z LAX na JFK

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

z LAX na JFK
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Cestovani po Americe
Autor Zpráva
Candy
Anonymní

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2007 10:56 am    Předmět: z LAX na JFK Odpovědět s citátem

Zdravim vsechny, nema nekdo zkusenost s litanim z LA do NY ?? jedu za mesic ale mam jen pas sice platnej, ale bohuzel mam propadlou bilou kartu a ani nemam US DL. Dik za odpoved zatim
Anonymní

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2007 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak to jsi celkem odvazna...
Ja bych se jenom na pas letet neodvazila (teda pokud bych nechtela riskovat, ze me poslou domu).

Kazdopadne Good luck a dej pak vedet (az uz z JFK nebo z Cech). Wink
klarka
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2007 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky na vanoce jedu z la do ny, vis neco kontretniho proc ne na ceskej pas? litam vcelku normalne, dik za info
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: ne prosinec 02, 2007 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

klarka napsal:
taky na vanoce jedu z la do ny, vis neco kontretniho proc ne na ceskej pas? litam vcelku normalne, dik za info

Ja ziju v NY .. a letela jsem normalne z NY (JFK) do Colorada a zpatky .. a v lednu letim z NY (JFK) do Las Vegas ... litam na NY ridicak s obrim cevenym napisem,ze jsem temp.visitor until Feb 2007 a zatim mi rekli jen,ze je vubec nezajima, co tam mam napsano,ze nejsou INS ze to je muj problem a ne jejich ... toz good luck ... a neboj se ... vse bude ok!

Ja mam zas pas propadlej a cekam na novej (jestli mi ho teda vydaj ) hehe
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne prosinec 02, 2007 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na platny cesky pas se lita normalne.Bez problemu.Nevim co to ten anonym keca!!!!
I kdyz ja jsem anonym taky...boze!!!!.Zase me to neprihlasilo,no spise odhlasilo Laughing
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne prosinec 02, 2007 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No mit platnej pas s platnou bilou kartou - to jo, ale litat JEN na pas - BEZ platny bily karty, nezlobte se na me, ale to je risk jako prase. Myslete si co chcete, ale na ja znam tolik pripadu, kdy na letisti nekoho chytli, ze ja bych teda v dnesni dobe jen na pas neletela.
S jakymkoliv US dokladem to je jina..
Samozrejme je to ale kazdyho vec, byla zalozena diskuze, tak pisu jen svuj nazor. Rolling Eyes
Marcibrn
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 03, 2007 3:34 pm    Předmět: vnitrostatni lety Odpovědět s citátem

Vnitrostatne neni letani problem. Na ID nebo CR pas. Nikdo ze zakona nesmi diskriminovat a ptat se vas legalne ci ne od toho je ICE ( imigracni). Pas a ID se v tomto pripade pouzivaji pro prokazani totoznosti, tj. ze jse to vy a ne terorsta. Nic jineho je nezajima.
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 03, 2007 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marcibrn - no to zni sice krasne, ale ja osobne znam lidi, ktery kontolovali a ptali se primo na jejich status v USA. Muzes si pak vykrikovat ze te diskriminujou jak chces, otazka je, jestli ti to bude k necemu dobry. Laughing
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: po prosinec 03, 2007 5:55 pm    Předmět: Re: vnitrostatni lety Odpovědět s citátem

Marcibrn napsal:
... Nikdo ze zakona nesmi diskriminovat a ptat se vas legalne ci ne od toho je ICE ( imigracni). Pas a ID se v tomto pripade pouzivaji pro prokazani totoznosti, tj. ze jse to vy a ne terorsta. Nic jineho je nezajima.

I když většinou Marcibrno píše docela pravdu, chtěl bych jenom o tomto hodit pár slov.

Nevím jak to chodí na letištích, ale divil bych se kdyby zaměstnanec TSA by mohl být omezený položit otázky které může oprávněně položit zaměstnanec ICE. Souhlasím že TSA-áci mají jiné starosti než ICE-áci (jak mi jeden říkal ohledně chránění zavazadel před zloději “Sir, that’s not my job”), takže jim to třeba může být ukradený jaký je status pasažérů. Ale jak TSA tak ICE jsou jen jednotky DHS, a bližší sploupráce mezi DHS jednotkami je jeden s velkých cílů DHS.

Vykřikovat že to je diskriminizace když TSA najdou člověka který v USA nemá práco protože TSA se má zajímat o totožnost a né o statusu, by bylo asi tak užitečné jako říct TSA-áku, “Hele, těch 5 kilo kokainu v mém baťohu si nevšímejte! Do toho vám nic není!” (ani kdyby to byla jen marihuána a Ty by jsi byl známý quarterback s $130,000,000 contractem) Very Happy Very Happy
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po prosinec 03, 2007 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozna by stalo za zminku, ze prave letiste se ICE agentama jenom hemzi. Zenske u prepazky je to jedno jestli tu je nekdo legalne nebo ne, ale taky ji nekdo muze koukat pres rameno nebo to propadle vizum nebo ridicak s velkym cervenym napisem vyhodi red flag na compu, u ktereho zrovna na potvoru sedi nekdo, kdo se nudi a ... Nemluve o tom, ze se situace, zakony a jejich interpretace porad meni - to co nikoho nezajimalo nebo se na to nemohl zeptat vcera uz nemusi projit zitra. Prave letiste jsou mista, kde se asi na nejakou tu moznou diskriminaci bude hledet az na druhem miste za potencialnim ohrozeni bezpecnosti pasazeru ... a legalnost statusu rozhodne je dulezity faktor v posuzovani risku, i kdyz kazdy vi, ze teroristi viza maji nebo jsou to rovnou obcane.
Candy
Anonymní

PříspěvekZaslal: út prosinec 04, 2007 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky za vsechny ohlasy, takze z toho tak zhruba vyplyva, ze to je tak 50 na 50 a asi bude zalezet na stesti....Ale diky za vsechny informace.
dvvd

Registrace: 05. 06. 2007

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2007 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele ja sem letela na ceskej pas hodnekrat zejmena tu trasu CA - NY (LA, SD, SF) a v zivote mi bilou karticku nezkontrolovaly a taky me dycky strasily jak me chyti atd atd ale nikdy nebyl problem. LAX a JFK sou dve nejvetsi busy letiste. tam ti vazne skontrolujou jen jmeno na letence a v pase. Good luck
Anonymní

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2007 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasny, kdyz nikdy nic nechteli videt po dvvd, tak je jasny, ze nikdy nebudou chtit nic videt po nikom z nas... Rolling Eyes Rolling Eyes
Co tahle zkusit letet treba jen na karticku do knihovny? Nebo na karticku do posilovny? Nebo mozna staci mit jen platebni kartu? A kdyz se to nekomu nebude libit... nebojte, zacnete rvat, ze vas diskriminujou a oni vas nechaji jit... Wink
Bernau

Registrace: 24. 02. 2007

PříspěvekZaslal: pá prosinec 07, 2007 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz jsem pred dvemi lety letel ja z Birmingham, Al do Jacksonville, Fl chteli po mne jednou dva prukazy totoznosti tak jsem jim ukazal propadly alabamsky ridicak a propadly cesky pas.
Rekl jsem ze mam ridicak propadly a na to mi chlapik odvetil, ze ho to nezajima, ze ho zajima jestli jsem osoba uvedena na letence.

Letenku jsem si koupil prez internet a vyzvednul v automatickem kiosku primo na letisti.

Jindy jim stacil pouze ridicak. Meni se to asi od cloveka k cloveku. Byl jsem i vybran k namatkove kontrole ale zadnou bombu ani kokain jsem s sebou zrovinka nemel, tak se nic nestalo. Laughing

Ja bych se toho letu zase tak nebal. Jestli se to tam hemzi ICE agentama jsem si nikdy nepovsimnul ponevadz mne nijak neobtezovali (a ani nikoho jineho).
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2007 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na kazdem letisti se to asi agentama nehemzi Very Happy Very Happy, ale kdyz jsou i tady v malinkatem Cinci, tak bych cekal, ze na JFK a LAX to asi bude o dost hustsi. Neni to 50/50 - to je prilis pesimisticke. Spis o tom nez mit stesti, je to o tom nemit vylozene smulu. Spousta lidi tady ma zkusenosti z pred dvou let a z pred dvaceti let ... ale ani zkusenosti ze vcerejska uz dneska nemuseji platit.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Cestovani po Americe Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com