenu ten DL v NC delat?Rekni mi.
Vis co?Jeste jedno.Ja pomohla dosti lidem(Cechum) a kdyz jsem se obratila o pomoc ja(nedavno),otocili se ONI ke me zady.
A posledni.Ne vsichni chlapi jsou taci jako vy.
Na zaver.K infarktu nemam daleko.
Mam tu jeste deti.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 03, 2008 1:18 am Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: | Co k tomu dodat.
Delam jak ta krava,abych vubec mela na zradlo pro decka!Kdyz dotahnu dom,uz ani nevidim na oci.A jeste psat.
Musim nejdrive vydelat na tu cestu do NC.
Za dalsi.Uz jsem se ptali s muzskym par lidi tady u nas na uklid obchodu.Uz tu neni ani jedna firma co by zamestnala nekoho bez papiru.
Bydli nekdo na SW Floride?Vite co se tu deje?
Mozna,ze bychom se meli odstehovat mimo FL,ale nikdo(UHAUL,RIDER...) nam nevyrentuje auto na stehovani.
Stejne se musime stehovat z baraku pristi mesic.
Anonym...proc to pises?Jak nechci pomoci.Ja nebrecim,jen toho je na me uz moc.
Dcera aplikovala v 8 restauracich,na asi 10 obchodech(malych,velkych) a nic.Za 3 mesice ji nikdo ani nezavolal.
Henek...jak rict,kde ji ztratili???
Uz jsem tu psala.Muzskej aplikoval ve 4 firmach na praci.
Napsal SS#(pravy),cislo DL(propadly) a nic.
Na craiglistu jsme nasli jeden...1 inzerat na svarece.Odepsali jsme...nic.
Inzerat do novin....nic.
Jezdili po stavbach...nic.
Jezdili po firmach...nic.
Par znamych co melo svareci firmu...out of business a nebo bankrupcy.
Tak co.Je to malo????
Mimo tema.Za mesic leden bylo odfajlovano 1838 foreclosure v mem meste.Pouze v mem meste,kde bydli 150.000 lidi.
Neni tu prace.
Od 1. brezna tu bude platit,ze pokud nebudes mit DL z FL jses v prdeli.Budes mit 30 dnu na to,aby jsi si ho vymenil.Pokud te chyti a nebudes mit DL z FL,mas ho suspendovany.A pokud te chyti znovu..jdes do..
Ma to cenu tady vubec zustavat?
Kdyz uz ani ta holka nemuze najit praci,tak to uz je tuplem v (_i_).
Tady uz neprijimaji ani dishwashery.
Anonym...ma cenu ten DL v NC delat?Rekni mi.
Vis co?Jeste jedno.Ja pomohla dosti lidem(Cechum) a kdyz jsem se obratila o pomoc ja(nedavno),otocili se ONI ke me zady.
A posledni.Ne vsichni chlapi jsou taci jako vy.
Na zaver.K infarktu nemam daleko.
Mam tu jeste deti.
 |
Proc se na takovej zivot nevykaslete?
Mate snad jeste Ceske obcanstvi, tak proc nejdete domu.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: ne únor 03, 2008 6:03 am Předmět: |
|
|
Jenze je tezke se rozhodnout.Kazdy se musi rozhodnout sam,ale jedni rikaji...vydrzte,druzi...jdete do Kanady,dalsi...do Evropy.
Vim,ze je to pouze na nas,ale chtela jsem vedet vase nazory,co by jste delali, kdyby jste byli v me kuzi.A ty nazory jsou strasne ruznorode. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 03, 2008 7:40 am Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: | Jenze je tezke se rozhodnout.Kazdy se musi rozhodnout sam,ale jedni rikaji...vydrzte,druzi...jdete do Kanady,dalsi...do Evropy.
Vim,ze je to pouze na nas,ale chtela jsem vedet vase nazory,co by jste delali, kdyby jste byli v me kuzi.A ty nazory jsou strasne ruznorode. |
Jak sama rikas na FL to uz nejde, tak kdyz se uz budete stehovat tak odejdete s floridy, naprklad v Chicagu te polaci zamestnaju aj bez papiru. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 484 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: ne únor 03, 2008 7:57 am Předmět: |
|
|
| zrovna jsem kouknul a nahore teto stranky je inzerat"Employment Florida" a tam jsou stovky firem co hledaji zamestnance...... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 03, 2008 8:38 am Předmět: |
|
|
| Ja jsem na FL zila 5 let,mam tam spousta znamych co jsou at legalne ci nelegalne...s rodinama ..bez...A neznam jedinyho,ktery by na to byl takhle spatne.A proc, asi mozna se snazej aby se spatne nemeli.Ja vim mooooc dobre ,ze prace na Fl i kdyz jsi nelegalne se da sehnat v pohode.A neni pravda,ze NIKDE ti praci nedaj.Znam lidicky,kteri hold musej treba hodku nekam jezdit (taky nemaj ridicak) ,ale kdyz jezdis opatrne ,tak se moznast zastaveni snizuje.(Vsak ty taky urcite musis ridit do prace ne?)Je to risk,ale alespon nesedej doma na prd--i a nebrecej jak je vsechno na ho-no.Je to jenom o tom jak clovek chce!ja chapu,ze mas blbou situaci,ale nad tvyma *S*P*A*M* vazne valim oci!Sorry!H. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 516 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: ne únor 03, 2008 9:20 am Předmět: |
|
|
Piskle uz teda potom nevim ani ja, ani nekdo jinej jak pomoci. Toto je momentalne bermudskej trojuhelnik.
Kdyz tvrdis ze jste tak v prdeli, tak jedte domu. Manzel i ty najdete hned prace, prodejte co mate a jedte domu.
Mate vubec v CR byt nebo dum nebo jinou movitost?
Nejaka kanada nebo menit staty to vam asi nezmeni situaci, porad tu budete nelegalne.
Zacni hledat praci v CR www.jobs.cz www.prace.cz
A urcite vase anglictina je dobra, takze nbude problem najit robotu.
Budete v klidu, a zaplaceno jak socialni tak zdravotni a bez stresu.
Ja nemit GC tak bych tu urcite nezil, dalo se pred lety ale america se za tu dobu zmenila.
Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: ne únor 03, 2008 11:11 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Ja jsem na FL zila 5 let,mam tam spousta znamych co jsou at legalne ci nelegalne...s rodinama ..bez...A neznam jedinyho,ktery by na to byl takhle spatne.A proc, asi mozna se snazej aby se spatne nemeli.Ja vim mooooc dobre ,ze prace na Fl i kdyz jsi nelegalne se da sehnat v pohode.A neni pravda,ze NIKDE ti praci nedaj.Znam lidicky,kteri hold musej treba hodku nekam jezdit (taky nemaj ridicak) ,ale kdyz jezdis opatrne ,tak se moznast zastaveni snizuje.(Vsak ty taky urcite musis ridit do prace ne?)Je to risk,ale alespon nesedej doma na prd--i a nebrecej jak je vsechno na ho-no.Je to jenom o tom jak clovek chce!ja chapu,ze mas blbou situaci,ale nad tvyma *S*P*A*M* vazne valim oci!Sorry!H. |
Jestli jsi dobre cetla,tak ja nesedim doma na prdeli.Ja mam prace dost.
A o tech ocich.Val oci dal jak chces,ale neurazej,ze nekdo sedi doma a breci. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bukacek Anonymní
|
Zaslal: ne únor 03, 2008 1:02 pm Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: | Jenze je tezke se rozhodnout.Kazdy se musi rozhodnout sam,ale jedni rikaji...vydrzte,druzi...jdete do Kanady,dalsi...do Evropy.
Tedu uz je jen na vas, pro co se rozhodnete.
Chtela jsi aby ti lidi radili a nekteri se opravdu snazili, ale vy porad nevite co delat.
Psala jsi take, ze se musite pristi mesic vystehovat z domu.
To je ta nejlepsi sance se na vsechno vyflaknout a jet za praci treba do toho Chicaga, jak tady nekdo psal. Tam se jeste ilegalove chytaj.
Jestli se nechytnete ani tam, tak dalsi vase sance(asi posledni) je navrat do Cech.
Cesky jeste snad umite a s anglictinou se tam chytite bez problemu.
Ty naky vase problemy, co jste tam meli (nez jste odesli) uz nikoho zajimat nebudou.
Odstehujte se nekam, kde vas nikdo znat nebude a budete mit pokoj.
Toto je moje posledni rada, kterou vam muzu dat.
Myslim si, ze uz ani nema cenu o tomto psat. Pise se to tady porad dokola a uz to zacina byt nudny.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 03, 2008 1:06 pm Předmět: |
|
|
Myslim si, ze uz ani nema cenu o tomto psat. Pise se to tady porad dokola a uz to zacina byt nudny.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|