|
|
| Autor |
Zpráva |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 312 Bydliště: New York
|
Zaslal: čt prosinec 20, 2007 10:01 pm Předmět: |
|
|
| Magor25 napsal: | | bouncingczech napsal: | Takovych stranek je hodne. Protoze jsem zenaty a nikoho nehladam tak nevim presne adresy, ale to jsi najdes v googlu. Jenom si dej pozor. Jenom minuly tyden tady byl clanek o Rusce ktera si nekam dala inzerat ze se chce vdat pro GC a ze za to rada zaplati. Nekoho nasla a koupila mu auto za tu GC. Poldove na to prisli, je to immigration fraud a jsou obe ve vazbe a Svetlanu poslou zpatky to Moskvy. Nejdriv si ale tady odsedi par let.
Jerstli hledas nekoho vazne tak nebudes mit zadny problemy ale tak tenhle post nezacal. |
Ať to zkouším na googlu jak chci, tak mi to pořád nechce vyjet tu správnou stánku. Pořád je tam akorát nabídka holek z celýho světa, které hledají ideálně 80 letého miliardáře s Parkinsonem, Alsheimerem, rakovinou, ..., který brzo umře. Nícméně nic, co hledám já |
zkus to na dansemovies.com tam je zenskejch habakuk .. a jsou cely rozklepany  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dvvd
Registrace: 05. 06. 2007 Příspěvky: 58 Bydliště: New York, NY
|
Zaslal: čt prosinec 20, 2007 10:23 pm Předmět: |
|
|
Market nebud tak zla ja kdyz sem byla mlada a blba tak sem taky naivne verila, ze budu reditelkou zemekoule
Ale jinak je to pravda a jeste na emigracnim zkoumaj jak dlouho ste se znaly pred svatbou, chtej treba videt i spolecny fotky a tak. Takze i kdybysito nejakym neuveritelnym zazrakem za tri mesice zvladnul tak je to podezrele kratka doba pro emigracni... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 786 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2007 3:27 pm Předmět: |
|
|
| ilsalmi napsal: | | Tenhle snad nemuze tazatel myslet vazne, ne? Taha nas za nohu:) |
Konecne to nekomu doslo  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|